Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω περιμενω να δω σε τι τιμη θα βγει το νεο ZIdoo για να δωσω το δικο μου Z10 Pro στον φιλο ηδη μου το ζηταει.

Δημοσ.
21 hours ago, Psycho_Warhead said:

Μόνο ATMOS πλέον, το DTS δεν προχώρησε..

Πάντως στα δικά μου τα αυτιά το DTS-HD MasterAudio ακούγεται πολύ καλύτερα από το Dolby Atmos.Έχω αρκετές ταινίες και με τα δυο audiostreams και τα έχω συγκρίνει πολλές φορές γυρνώντας από το ένα στο άλλο πρότυπο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tarantules είπε

Πάντως στα δικά μου τα αυτιά το DTS-HD MasterAudio ακούγεται πολύ καλύτερα από το Dolby Atmos.Έχω αρκετές ταινίες και με τα δυο audiostreams και τα έχω συγκρίνει πολλές φορές γυρνώντας από το ένα στο άλλο πρότυπο.

Ναι αλλά ποιο Atmos..Το full Atmos το έχουν μόνο τα δισκάκια blu-ray ή το full mkv. Τα 4Κ των 20GB ας πούμε δεν έχουν όλη την ποιότητα. Και φυσικά θες το ανάλογο σύστημα για να το ακούσεις σωστά.

Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ναι αλλά ποιο Atmos..Το full Atmos το έχουν μόνο τα δισκάκια blu-ray ή το full mkv. Τα 4Κ των 20GB ας πούμε δεν έχουν όλη την ποιότητα. Και φυσικά θες το ανάλογο σύστημα για να το ακούσεις σωστά.

Τουλάχιστον στο δικό μου ηχοσύστημα Onkyo RZ740 9.2 με 4 ηχεία στο ταβάνι και τανίες remux 1080p των 30 και 40GB αυτό διαπίστωσα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Τουλάχιστον στο δικό μου ηχοσύστημα Onkyo RZ740 9.2 με 4 ηχεία στο ταβάνι και τανίες remux 1080p των 30 και 40GB αυτό διαπίστωσα.

Δεν εχεις 4k τηλεοραση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tarantules είπε

Όχι δυστυχώς δεν έχω και τις τανίες τις παίζω σε έναν 1080p προτζέκτορα.

Εδω εισαι

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/281938-tv-led-75-tcl-75c845?utm_source=Affiliate&utm_medium=Banner&utm_campaign=Generic&lkws_138=6448ed21-0db6-33ab-bfea-da0f2e15ded8

Δημοσ.
1 minute ago, Ntinaras said:

Καλή είναι δεν λέω αλλά έχω αποφασίσει όταν και όποτε πάρω να πάω σε OLED. πχ τη G2 της LG και όχι παραπάνω από 65'' λόγω χώρου.Πάντως η εμπειρία να βλέπεις σε προτζέκτορα 200 ίντσες δεν την αλλάζω με καμία τηλεόραση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tarantules είπε

Καλή είναι δεν λέω αλλά έχω αποφασίσει όταν και όποτε πάρω να πάω σε OLED. πχ τη G2 της LG και όχι παραπάνω από 65'' λόγω χώρου.Πάντως η εμπειρία να βλέπεις σε προτζέκτορα 200 ίντσες δεν την αλλάζω με καμία τηλεόραση.

Πρεπει να εχεις τελειες συνθηκες φωτισμου, και χρωματος τοιχου για να δειξει ο προτζεκτορας

επισης εχει σιγουρα χειροτερη ποιοτητα εικονας σε σχεση με μια καλη τηλεοραση.

Δημοσ.
1 minute ago, Ntinaras said:

Πρεπει να εχεις τελειες συνθηκες φωτισμου, και χρωματος τοιχου για να δειξει ο προτζεκτορας

επισης εχει σιγουρα χειροτερη ποιοτητα εικονας σε σχεση με μια καλη τηλεοραση.

Το ξέρω και δυστυχώς παίζω με προτζέκτορα του κιλού αλλά και πάλι οι ίντσες υπερτερούν.Όσοι έχουν έρθει πάντως και έχουν δει τανία στο υπόγειο που έχω στήσει τον προτζέκτορα μου έχουν πει οτι η εμπειρία είναι ανώτερη και από οποιδήποτε cinema.Εαν πάρω έναν προτζέκτορα της προκοπής και σκουρύνω και λίγο τους τοίχους θα βελτιωθούν τα μαύρα που τώρα τα βλέπω ξεπλυμένα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tarantules είπε

Το ξέρω και δυστυχώς παίζω με προτζέκτορα του κιλού αλλά και πάλι οι ίντσες υπερτερούν.Όσοι έχουν έρθει πάντως και έχουν δει τανία στο υπόγειο που έχω στήσει τον προτζέκτορα μου έχουν πει οτι η εμπειρία είναι ανώτερη και από οποιδήποτε cinema.Εαν πάρω έναν προτζέκτορα της προκοπής και σκουρύνω και λίγο τους τοίχους θα βελτιωθούν τα μαύρα που τώρα τα βλέπω ξεπλυμένα.

Για να φτάσεις σχεδόν τα μαύρα μιας oled θέλεις  jvc  dila και φυσικά καλό πανί.

Δημοσ.
Just now, LLLEFTERIS said:

Για να φτάσεις σχεδόν τα μαύρα μιας oled θέλεις  jvc  dila και φυσικά καλό πανί.

Εκεί έχω καταλήξει.Απλά το να βρεις μεταχειρισμένο jvc dila σε καλή τιμή θέλει χρόνο.Δεν τους δίνουν εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...