LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Εχω το εξης προβλημα και εγω και φιλος. Εχουμε την LG C9 τηλεοραση και οταν βαζουμε μια ταινια που ειναι MKV Dolby Vision ειτε σε στικακι πανω στην τηλεοραση ειτε σε υπολογιστη που ειναι συνδεμενος πανω σε αυτη βλεπουμε ενα μοβ πρασινο αντι για κανονικα τα χρωματα. Οκ ο Player της τηλεορασης ισως ειναι για τα μπαζα αλλα με υπολογιστη γιατι δεν εχουμε σωστη εικονα; Δοκιμασα PowerDVD 22 Ultra Playerfab δοκιμασα κατι Codecs που κατεβαζεις απο το Store της Microsoft τιποτα. Ο φιλος φοραει 4070 ti οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να μην τραβαει η καρτα εγω δοκιμασα με Ryzen 5600G και NUC i5 8th gen τα ιδια χαλια. Σε αντιθεση οταν βαζω την ταινια στο Media Player Zidoo Z10 Pro που εχω παιζει αριστα. Ειχε καποιος αλλος αυτο το προβλημα βρηκε καποια λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δεν δουλεύει σωστά το Dolby Vision σε mkv στις LG, για να δουλέψει σωστά θα πρέπει το αρχείο να είναι MP4 ή MKV με συγκεκριμένη έκδοση DV. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν δουλεύει σωστά το Dolby Vision σε mkv στις LG, για να δουλέψει σωστά θα πρέπει το αρχείο να είναι MP4 ή MKV με συγκεκριμένη έκδοση DV. Σωστα αλλα γιατι δεν δουλευει και με υπολογιστη ενω με το Zidoo δουλευει; Πραγματι το προβλημα ειναι στα MKV τα MP4 τα παιζει μια χαρα και η τηλεοραση και ο υπολογιστης αλλα αντε να πεις σε αυτους που φτιαχνουν τις ταινιες να μην τις φτιαχνουν MKV Ο φιλος εχει ξενερωσει εδωσε τοσα λεφτα για υπολογιστη και θα πρεπει να αγοραζει και Zidoo για να βλεπει σωστα τις ταινιες που θελει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε αντε να πεις σε αυτους που φτιαχνουν τις ταινιες να μην τις φτιαχνουν MKV Βασικά, 3 λεπτά υπόθεση είναι με το avidemux να γίνει re-mux σε mp4. Δεν νομίζω να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, micos000 είπε Βασικά, 3 λεπτά υπόθεση είναι με το avidemux να γίνει re-mux σε mp4. Δεν νομίζω να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Εχω πολλα χρονια να το δουλεψω υποστηριζει DV? Δουλευω το DVDFab αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Το fab θα κάνει re-encode και αυτό θέλει πολύ χρόνο. Το demux, λογικά, θα στο δεχτεί κανονικά, δεν έχει σχέση σε τι μορφή είναι το βίντεο αφού δεν θα προσπαθήσει να κάνει κάτι με αυτό. Απλά θα πάρει τα δύο streams θα θα τα ενώσει σε ένα mp4 container και είναι εντελώς δωρεάν, οποτε τι το συζητάμε; Στησ' το και δες πως θα πάει. Φόρτωσε το αρχείο, άσε τις μορφές βι τεο και ήχου στο αντιγραφή και άλλαξε την μορφή σε mpeg4 και σώσε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzorb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 19 hours ago, LLLEFTERIS said: Εχω πολλα χρονια να το δουλεψω υποστηριζει DV? Δουλευω το DVDFab αλλα δεν το εχω δοκιμασει. Σε windows υπάρχει υποστίριξη dv σε μερικά παιχνίδια σε video playback playback όχι ακριβώς, χρειάζεται να κατεβάσεις τους codecs από το store όπως έγραψες και σαν player μόνο το Movies & TV app, και έδω έρχεται το ίσως , απ όσο εχώ δει τα χρώμτα παίζουν σωστά αλλά στην ουσία κάνει tone mapping του dv σε απλό hdr. Δεμ μπορώ να πώ με σιγουρία κατά πόσο ισχύει καί αν ισχύει τελικά πόσο χειρότερο είναι το αποτέλεσμα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Τα windows ειναι χαλι για dv , δεν εχω καταφερει ποτε να τρεξω καποια ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Οπότε δεν γλυτώνει την αγορά media player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Και εκει δεν υπαρχουν πολλες επιλογες αν θες να παιζεις ολα τα format . Τοσο σε ηχο οσο και σε εικονα και να μην εχεις σπασιματα σε ταινιες με μεγαλο bit rate. Ουσιαστικα η μονο επιλογη ειναι το nvidia shield pro αλλα και αυτο ειναι του 2019 και φυσικα κοστιζει πολυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Άντε να δούμε πότε θα βγάλουν Shield 2..Λογικά περιμένουν να εδραιωθεί το 8Κ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Άντε να δούμε πότε θα βγάλουν Shield 2..Λογικά περιμένουν να εδραιωθεί το 8Κ.. Την μεγαλυτερη μαλακια την εχει κανει η lg που εκοψε το support σε dts ακομα και για passthrought στις τηλεροασεις της . Ειδαλλως προσωπικα περνούσα και χωρις DV μονο με HDR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Μόνο ATMOS πλέον, το DTS δεν προχώρησε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Στις 3/7/2023 στις 1:15 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Σωστα αλλα γιατι δεν δουλευει και με υπολογιστη ενω με το Zidoo δουλευει; Πραγματι το προβλημα ειναι στα MKV τα MP4 τα παιζει μια χαρα και η τηλεοραση και ο υπολογιστης αλλα αντε να πεις σε αυτους που φτιαχνουν τις ταινιες να μην τις φτιαχνουν MKV Ο φιλος εχει ξενερωσει εδωσε τοσα λεφτα για υπολογιστη και θα πρεπει να αγοραζει και Zidoo για να βλεπει σωστα τις ταινιες που θελει. Απο εκει που εβρισκα ταινιες DV ειχε παντα 2 εκδοσεις μια mkv και μια mp4 η mov δε θυμαμαι. Και στη δικια μου τηλεοραση sony A80J το ιδιο θεμα εχει, δεν παιζει σωστα τα mkv 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μόνο ATMOS πλέον, το DTS δεν προχώρησε.. τουλαχιστον το 1/3 των ταινιων ειναι DTS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 4 minutes ago, Psycho_Warhead said: Μόνο ATMOS πλέον, το DTS δεν προχώρησε.. Και ομως εχει αρκετες ταινιες , κυριως απο την προηγουμενη 5-10ετια που ειναι με dts και ειτε δεν εχεις ηχο , ειτε πρεπει να γινει transcode σε κατι χειροτερο γιατι η lg μαλακιστηκε . Οι καινουργιες οντως με atmos βγαινουν κυριως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα