Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Πρόσφατα νοίκιασα έναν επαγγελματικό χώρο και είμαι στη διαδικασία αλλαγής παρόχου ρεύματος. Ο ηλεκτρολόγος που ήρθε για έκδοση νέου πιστοποιητικού ΥΔΕ είδε χαμηλή τάση και μου είπε να κάνω αναφορά βλάβης. Όπως κοιτούσαμε τον πίνακα και τον μετρητή όμως εγώ παρατήρησα πως σε σχέση με ένα μήνα πριν που είχα βγάλει φωτογραφία τη μέτρηση αυτή πλέον είναι χαμηλότερη. Ήταν πχ 600 και τώρα είναι 580, 20 μονάδες κάτω. Τον ρώτησα τι μπορεί να συμβαίνει και μου λέει ίσως ο προηγούμενος το είχε πειράξει.

Έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο? Μπορεί αυτό να συμβεί? Το μαγαζί δε λειτουργεί εδώ και μήνες, αλλά ηλεκτροδοτείται κανονικά. Σκέφτομαι μήπως όντως υπάρχει κάποιο πείραγμα και γι' αυτό χάλασε και η τάση, ίσως και να είναι ανεξάρτητα θέματα δεν ξέρω. Μου είπε να καλέσω ΔΕΔΗΕ για βλάβη ως προς την τάση και λέω να τους αναφέρω και το θέμα του μετρητή αν κι εκεί φοβάμαι μη βρω εγώ κανάν μπελά από το πουθενά.

Δημοσ.

Το μαγαζί να υποθέσω ηταν κλειστό και δεν γίνονταν καταμετρήσεις;

Αν ναι τοτε ο πάροχος βαζει μια υποτιθέμενη ένδειξη οτι του κατέβει σε σχέση με πέρσι, αν συμβαινει αυτο δεν θα δηλώσεις καμία βλάβη γιατι θα χρεωθείς ασκοπη μετακίνηση.

Απλα περίμενε να ανοίξουν οι μετρήσεις και βάλε μόνο σου την ένδειξη στον δεδδηε(οχι στον παροχο)

...μου εχει συμβεί πολλές φορές σε κλειστούς χορούς, είναι καινούργια συστήματα αυτά τεχνητής νοημοσύνης 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το μαγαζί να υποθέσω ηταν κλειστό και δεν γίνονταν καταμετρήσεις;

Αν ναι τοτε ο πάροχος βαζει μια υποτιθέμενη ένδειξη οτι του κατέβει σε σχέση με πέρσι, αν συμβαινει αυτο δεν θα δηλώσεις καμία βλάβη γιατι θα χρεωθείς ασκοπη μετακίνηση.

Απλα περίμενε να ανοίξουν οι μετρήσεις και βάλε μόνο σου την ένδειξη στον δεδδηε(οχι στον παροχο)

...μου εχει συμβεί πολλές φορές σε κλειστούς χορούς, είναι καινούργια συστήματα αυτά τεχνητής νοημοσύνης 😁

Ναι το μαγαζί είναι κλειστό κάνα εξάμηνο ίσως και παραπάνω. Εγώ το έχω λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Μου είπαν για αλλαγή παρόχου που θέλω να κάνω πρέπει να περάσει ο Δεδδηε να κάνει μέτρηση για να βγει ο εκκαθαριστικού του προηγουμενου παρόχου. Αν πάω να βάλω μόνος μου μέτρηση ουσιαστικα θα κάνω φάουλ γιατί μόνο αν βάλω ψεύτικη μέτρηση θα το πάρει το σύστημα. Αν βάλω την κανονική βγάζει σφάλμα επειδή είναι χαμηλότερη από την τελευταία που έχουν. Επομένως φοβάμαι αν κάνω κάτι τέτοιο πως θα μπλέξω μόνος μου. Ε ρε μπέρδεμα κι άντε να βρω άκρη με το δημόσιο. Εντάξει τα συμβόλαια λένε πως εγώ τώρα το παίρνω στο όνομα μου, οπότε λογικά δε θα μου πουν κατι🙃

Επεξ/σία από RipCity
Δημοσ.

Το δηλώνεις  και ζητασ έλεγχο μετρητή η αντικατάσταση για να είσαι οκ τώρα που είναι αρχή  γιατί αν περάσει καιρός θα εχεισ θέμα.

Δηλωσε και τον έλεγχο όχι μόνο βλάβη καθωσ αν δεν τον ελέγξουν δε  μπορείς να  αποδείξεις ότι το είπες 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, RipCity είπε

Ναι το μαγαζί είναι κλειστό κάνα εξάμηνο ίσως και παραπάνω. Εγώ το έχω λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Μου είπαν για αλλαγή παρόχου που θέλω να κάνω πρέπει να περάσει ο Δεδδηε να κάνει μέτρηση για να βγει ο εκκαθαριστικού του προηγουμενου παρόχου. Αν πάω να βάλω μόνος μου μέτρηση ουσιαστικα θα κάνω φάουλ γιατί μόνο αν βάλω ψεύτικη μέτρηση θα το πάρει το σύστημα. Αν βάλω την κανονική βγάζει σφάλμα επειδή είναι χαμηλότερη από την τελευταία που έχουν. Επομένως φοβάμαι αν κάνω κάτι τέτοιο πως θα μπλέξω μόνος μου. Ε ρε μπέρδεμα κι άντε να βρω άκρη με το δημόσιο. Εντάξει τα συμβόλαια λένε πως εγώ τώρα το παίρνω στο όνομα μου, οπότε λογικά δε θα μου πουν κατι🙃

Να περιμενεις να περασει ο Δεδδηε για την μέτρηση.. Και θα το δει ο τεχνικός αν υπάρχει κάποιο θέμα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...