Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά , μιας και έχουμε μεγάλο θέμα με την μέση το σκύψε δέσε κορδόνια αρχοντιάς να γίνεται δυσκολο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα που να έχει ανάλογα ελαστικά κορδόνια παπουτσιών όπως στην photo μια αναζήτηση που έκανα στο skroutz και google δεν βρήκα κάτι 

71QnHjVhP4L._AC_SL1500_.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kyriakidis είπε

Καλημέρα παιδιά , μιας και έχουμε μεγάλο θέμα με την μέση το σκύψε δέσε κορδόνια αρχοντιάς να γίνεται δυσκολο. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο κατάστημα Ελλάδα που να έχει ανάλογα ελαστικά κορδόνια παπουτσιών όπως στην photo μια αναζήτηση που έκανα στο skroutz και google δεν βρήκα κάτι 

71QnHjVhP4L._AC_SL1500_.jpg

https://www.skroutz.gr/c/4408/kordonia-papoutsiwn/f/1366631/elastika.html?o=ελαστικα+κορδονια

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω (τόσο μεγάλο) θέμα με τη μέση, αλλά βαριέμαι να δένω κορδόνια. Και έψαχνα την αντίστοιχη λύση παλιότερα. Δοκίμασα δύο τύπους. Πρώτα δοκίμασα τα Lace Anchors. Είναι μικρά εξαρτήματα από μία ρητίνη τα οποία «μαγκώνουν» στο κορδόνι στο σημείο που θέλεις, και στη συνέχεια κόβεις ότι περισσεύει. Τα φοβόμουν ότι θα φεύγουν, αλλά εν τέλει, δε κούνησαν ποτέ (τα χρησιμοποιώ πολλάάά χρόνια). Bonus το ότι δε φαίνεται κορδόνι με κανένα τρόπο, είναι πολύ πιο καθαρή η εικόνα πάνω στα παπούτσια.Το μόνο πλην, είναι ότι η εγκατάσταση είναι λίγο ζόρικη.

Μετά ψάχνοντας και κάτι διαφορετικό, δοκίμασα και τα ελαστικά HICKIES. Αυτά τα έχουμε και στην Ελλάδα (Skroutz), τα πρώτα μόνο απ' έξω. Πολύ εύκολη εγκατάσταση, έξυπνο σύστημα διαχείρισης του «σφιξίματος», αλλά μετά από περίπου 1 χρόνο χρήσης άρχισαν να κόβονται πέντε - πέντε. Και η τιμή τους δε το δικαιολογεί.

Αυτά που λες εσύ, που είναι σε στυλ κανονικού κορδονιού, απλά είναι ελαστικά, δε τα 'χω δοκιμάσει (ακόμα). Υπόψιν ότι και στα δύο που δούλεψα εγώ (τα Lace Anchors τα δουλεύω ακόμα), τα παπούτσια μετά τα φοράς με κόκκαλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...