Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μονο αν μιλησεις με την τράπεζα ισως βρεις μια άκρη

Αυτό ναι, προσπάθησε για αμφισβήτηση συναλλαγής, μήπως και πάρεις τίποτα πίσω, αν και δε ξέρω επειδή τα έδωσες οικειοθελώς αν θα μπορεί η τράπεζα να τα επιστρέψει.

Πάντως γενικά να το χεις σαν κανόνα οτι συναλλαγή μεταχειρισμένων με ηλεκτρονική αποστολή χρημάτων, ενέχει πάντα ρίσκο.

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasis00 είπε

Αυτό ναι, προσπάθησε για αμφισβήτηση συναλλαγής, μήπως και πάρεις τίποτα πίσω, αν και δε ξέρω επειδή τα έδωσες οικειοθελώς αν θα μπορεί η τράπεζα να τα επιστρέψει.

Πάντως γενικά να το χεις σαν κανόνα οτι συναλλαγή μεταχειρισμένων με ηλεκτρονική αποστολή χρημάτων, ενέχει πάντα ρίσκο.

Τη πάτησα φίλε, ο τύπος έχει εξαφανιστεί κι από τη πλατφόρμα που μιλούσαμε με μπλοκ κι από δω με μπλοκ..Μόνο το προφίλ του έχω, το iban του και δυστυχώς στην πλατφόρμα φαίνονται μόνο τα γραφόμενά μου....Η εδώ συνομιλία φαίνεται αλλά δε λέμε κάτι ουσιαστικό...Πφφφ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Max90 είπε

Μεγάλο..

860€ , κάτι θα περισσέψει αν πας νομικά , ρώτα δικηγόρο αρχικά

απο ότι είδα τις απέσυρε τις αγγελίες , αν το προχωρήσεις κράτα video recording απο αναζήτηση στο google και αποθηκευμένη στο cache (αλλά κάντο νωρίς μιας και δεν τα κρατά h google) , συν κανα screenshot

η φάση είναι είχε και το "ψαρωτικό" για χέρι-χέρι , φαντάζομαι οτι όποιος του έστελνε θα έβρισκε δικαιολογία να μη βρεθούν

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

860€ , κάτι θα περισσέψει αν πας νομικά , ρώτα δικηγόρο αρχικά

απο ότι είδα τις απέσυρε τις αγγελίες , αν το προχωρήσεις κράτα video recording απο αναζήτηση στο google και αποθηκευμένη στο cache (αλλά κάντο νωρίς μιας και δεν τα κρατά h google) , συν κανα screenshot

η φάση είναι είχε και το "ψαρωτικό" για χέρι-χέρι , φαντάζομαι οτι όποιος του έστελνε θα έβρισκε δικαιολογία να μη βρεθούν

Η μοναδική αξιολόγηση που έχει πώς στο διάολο έκανε συναλλαγή μαζί του; Αλλά θα μου πεις τι μια αξιολόγηση και μηδέν ρε φίλε και θα έχεις και δίκιο..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Max90 είπε

Η μοναδική αξιολόγηση που έχει πώς στο διάολο έκανε συναλλαγή μαζί του;

ήταν αγοραστής , απλό είναι

έχει ακόμα την αγγελία και στο vendora 😁

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Εδω δε βγαινει ακρη με μεταφορες που γιναν απο κακοβουλο λογισμικο και πραγματικους scammers,θα βγει εδω,που εκανε μεταφορα εθελοντικα;

Δημοσ.
4 hours ago, NikosKallithea said:

Μονο αν μιλησεις με την τράπεζα ισως βρεις μια άκρη

Μην δίνετε φρούδες ελπίδες.

@Max90 τα λεφτά χάθηκαν. Προχωρά παρακάτω 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εδω δε βγαινει ακρη με μεταφορες που γιναν απο κακοβουλο λογισμικο και πραγματικους scammers,θα βγει εδω,που εκανε μεταφορα εθελοντικα;

8 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

τα λεφτά χάθηκαν. Προχωρά παρακάτω 

Πάντως πριν από λίγο καιρό βλέπαμε ένα ανάποδο σκαμ, δηλαδή legit πωλητής να δέχεται πληρωμή (κατάθεση) από ρομά ο οποίος στη συνέχεια παραλαμβάνει το προιόν.

Τελικά ο ρομά είχε παίξει σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ του πωλητή (θύμα 1) και ενός αγοραστή (θύμα 2). Έβαλε το θύμα 2 να πληρώσει το θύμα 1 και αυτός παρέλαβε το προιόν.

Όταν το θύμα 2 έκανε καταγγελία για σκαμμάρισμα η τράπεζα ζήτησε από το θύμα 1 να αποδείξει ότι έγινε αγοραπωλησία ή να δεχτεί να επιστρέψει τα λεφτά, αλλιώς θα του έκλειναν το λογαριασμο (!!!). Δηλαδή η τράπεζα όντως δεν αντέστρεψε την κατάθεση αυθαιρέτως αλλά "εκβίασε" το θύμα 1. Νομίζω ότι το πόστ είναι στο νήμα με τις απάτες και έχει και 1 βιντεο που εξηγεί πως έγινε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ας κάνει μια καταγγελία στην τράπεζα. Κατα πάσα πιθανότητα όντως δεν θα καταφέρει τίποτα - ο σκαμμερ θα έχει αδειάσει το λογαριασμο, μπορεί να είναι και mule - αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Engimek είπε

Πάντως πριν από λίγο καιρό βλέπαμε ένα ανάποδο σκαμ, δηλαδή legit πωλητής να δέχεται πληρωμή (κατάθεση) από ρομά ο οποίος στη συνέχεια παραλαμβάνει το προιόν.

Τελικά ο ρομά είχε παίξει σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ του πωλητή (θύμα 1) και ενός αγοραστή (θύμα 2). Έβαλε το θύμα 2 να πληρώσει το θύμα 1 και αυτός παρέλαβε το προιόν.

Όταν το θύμα 2 έκανε καταγγελία για σκαμμάρισμα η τράπεζα ζήτησε από το θύμα 1 να αποδείξει ότι έγινε αγοραπωλησία ή να δεχτεί να επιστρέψει τα λεφτά, αλλιώς θα του έκλειναν το λογαριασμο (!!!). Δηλαδή η τράπεζα όντως δεν αντέστρεψε την κατάθεση αυθαιρέτως αλλά "εκβίασε" το θύμα 1. Νομίζω ότι το πόστ είναι στο νήμα με τις απάτες και έχει και 1 βιντεο που εξηγεί πως έγινε.

Τι σκέφτηκε το άτομο. :ph34r:  Για κάτι τέτοια είναι ιδιοφυΐες. 

Δημοσ.

Απορία: είναι 9:30 το πρωί. Έχεις πάει στην τράπεζα, σε αστυνομία, σε δικηγόρο; Σε κάτι;

ή απλά σε ένα φόρουμ;

αν περιμένεις απλά από συμβουλές σε φόρουμ και δεν ψάχνεσαι εκεί που πραγματικά πρέπει, τότε μάλλον θα την ξαναπατήσεις διαδικτυακά.

Δημοσ.
7 minutes ago, dstilio said:

Απορία: είναι 9:30 το πρωί. Έχεις πάει στην τράπεζα, σε αστυνομία, σε δικηγόρο; Σε κάτι;

ή απλά σε ένα φόρουμ;

αν περιμένεις απλά από συμβουλές σε φόρουμ και δεν ψάχνεσαι εκεί που πραγματικά πρέπει, τότε μάλλον θα την ξαναπατήσεις διαδικτυακά.

Τώρα είναι 09:30. Όταν την πατούσε, ήταν χαράματα. Μόνο σε εφημερεύον νοσοκομείο μπορούσε να πάει. Οπότε, καλύτερο το insomnia.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κρίμα να πλουτίζουν τύποι έτσι ευκολα.

Τρέχα στην αστυνομία να κάνεις μήνυση 

Δέκα μήνες μάζευα.. Τέλος πάντων 

• Sad 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Max90 είπε

Δέκα μήνες μάζευα.. Τέλος πάντων 

Δεν εννοεί εσένα 😆😆😆 τον απατεώνα που στα άρπαξε αναίμακτα...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Δεν εννοεί εσένα 😆😆😆 τον απατεώνα που στα άρπαξε αναίμακτα...

Το κατάλαβα........

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...