Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας! Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Συνομίλησα με ένα άτομο που είχε ανεβάσει μια αγγελία που με ενδιέφερε. Μου έδωσε discord. Τον πλήρωσα κατά τις 12 το βράδυ και βλέπω ότι με έχει μπλοκάρει. Να ανησυχήσω; Το μόνο που ξέρω είναι ονοματεπώνυμο (αν είναι το αληθινό και αριθμό iban τράπεζας..Έχω αγχωθεί πάρα πολύ... Παρακαλώ απαντήστε μου..

Επεξ/σία από Max90
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Max90 είπε

Έχω αγχωθεί πάρα πολύ...

κακώς , είναι σίγουρο του τι έγινε

2 λεπτά πριν, Max90 είπε

Να ανησυχήσω;

αν το ξανακάνεις , ναι , τώρα κατάλαβες

Δημοσ.
2 minutes ago, Max90 said:

Τί κάνω σε αυτή τη περίπτωση; 

ότι έκανες και στη περίπτωση της εσπρεσσιέρας.

πρώτα παίρνεις γνώση του τι θες να κάνεις και μετά το κάνεις.

(δε σου γράφω γνωμικά αυτή τη φορά αλλά δείχνεις οτι επιμένεις σε μια συγκεκριμένη μέθοδο trial and error στη ζωή σου)

Δημοσ.

Το να παίζεις με το πόνο μου, ενώ λογικά την έχω πατήσει, δείχνει πόσο τραγικός είσαι. Σε ευχαριστώ 

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Max90 είπε

Τί κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Αυτό εδώ είναι το προφίλ

το προφίλ καλύτερα να το βγάλεις μιας και μπορεί να μπλέξεις

pm σε διαχειριστή του insomnia μπας φάει μπαν (αν δεν είναι , χλωμό , παρεξήγηση)

ωραίος πάντως , μηδέν αξιολογήσεις σαν πωλητής και του εξηγήθηκες κατάθεση 😁

τώρα , αναφορά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να σε γράψουν κανονικά , απλά να υπάρχει

ανάλογα το ποσό προχωράς νομικά

Δημοσ.
1 minute ago, Max90 said:

Το να παίζεις με το πόνο μου, ενώ λογικά την έχω πατήσει, δείχνει πόσο τραγικός είσαι. Σε ευχαριστώ 

μέχρις στιγμής πάντως το σκορ λέει

Τραγικός χρήστης - Δε ψάχνω δε ρωτάω χρήστης

2-0

συνέχισε να κινείσαι με την ίδια λογική και το σκορ θα μεγαλώνει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Max90 είπε

Μεγάλο..

αν είναι μεγάλο , αύριο δικηγόρο τουλάχιστον να τα πάρεις πίσω , άσχετα με το οτι θα σου περισσέψουν "λίγα έως καθόλου" , ανάλογα πως θα τσουλήσει

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Max90 είπε

Μεγάλο..

Γενικά είσαι της λογικής φάτε πο@τ@νες τάλιρα. Άμα σου περισσεύουν εσένα εμείς τι να πούμε. Σε χαλάει που στη λένε κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε κι ο τελευταίος που την πατάει..Τώρα τύπου σχόλια ότι μου τρέχουν κλπ ή κράξιμο για ένα τραγικό λάθος που έκανα δε βοηθούν. Οκ, καλή και η πλάκα, αλλά είναι ένα σοβαρό θέμα και δείχνει και ένα επίπεδο γενικά. Καλή συνέχεια 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Max90 είπε

Δεν είμαι ούτε ο πρώτος, ούτε κι ο τελευταίος που την πατάει..Τώρα τύπου σχόλια ότι μου τρέχουν κλπ ή κράξιμο για ένα τραγικό λάθος που έκανα δε βοηθούν. Οκ, καλή και η πλάκα, αλλά είναι ένα σοβαρό θέμα και δείχνει και ένα επίπεδο γενικά. Καλή συνέχεια 

Μονο αν μιλησεις με την τράπεζα ισως βρεις μια άκρη

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...