UltimaGriever Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 https://www.mistore-greece.gr/Products/Smartphones/Ολα-τα-Smartphones/smartphone-xiaomi-12t-black-8-128gb.aspx οριακά προσφορά αλλά έχει εγγύηση infoquest και δώρο μια αλλαγή οθόνης για έξι μήνες https://www.skroutz.gr/s/38501988/Xiaomi-12T-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Μαύρο.html 4 1
Fotia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Γιατι να είναι κίνητρο αγοράς, να σου χαλάσει η οθόνη ή να σου σπάσει ,ανάλογα τους όρους, σε έξι μήνες ; 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Fotia είπε Γιατι να είναι κίνητρο αγοράς, να σου χαλάσει η οθόνη ή να σου σπάσει ,ανάλογα τους όρους, σε έξι μήνες ; Καλο ειναι που το αναφερει, μιας και το ελαχιστον 10% για να αποτελει προσφορα, υπαρχει. Να συμπληρωσω και 3 μηνες δωρεαν yt premium 2
cosmo21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Fotia said: Γιατι να είναι κίνητρο αγοράς, να σου χαλάσει η οθόνη ή να σου σπάσει ,ανάλογα τους όρους, σε έξι μήνες ; Γιατι για να χρυσοπουλανε οι επεκτασεις εγγυησεων σε κωτσο και Public για σπασιματα σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι κουλοι αναμεσα μας που θα το βρουν σωτηριο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από cosmo21 2
Rattlehead Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 8100 άριστος επεξεργαστής Τον έχω στο poco x4 gt και δεν κολλαει πουθενα
PaNtErAz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Rattlehead είπε 8100 άριστος επεξεργαστής Τον έχω στο poco x4 gt και δεν κολλαει πουθενα Αυτό ξαναπές το! Mediatek τελευταία έχει κάνει καλή δουλειά... 1
murcielago580 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, cosmo21 είπε Γιατι για να χρυσοπουλανε οι επεκτασεις εγγυησεων σε κωτσο και Public για σπασιματα σημαινει οτι υπαρχουν πολλοι κουλοι αναμεσα μας που θα το βρουν σωτηριο. Κανε παιδια και ξαναπες για κουλους με σπασμενες οθονες.... Εννοειται οτι ειναι καλο που υπαρχει η αλλαγη οθονης. Ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα εμ σπασμενες οθονες αλλα στο τελευταιο κινητο στο 2μηνο το πηρε ο μικρος και απεκτησε ραγισμα στην οθονη, και αλλη μια μερα η μικρη να κ το ραγισμα στην πλατη. Δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε το παιρνουν δυστυχως.
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 39 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Αυτό ξαναπές το! Mediatek τελευταία έχει κάνει καλή δουλειά... Επειδή είχα ορκιστεί και το κράτησα, ότι δε θα ξαναγόραζα mediatek, από το redmi note 4 και μετά, και το κράτησα, αλλά εδώ και πολύ καιρό, νομίζω από τους dimensity και μετά, ακούω ότι έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Από custom roms, πώς τα πάνε? Δίνουν drivers? Gcam μπορείς να βάλεις?
PaNtErAz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 44 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Επειδή είχα ορκιστεί και το κράτησα, ότι δε θα ξαναγόραζα mediatek, από το redmi note 4 και μετά, και το κράτησα, αλλά εδώ και πολύ καιρό, νομίζω από τους dimensity και μετά, ακούω ότι έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Από custom roms, πώς τα πάνε? Δίνουν drivers? Gcam μπορείς να βάλεις? Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Απλά "μαμά" πάνε σφαίρα. Οι 4ψήφιοι Dimensity, όχι οι 3ψήφιοι.
TechnoState Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 .... mediatek κ ναυαρχίδα (ή σε τιμές ναυαρχίδας καλύτερα-σιγουρα δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη προσφορά) ποτέ για μένα! .... Σίγουρα είμαι παθών απο τα πέτρινα χρόνια της mediatek στο παρελθόν αλλά πλέον... μήπως είμαι υπερβολικός κ όλος αυτός ο ντόρος στα mainstream social κ παντού καταδεικνύει είναι δυνατό come back αντίστοιχο της AMD??
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, TechnoState είπε mediatek κ ναυαρχίδα (ή σε τιμές ναυαρχίδας καλύτερα Βρες μας ναυαρχίδα σε αυτήν την τιμή. Ακόμα και το xiaomi 13t κοστίζει 1200+
TechnoState Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) @SabotazNic σε καλή, για τα δεδομένα της εποχής τιμή, σε 8gen 2 υπάρχει το OnePlus 11 το οποίο ξεκινάει απο 735€ (8/128) σε καταστήματα του skroutz...το οποίο θεωρείται κ η πιο vfm ναυαρχίδα μέχρι στιγμής. (Σε επικοινωνία με την OnePlus, καλύπτεται απο εγγύηση, περιμένω να μάθω/να μου απαντήσουν αν αφορά 12 ή 24 μήνες) Και σε dimensity 7050 το Realme 11 Pro απο 430€ (8/256 - Γερμανός κ δώρο το Realme Watch 3 κ εγγύηση 24 μηνών). Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από TechnoState
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, TechnoState είπε OnePlus 11 το οποίο ξεκινάει απο 760€ Αρα σχεδον διπλασια τιμη 3 λεπτά πριν, TechnoState είπε Realme 11 Pro απο 430€ Ναυαρχιδα ζητησα, οχι κινητο που δεν εχει πιστοποιηση για νερο/σκονη, πλαστικο, mediatek, μετρια καμερα, κτλ κτλ κτλ Anyway, οφφτοπικ. Παντως στα λεφτα του 12τ μοιαζει καλυτερη επιλογη με λιγα παραπανω το poco f5 2
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Ενημερωτικά να πούμε ότι το 12T κυκλοφόρησε πέρυσι τις γιορτές με Android 12 και όχι 13, άρα θα έχει μειωμένη υποστήριξη. Επίσης σε Xiaomi μεριά, από Amazon εξωτερικού όποιος ενδιαφέρεται βρίσκει το φετινό Poco F5(8/256)στα 400 περιπου ευρώ με τον πολύ δυνατό 7+ gen 2. Ελλάδα λόγω απουσίας αντιπροσωπείας εισάγουν μόνο την ακριβότερη 12/256 έκδοση.
TechnoState Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αρα σχεδον διπλασια τιμη Ναυαρχιδα ζητησα, οχι κινητο που δεν εχει πιστοποιηση για νερο/σκονη, πλαστικο, mediatek, μετρια καμερα, κτλ κτλ κτλ Anyway, οφφτοπικ. Παντως στα λεφτα του 12τ μοιαζει καλυτερη επιλογη με λιγα παραπανω το poco f5 .... σίγουρα, αλλά απέχει αρκετά απο τα 1200+€ που θα ζητάει το Xiaomi 13Τ. ... επίσημα δεν έχει πάρει ip rating αλλά ανεπίσημα κ με πληθώρα δοκιμών που κυκλοφορούν, θεωρείται splash proof. (Fair enough μένα διότι προσπαθώ να είμαι προσεκτικός κ να προβλέπω καταστάσεις/ατυχήματα) ...Υπάρχει κ πολύς κόσμος που αποστρέφεται το MIUI. ...ναι, εντελώς off topic κ συγνώμη γι'αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα