Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω έναν παλιό σταθερό υπολογιστή (στη φώτο2 η μητρική) που ενώ ως χθες λειτουργούσε κανονικά σήμερα δεν προχωράει πέραν της σελίδας της φωτο1 - είτε πατώντας del είτε esc δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση. Έχω ελέγξει τα πάντα από hardware και δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Επίσης όταν πατάω ctrl+alt+del κάνει επανεκκίνηση . Υπάρχει σωτηρία;

IMG20230702174213-min.jpg

IMG20230702174306-min.jpg

Δημοσ.

↑↑↑

Επίσης αποσύνδεσε οτι δεν είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει το pc (dvd-rom, usb's, 2ους σκληρούς), δοκίμασε και με διαφορετικό πληκτρολόγιο ή ακόμα καλύτερα με ps2

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, nickol-us είπε

↑↑↑

Επίσης αποσύνδεσε οτι δεν είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει το pc (dvd-rom, usb's, 2ους σκληρούς), δοκίμασε και με διαφορετικό πληκτρολόγιο ή ακόμα καλύτερα με ps2

τα έχω κάνει ήδη χωρίς αποτέλεσμα.... τι εννοείς με ps2?

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Δυστυχώς τίποτα δεν γίνεται, μας άφησε χρόνους η μητρική....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, koskons είπε

Δυστυχώς τίποτα δεν γίνεται, μας άφησε χρόνους η μητρική....

Καλά, αυτό δεν το ξέρεις, αλλά δεν αξίζει και να ασχοληθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Πλατφόρμα 775, σε turbo-x και λειτουργούσε ακόμα, μετά από 10+ χρόνια!

Εννοείται ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς καθόλου...

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ με την μητρική όμως μετά από κεραυνό που έπεσε κοντά στο σπίτι, τα υπόλοιπα parts του PC δεν πάθαν τίποτα όπως και οι υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού δοκίμασα όλους τους δυνατούς τρόπους που προαναφέρατε όμως μάταια κατα 99,9% όλη η ζημιά έγινε από το καλώδιο ethernet που ήταν συνδεμένο το PC μιας και κάηκε ολοσχερώς το router αν έιχα μητρική WiFi πιθανόν να μην καιγόταν.

Δημοσ.

Μια απελπιδα προσπάθεια τα λυνεις ολα και στηνεις απο την αρχη σε open bench ,αν δεν παιξει, τελος. Οπως ειπε @blitzNikos δεν αξιζει να ασχοληθεις παραπερα σε τοσο παλιο συστημα.

Στις 7/7/2023 στις 11:24 ΠΜ, zvarthangalos είπε

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα κι εγώ με την μητρική όμως μετά από κεραυνό που έπεσε κοντά στο σπίτι, τα υπόλοιπα parts του PC δεν πάθαν τίποτα όπως και οι υπόλοιπες ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού δοκίμασα όλους τους δυνατούς τρόπους που προαναφέρατε όμως μάταια κατα 99,9% όλη η ζημιά έγινε από το καλώδιο ethernet που ήταν συνδεμένο το PC μιας και κάηκε ολοσχερώς το router αν έιχα μητρική WiFi πιθανόν να μην καιγόταν.

Την πατησε και ενας φιλος ετσι περασε απο ρουτερ και παει το πισι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...