revolver1990 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μιας και τελειώνω το διδακτορικό μου σιγά σιγά, μου λέει ο καθηγητής μου ότι θα με προωθήσει για κάποια θέση ή το χειρότερο να κάνω σε ΙΕΚ. Είχα δει κάποιους που ήταν ήδη διορισμένοι στο δημόσιο σαν καθηγητές δευτεροβάθμιας και ταυτόχρονα κάνανε μάθημα και σε ΙΕΚ. Είναι νόμιμο?
Dark_panel Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Νομιμότατο, αρκεί να μην καλύπτονται τα ωραρια σχολειου και ΙΕΚ. Ο δ.υ. μπορει να πάρει σε ΙΕΚ μέχρι 8 ώρες και πρέπει να παρει άδεια απ το αρμόδιο όργανο (νομιζω ειναι το ΠΥΣΔΕ). 1
HamerZ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Κάνεις αίτηση στο ΠΥΣΔΕ και στον Διευθυντή του σχολείου σου για Άδεια Άσκησης Ιδιωτικού Έργου. Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ ορίζει για τα Δημόσια ΙΕΚ έως και 8 ώρες για εκπαιδευτικό του δημοσίου. Σε Ιδιωτικά ΙΕΚ & ΚΔΒΜ δεν υπάρχει περιορισμός ωρών. Επίσης, πρέπει να "μην παρακωλύει στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις σου στο Σχολείο" και υπάρχει περιορισμός στα μεικτά έσοδα από τα ΙΕΚ και ΚΔΒΜ-ΚΕΚ ώστε να μην περνά το ΜΚ σου και ένα ποσό υπαλλήλου της Βουλής κάμποσες χιλιάδες ευρώ (δε θυμάμαι το ακριβές ποσό), διαφορετικά θα υπάρξουν μεγάλες κρατήσεις.
truman2193 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Όσο το ΙΕΚ είναι ιδιωτικό και δεν συμπίπτουν οι ώρες με το πανεπιστήμιο, δεν θα έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα