Vpant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nvel είπε για να μην έχει επαφή η γέφυρα τάσης ο μετρητής δεν μέτραγε, τόσα χρόνια κανένας σας δεν είχε αντιληφθεί ότι δεν πλήρωνε λογαριασμό; Ο λογαριασμός ερχόταν από το 2018 που άρχισα να μένω στο σπίτι γύρω στα 120 το δίμηνο. Λίγα μεν αλλά είμαστε 2 άτομα με συσκευές ηλεκτρικές όλες από Α++ και πάνω ....οπότε δεν έδωσα σημασία. Τελικά για τον μετρητή να παραστώ κάπου δεν λέει τίποτα. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
SB_1957 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 32 minutes ago, Vpant said: Ο λογαριασμός ερχόταν από το 2018 που άρχισα να μένω στο σπίτι γύρω στα 120 το δίμηνο. Λίγα μεν αλλά είμαστε 2 άτομα με συσκευές ηλεκτρικές όλες από Α++ και πάνω ....οπότε δεν έδωσα σημασία. Τελικά για τον μετρητή να παραστώ κάπου δεν λέει τίποτα. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Εκκαθαριστικός λογαριασμός δεν ερχόταν κάθε 4μηνο, που να αναφέρει πόσο ρεύμα καταναλωσατε;
RipCity Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Vpant είπε Ο λογαριασμός ερχόταν από το 2018 που άρχισα να μένω στο σπίτι γύρω στα 120 το δίμηνο. Λίγα μεν αλλά είμαστε 2 άτομα με συσκευές ηλεκτρικές όλες από Α++ και πάνω ....οπότε δεν έδωσα σημασία. Τελικά για τον μετρητή να παραστώ κάπου δεν λέει τίποτα. Τέλος πάντων σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Αν πλήρωνες 120 κάθε δίμηνο μου φαίνεται ακραίο να "χρωστάς" κατανάλωση επιπλέον 6,000 ευρώ, ειδικά αν είστε 2 άτομα...120 είναι μια φυσιολογική κατανάλωση αν προσέχεις τι καις και δεν κάνεις υπερβολές. Το ποσό σίγουρα επιβάλλει το να πας σε δικηγόρο και να το παλέψεις. Ίσως είχε πειραχτεί πριν το πάρεις ο σπίτι ο μετρητής και βρέθηκες εσύ μπλεγμένος. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από RipCity
Joshua21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 26 minutes ago, RipCity said: Αν πλήρωνες 120 κάθε δίμηνο μου φαίνεται ακραίο να "χρωστάς" κατανάλωση επιπλέον 6,000 ευρώ, ειδικά αν είστε 2 άτομα...120 είναι μια φυσιολογική κατανάλωση αν προσέχεις τι καις και δεν κάνεις υπερβολές. Το ποσό σίγουρα επιβάλλει το να πας σε δικηγόρο και να το παλέψεις. Ίσως είχε πειραχτεί πριν το πάρεις ο σπίτι ο μετρητής και βρέθηκες εσύ μπλεγμένος. Ο φίλος έκανε λόγο για "πρόστιμο", και όχι για κατανάλωση.
livornian7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 ο γειτονας...δεν πληρωνω δεν πληρωνω...δημοσιος υπαλληλος με βυσμα....ανα εβδομαδα ακουγαμε τις χριστοπαναγιες που εριχνε στα τηλεφωνα που τον καλουσαν λογικα για την οφειλη και να λεει αμα ερθει ο δεδδηε θα παρω καραμπινα...του το κοψανε...εκανε το ταρζαν και το συνεδεσε μονος...ρευματοκλοπη...προστιμο και γεια σας.....εστρωσε χαρακτηρα...αρχιζε τις δικαιολογιες και το παρακαλετω...ολοι οι αλλοι που μετραμε και δεν παιρνουμε ουτε καφε απεξω ειμαστε ανοητοι... 3 1
RipCity Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Ο φίλος έκανε λόγο για "πρόστιμο", και όχι για κατανάλωση. Απλά νομίζω το πρόστιμο προκύπτει κυρίως από την κατανάλωση που θα έπρεπε να είχε κάνει αν λειτουργούσε σωστά ο μετρητής και σε μικρότερο βαθμό από τα έξοδα του ΔΕΔΔΗΕ για έλεγχο, αντικατάσταση μετρητή κτλ.
Joshua21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, RipCity said: Απλά νομίζω το πρόστιμο προκύπτει κυρίως από την κατανάλωση που θα έπρεπε να είχε κάνει αν λειτουργούσε σωστά ο μετρητής και σε μικρότερο βαθμό από τα έξοδα του ΔΕΔΔΗΕ για έλεγχο, αντικατάσταση μετρητή κτλ. Έτσι όπως το είχες γράψει πριν όμως έβγαινε εντελώς διαφορετικό νόημα. Πάντως για να ακριβολογούμε λέγεται πρόστιμο επειδή σου ζητάνε να πληρώσεις την κατανάλωση που θα έπρεπε να είχε κάνει αν λειτουργούσε σωστά ο μετρητής με προσαύξηση, 255 ευρώ ανά μεγαβατώρα (σχεδόν 75% πάνω), συν άλλα 300€ για το διαχειριστικό κόστος αν πρόκειται για απλή μονοφασική παροχή. 1
Vpant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, RipCity είπε Αν πλήρωνες 120 κάθε δίμηνο μου φαίνεται ακραίο να "χρωστάς" κατανάλωση επιπλέον 6,000 ευρώ, ειδικά αν είστε 2 άτομα...120 είναι μια φυσιολογική κατανάλωση αν προσέχεις τι καις και δεν κάνεις υπερβολές. Το ποσό σίγουρα επιβάλλει το να πας σε δικηγόρο και να το παλέψεις. Ίσως είχε πειραχτεί πριν το πάρεις ο σπίτι ο μετρητής και βρέθηκες εσύ μπλεγμένος. Η είχε πειράχτει πριν το πάρω η φθορά τι να πω....αυτοί όμως κάθε πότε έρχονται για έλεγχο στους μετρητές...δεν το είδαν νωρίτερα? Ο δικηγόρος πόσα λεφτά θα πάρει για την δική γνωρίζει κανείς....δεν είχα ποτέ τέτοια τρεχαματα 18 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ο φίλος έκανε λόγο για "πρόστιμο", και όχι για κατανάλωση. Ουσιαστικά μου λένε να πληρώσω τις κιλοβατώρες απτό 2018 μέχρι σήμερα....όλα μέσα είναι μαζί με πρόστιμο 550
Joshua21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, Vpant said: Ουσιαστικά μου λένε να πληρώσω τις κιλοβατώρες απτό 2018 μέχρι σήμερα....όλα μέσα είναι μαζί με πρόστιμο 550 6.000 είχες γράψει πριν.
nvel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 για 550 συμφέρει, πάω και εγώ να ξεβιδώσω την γέφυρα 33 λεπτά πριν, Vpant είπε Η είχε πειράχτει πριν το πάρω η φθορά τι να πω.... φθορά που κόπηκε η σφραγίδα και βγήκε η γέφυρα; 1
takoulou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Vpant είπε Η είχε πειράχτει πριν το πάρω η φθορά τι να πω....αυτοί όμως κάθε πότε έρχονται για έλεγχο στους μετρητές...δεν το είδαν νωρίτερα? Ο δικηγόρος πόσα λεφτά θα πάρει για την δική γνωρίζει κανείς....δεν είχα ποτέ τέτοια τρεχαματα Ουσιαστικά μου λένε να πληρώσω τις κιλοβατώρες απτό 2018 μέχρι σήμερα....όλα μέσα είναι μαζί με πρόστιμο 550 Ανάλογα την περιοχή του Δεδδηε.. Είναι πολλές χιλιάδες οι μετρητές που είναι πειραγμενοι.. Τα συνεργεία δεν προλαβαίνουν.. Έχει το δικαίωμα ο Δεδδηε να βάλει πέντε χρόνια πισω.. Σου είπαν και πιο πάνω πληρώνεις αναδρομικά με αυξημένη τιμή 75%... Δικηγόρος θα πρέπει να ρωτήσεις.. Φαντάζομαι χαλαρά απο 500 Ευρώ ο Δικηγόρος . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σου κοπεί το ρεύμα αν δεν πληρώνεις.. Εσύ είπες ότι δεν είναι δικό σου.. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από takoulou
takoulou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 6/9/2023 στις 4:02 ΜΜ, Vpant είπε Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε χαρτί από δεδηε με πρόστιμο 6.000 για ρευματοκλοπη και λέει ότι βρέθηκαν παραβιασμενες σφραγίδες μετρητή και διακοπή επαφής στην γέφυρα τάσης και τα παραπάνω δηλώνουν αδιαμφισβήτητη παρέμβαση στον μετρητή. Η μη καταγραφείσα ενέργεια εντείνεται από 11/10/18 έως 26/07/23 .και λέει να πληρωθεί και σε 30 μέρες κιόλας. Την βοήθεια σας παιδιά...δεν έχω πειράξει τίποτα ποτέ και έπεσα απτά σύννεφα. Μου είχαν αλλάξει και μετρητή στις 26/07 από μόνοι τους γτ δεν ήμουν σπίτι. Πήρα τηλ και ΔΕΗ και δεδηε να ρωτήσω πως μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο...και δεν ξέρουν τπτ. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω...πάω για δικηγόρο , ένσταση? Η απορία μου είναι ..από το 2018 δεν το ελενξανε τον μετρητή να δούνε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το σπίτι αγοράστηκε το 2015-16 Καλημερα... Τελικα τι εκανες; Πηγες σε δικηγορο; Μιλησες με τον Δεδδηε;;
g_kor06 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής θέμα... Εχει σπιτι στην περιοχή του Ασπροπύργου & κάποιοι Gipsy γείτονες έχουν παρέμβει στο ρολόι του κάνοντας ρευματοκλοπή ενώ αυτός πληρώνει την νύφη... Εχει κάνει δεκάδες τηλέφωνα - Mail στον ΔΕΔΔΗΕ αναφέροντας το θέμα αλλά δυστυχως οι υπάλληλοι δεν στέλνουν συνεργεία να διαπιστώσουν το γεγονός γιατί ζητουν αστυνομική προστασία !!! Δεν υπάρχει σωτηρία ...
takoulou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, g_kor06 είπε Φίλος μου αντιμετωπίζει το εξής θέμα... Εχει σπιτι στην περιοχή του Ασπροπύργου & κάποιοι Gipsy γείτονες έχουν παρέμβει στο ρολόι του κάνοντας ρευματοκλοπή ενώ αυτός πληρώνει την νύφη... Εχει κάνει δεκάδες τηλέφωνα - Mail στον ΔΕΔΔΗΕ αναφέροντας το θέμα αλλά δυστυχως οι υπάλληλοι δεν στέλνουν συνεργεία να διαπιστώσουν το γεγονός γιατί ζητουν αστυνομική προστασία !!! Δεν υπάρχει σωτηρία ... Μπορεί ο φίλος σου να απευθυνθεί και στα κεντρικά του Δεδδηε, Διευθυντές, Μάνος, υπουργειο που ανήκει [email protected], [email protected] Ελληνική Αστυνομία, παντου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα