Kkbrd14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Έχουμε ένα μαγαζί - αποθήκη . Ο ενοικιαστής που ήταν πριν είχε παραδώσει το ρολόι από το 2020. Ήταν στο όνομα του. Τα επομενα τρία χρόνια το χρησιμοποιούσε χωρίς ρεύμα. Το ενοικιαστηριο έληξε τον Μάιο του 2023. Όπου έκανα αμέσως τα χαρτιά για σύνδεση. Και επειδή το ρολόι.. ήταν σε άθλια κατάσταση και πήγε έπεσε μια μαλακια πάνω του και ξεχαρβαλωθηκε τελείως.. το καπάκι ήταν δεμένο με σύρμα έστειλα φωτό ότι χρήζει άμεσης αντικατάστασης.. ηρθαν..τους καλούσα διαρκώς ότι πρέπει να γίνει αλλαγή .. Και όλα τα καλώδια ήταν εκτεθημενα και επικινδυνο πολυ και δεν μπορουσαμε να δουλέψουμε έτσι.. Και μετά απο παρα πολλες ενοχλήσεις αποφασισα να βάλω λίγη ταινία στο τέλος τον καλωδιων έστω μέχρι να έρθουν να μην έχουμε καμία ζημιά...εν τέλει μετά από 15 μέρες περίπου ήρθαν και μου λένε ότι κατηγορουμε για ρευματοκλοπη.. Να περιμενω την επιστολη. θα έχω μεγάλο πρόστιμο και ποινικό αδίκημα, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.. Υπάρχει όντως περιπτωση να μπλέξω έτσι;... Τώρα ειναι στο όνομα μας. Πριν ήταν κλειστό και πιο πριν στο όνομα του ενοικιαστή... Όταν ήρθαν από δεδδηε μου είπαν ότι εδώ παιζει ρευματοκλοπή και το σιδερακι λείπει από το ρολοι και εμπόδισε την μέτρηση. Και όταν του εξηγησα ότι ο ενοικιαστης το είχε κλείσει λέει "και ήταν χωρίς ρευμα 3 χρόνια; δουλευόμαστε;" Δεν ξέρω αν ήταν χωρίς ρευμα ο άλλος ή όχι.. Αλλά ήταν στο όνομα του πριν κάνει την διακοπή και γυρισε στο όνομα μου αφου έληξε το συμβολαιο του. Δλδ Μάιο 2023 έληξε το συμβόλαιο και πηγα να κάνω αίτηση με χαρτιά κλπ για συμβόλαιο με ΔΕΗ στο όνομα μου και την ίδια μέρα κ όλας τους είπα και για το ρολοι ότι ειναι σε χάλια κατάσταση και κου είπαν να απευθυνθώ σε δεδδηε. Για ρευματοκλοπή πως γίνεται να με ανακατεύουν αφου δεν ήταν στο όνομα μου.. Θα με διώξουν ποινικα επειδή τους έλεγα παρα πολυ καιρό ελάτε ειναι επικίνδυνα και με εγραφαν; ηλεκτρολόγος είμαι.. Πήρα αυτήν την πρωτοβουλία δεν άλλαξα κάτι απλά στα εκτεθημενα καλώδια έβαλα ταινία για να μην γίνει καμια ζημιά μέχρι να έρθουν οι ίδιοι. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από Kkbrd14 Προσθήκη δεδομένων
takoulou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, Kkbrd14 είπε Καλησπερα σας. Έχουμε ένα μαγαζί - αποθήκη . Ο ενοικιαστής που ήταν πριν είχε παραδώσει το ρολόι από το 2020. Ήταν στο όνομα του. Τα επομενα τρία χρόνια το χρησιμοποιούσε χωρίς ρεύμα. Το ενοικιαστηριο έληξε τον Μάιο του 2023. Όπου έκανα αμέσως τα χαρτιά για σύνδεση. Και επειδή το ρολόι.. ήταν σε άθλια κατάσταση και πήγε έπεσε μια μαλακια πάνω του και ξεχαρβαλωθηκε τελείως.. το καπάκι ήταν δεμένο με σύρμα έστειλα φωτό ότι χρήζει άμεσης αντικατάστασης.. ηρθαν..τους καλούσα διαρκώς ότι πρέπει να γίνει αλλαγή .. Και όλα τα καλώδια ήταν εκτεθημενα και επικινδυνο πολυ και δεν μπορουσαμε να δουλέψουμε έτσι.. Και μετά απο παρα πολλες ενοχλήσεις αποφασισα να βάλω λίγη ταινία στο τέλος τον καλωδιων έστω μέχρι να έρθουν να μην έχουμε καμία ζημιά...εν τέλει μετά από 15 μέρες περίπου ήρθαν και μου λένε ότι κατηγορουμε για ρευματοκλοπη.. Να περιμενω την επιστολη. θα έχω μεγάλο πρόστιμο και ποινικό αδίκημα, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.. Υπάρχει όντως περιπτωση να μπλέξω έτσι;... Τώρα ειναι στο όνομα μας. Πριν ήταν κλειστό και πιο πριν στο όνομα του ενοικιαστή... Όταν ήρθαν από δεδδηε μου είπαν ότι εδώ παιζει ρευματοκλοπή και το σιδερακι λείπει από το ρολοι και εμπόδισε την μέτρηση. Και όταν του εξηγησα ότι ο ενοικιαστης το είχε κλείσει λέει "και ήταν χωρίς ρευμα 3 χρόνια; δουλευόμαστε;" Δεν ξέρω αν ήταν χωρίς ρευμα ο άλλος ή όχι.. Αλλά ήταν στο όνομα του πριν κάνει την διακοπή και γυρισε στο όνομα μου αφου έληξε το συμβολαιο του. Δλδ Μάιο 2023 έληξε το συμβόλαιο και πηγα να κάνω αίτηση με χαρτιά κλπ για συμβόλαιο με ΔΕΗ στο όνομα μου και την ίδια μέρα κ όλας τους είπα και για το ρολοι ότι ειναι σε χάλια κατάσταση και κου είπαν να απευθυνθώ σε δεδδηε. Για ρευματοκλοπή πως γίνεται να με ανακατεύουν αφου δεν ήταν στο όνομα μου.. Θα με διώξουν ποινικα επειδή τους έλεγα παρα πολυ καιρό ελάτε ειναι επικίνδυνα και με εγραφαν; ηλεκτρολόγος είμαι.. Πήρα αυτήν την πρωτοβουλία δεν άλλαξα κάτι απλά στα εκτεθημενα καλώδια έβαλα ταινία για να μην γίνει καμια ζημιά μέχρι να έρθουν οι ίδιοι. Καλησπέρα.. Σου έχει έρθει επιστολή; Τι αναφέρει; Αν υπάρχει κάτι θα είναι και σε αστικό και ποινικο κομμάτι.. Η ΔΕΗ δεν έχει δουλειά.. Θα έπρεπε να μην τον πειραξεις.. Λείπει κάποιο σιδερακι μάλλον;
alx301 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Kkbrd14 said: Καλησπερα σας. Έχουμε ένα μαγαζί - αποθήκη . Ο ενοικιαστής που ήταν πριν είχε παραδώσει το ρολόι από το 2020. Ήταν στο όνομα του. Τα επομενα τρία χρόνια το χρησιμοποιούσε χωρίς ρεύμα. Το ενοικιαστηριο έληξε τον Μάιο του 2023. Όπου έκανα αμέσως τα χαρτιά για σύνδεση. Και επειδή το ρολόι.. ήταν σε άθλια κατάσταση και πήγε έπεσε μια μαλακια πάνω του και ξεχαρβαλωθηκε τελείως.. το καπάκι ήταν δεμένο με σύρμα έστειλα φωτό ότι χρήζει άμεσης αντικατάστασης.. ηρθαν..τους καλούσα διαρκώς ότι πρέπει να γίνει αλλαγή .. Και όλα τα καλώδια ήταν εκτεθημενα και επικινδυνο πολυ και δεν μπορουσαμε να δουλέψουμε έτσι.. Και μετά απο παρα πολλες ενοχλήσεις αποφασισα να βάλω λίγη ταινία στο τέλος τον καλωδιων έστω μέχρι να έρθουν να μην έχουμε καμία ζημιά...εν τέλει μετά από 15 μέρες περίπου ήρθαν και μου λένε ότι κατηγορουμε για ρευματοκλοπη.. Να περιμενω την επιστολη. θα έχω μεγάλο πρόστιμο και ποινικό αδίκημα, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.. Υπάρχει όντως περιπτωση να μπλέξω έτσι;... Τώρα ειναι στο όνομα μας. Πριν ήταν κλειστό και πιο πριν στο όνομα του ενοικιαστή... Όταν ήρθαν από δεδδηε μου είπαν ότι εδώ παιζει ρευματοκλοπή και το σιδερακι λείπει από το ρολοι και εμπόδισε την μέτρηση. Και όταν του εξηγησα ότι ο ενοικιαστης το είχε κλείσει λέει "και ήταν χωρίς ρευμα 3 χρόνια; δουλευόμαστε;" Δεν ξέρω αν ήταν χωρίς ρευμα ο άλλος ή όχι.. Αλλά ήταν στο όνομα του πριν κάνει την διακοπή και γυρισε στο όνομα μου αφου έληξε το συμβολαιο του. Δλδ Μάιο 2023 έληξε το συμβόλαιο και πηγα να κάνω αίτηση με χαρτιά κλπ για συμβόλαιο με ΔΕΗ στο όνομα μου και την ίδια μέρα κ όλας τους είπα και για το ρολοι ότι ειναι σε χάλια κατάσταση και κου είπαν να απευθυνθώ σε δεδδηε. Για ρευματοκλοπή πως γίνεται να με ανακατεύουν αφου δεν ήταν στο όνομα μου.. Θα με διώξουν ποινικα επειδή τους έλεγα παρα πολυ καιρό ελάτε ειναι επικίνδυνα και με εγραφαν; ηλεκτρολόγος είμαι.. Πήρα αυτήν την πρωτοβουλία δεν άλλαξα κάτι απλά στα εκτεθημενα καλώδια έβαλα ταινία για να μην γίνει καμια ζημιά μέχρι να έρθουν οι ίδιοι. Δεν πληρωνεις τιποτα, αστους να σκούζουν Το πας δικαστηκα και στο τέλος φυσικα θα αθωωθεις αφου είχες αποδειξεις ότι εσυ μπηκες τον Μαιο 2023 Βγαλε και φωτογραφιες τι πειραξες εσυ και τι οχι καλου κακου Κρατα αποδειξεις γενικα για οτι ισχυρίζεσαι Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2023 από alx301
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Μονωτική σε καλώδια του μετρητή που είχε ξεχαρβαλωθει δεν έπρεπε να βάλεις. Το είδαν και θεώρησαν πως έκανες παρέμβαση. Όπως είπαν και ο προηγούμενος, βρες δικηγόρο και μην χάνεις χρόνο.
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, alx301 είπε Δεν πληρωνεις τιποτα, αστους να σκούζουν Το πας δικαστηκα και στο τέλος φυσικα θα αθωωθεις αφου είχες αποδειξεις ότι εσυ μπηκες τον Μαιο 2023 Επικινδυνο να γραφεις τετοια,εντελως αυθαιρετα και σε τοσο σοβαρο θεμα. 4
papoys1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, Kkbrd14 είπε Καλησπερα σας. Έχουμε ένα μαγαζί - αποθήκη . Ο ενοικιαστής που ήταν πριν είχε παραδώσει το ρολόι από το 2020. Ήταν στο όνομα του. Τα επομενα τρία χρόνια το χρησιμοποιούσε χωρίς ρεύμα. Το ενοικιαστηριο έληξε τον Μάιο του 2023. Όπου έκανα αμέσως τα χαρτιά για σύνδεση. ότι εχεις τη φωλιά σου λερωμένη αφού ο ενοικιαστής εκανε διακοπή το 2020 άρα το ρολόι επανέρχεται στον ιδιοκτήτη δεν υπάρχει αμφιβολία. Εχεις αποδείξεις οτι ο ενοιιαστής εφυγε το Μάη του 2023 και ότι πριν φύγει το ρολόι είχε τις ζημιές που αναφέρεις;;; Επίσης δε μας είπες τι μαλακία 🤣 επεσε πάνω στο ρολόι ξεχαρβαλώθηκε και πότε. Ο ενοικιαστής τι λέει για όλα τα παραπάνω αφού όπως λες εφυγε το Μαη του 23. Δεν ξέρω με τι τρόπο αλλά κοίταξε τα φτιάξεις τις άμυνες σου σε περίπτωση που ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει καταγγελία για ρευματοκλοπή. 2
Vpant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε χαρτί από δεδηε με πρόστιμο 6.000 για ρευματοκλοπη και λέει ότι βρέθηκαν παραβιασμενες σφραγίδες μετρητή και διακοπή επαφής στην γέφυρα τάσης και τα παραπάνω δηλώνουν αδιαμφισβήτητη παρέμβαση στον μετρητή. Η μη καταγραφείσα ενέργεια εντείνεται από 11/10/18 έως 26/07/23 .και λέει να πληρωθεί και σε 30 μέρες κιόλας. Την βοήθεια σας παιδιά...δεν έχω πειράξει τίποτα ποτέ και έπεσα απτά σύννεφα. Μου είχαν αλλάξει και μετρητή στις 26/07 από μόνοι τους γτ δεν ήμουν σπίτι. Πήρα τηλ και ΔΕΗ και δεδηε να ρωτήσω πως μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο...και δεν ξέρουν τπτ. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω...πάω για δικηγόρο , ένσταση? Η απορία μου είναι ..από το 2018 δεν το ελενξανε τον μετρητή να δούνε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το σπίτι αγοράστηκε το 2015-16
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Vpant είπε Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε χαρτί από δεδηε με πρόστιμο 6.000 για ρευματοκλοπη και λέει ότι βρέθηκαν παραβιασμενες σφραγίδες μετρητή και διακοπή επαφής στην γέφυρα τάσης και τα παραπάνω δηλώνουν αδιαμφισβήτητη παρέμβαση στον μετρητή. Η μη καταγραφείσα ενέργεια εντείνεται από 11/10/18 έως 26/07/23 .και λέει να πληρωθεί και σε 30 μέρες κιόλας. Την βοήθεια σας παιδιά...δεν έχω πειράξει τίποτα ποτέ και έπεσα απτά σύννεφα. Μου είχαν αλλάξει και μετρητή στις 26/07 από μόνοι τους γτ δεν ήμουν σπίτι. Πήρα τηλ και ΔΕΗ και δεδηε να ρωτήσω πως μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο...και δεν ξέρουν τπτ. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω...πάω για δικηγόρο , ένσταση? Η απορία μου είναι ..από το 2018 δεν το ελενξανε τον μετρητή να δούνε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το σπίτι αγοράστηκε το 2015-16 Τον μετρητή στον άλλαξαν γιατί ήθελαν να πάρουν και να ελέγξουν τον παλιό. Εσύ πλήρωνες κανονικά ρευμα όλα αυτά τα χρόνια; Τρέχα σε δικηγόρο γιατί έχεις μπλέξει.
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Vpant είπε Η απορία μου είναι Eμένα η απορία μου είναι πως και δεν έχεις ειδοποιηθεί ακόμα για την ποινική δίωξη εις βάρος σου μιας και θα χει σχηματιστεί ήδη δικογραφία. Edit: κοίτα και εδώ, γράφει αναλυτικά τι ισχύει και τι ενέργειες μπορείς να κάνεις Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από Nabuko
nvel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 για να μην έχει επαφή η γέφυρα τάσης ο μετρητής δεν μέτραγε, τόσα χρόνια κανένας σας δεν είχε αντιληφθεί ότι δεν πλήρωνε λογαριασμό;
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Παρα πολλά λεφτά. Λογικά δεν θα μετρούσε τίποτα ο μετρητής. Δικηγόρος οπωσδήποτε μην χάνεις χρόνο. Αν έλλειπες και δεν ήσουν σπίτι ήσουν εξωτερικό όπως λες, ίσως μπορείς να το αποδείξεις, αλλά εφόσον εκεί δεν διέμενε άλλο άτομο.
takoulou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vpant είπε Καλησπέρα σήμερα μου ήρθε χαρτί από δεδηε με πρόστιμο 6.000 για ρευματοκλοπη και λέει ότι βρέθηκαν παραβιασμενες σφραγίδες μετρητή και διακοπή επαφής στην γέφυρα τάσης και τα παραπάνω δηλώνουν αδιαμφισβήτητη παρέμβαση στον μετρητή. Η μη καταγραφείσα ενέργεια εντείνεται από 11/10/18 έως 26/07/23 .και λέει να πληρωθεί και σε 30 μέρες κιόλας. Την βοήθεια σας παιδιά...δεν έχω πειράξει τίποτα ποτέ και έπεσα απτά σύννεφα. Μου είχαν αλλάξει και μετρητή στις 26/07 από μόνοι τους γτ δεν ήμουν σπίτι. Πήρα τηλ και ΔΕΗ και δεδηε να ρωτήσω πως μπορώ να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο...και δεν ξέρουν τπτ. Πείτε μου τι πρέπει να κάνω...πάω για δικηγόρο , ένσταση? Η απορία μου είναι ..από το 2018 δεν το ελενξανε τον μετρητή να δούνε ότι κάτι δεν πάει καλά. Το σπίτι αγοράστηκε το 2015-16 Καλησπέρα.. Σου έχουν αφήσει κάποιο χαρτί για την ρευματοκλοπή.. Γίνεται όταν αλλάζει ο μετρητής για το λόγο που έχει γίνει..Μάλιστα σου δίνουν και ημερομηνία για να παραβρεθεις στο τμήμα μετρητών...Για να μπορέσεις να φέρεις και δικό σου άτομο..Όπως έχει ενημερωθεί και το τοπικό αστυνομικό τμήμα.. Περιοχή του συμβάντος.. Τώρα έχει επιβληθεί το πρόστιμο.. Και αν το δεν το πληρωσεις θα σου κόψουν το ρεύμα.. Θα τα ξηλωσουν όλα.. Νομίζω γίνεται και σε δόσεις.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από takoulou
Vpant Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Σόρρυ η ΔΕΗ είναι στο όνομα του πατέρα μου...ο οποίος μου είπε ότι τον κάλεσαν από την ΔΕΗ χθες για να πληρώσει έναν λογαριασμό(δεν ακούει καλά ο πατέρας μου).μου έχει έρθει χαρτί ...αλλά δεν είδα να γράφει κάτι για να παραστώ στον έλεγχο του μετρητή . Σκούρα τα πράγματα? Υπάρχει ελπίδα με δικηγόρο?
takoulou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vpant είπε Σόρρυ η ΔΕΗ είναι στο όνομα του πατέρα μου...ο οποίος μου είπε ότι τον κάλεσαν από την ΔΕΗ χθες για να πληρώσει έναν λογαριασμό(δεν ακούει καλά ο πατέρας μου).μου έχει έρθει χαρτί ...αλλά δεν είδα να γράφει κάτι για να παραστώ στον έλεγχο του μετρητή . Σκούρα τα πράγματα? Υπάρχει ελπίδα με δικηγόρο? Για κοίταξε το καλά.. Κάτι θα αναφέρει.. Γι'αυτό άλλαξαν και τον μετρητή.. Υπήρξε παραβίαση.. Τώρα το βλέπω δύσκολο.. Πήρες τηλέφωνο τον Δεδδηε να ρωτήσεις.. 8004004000.. Σε ποια περιοχή είσαι; Αν ρωτήσεις κανέναν δικηγόρο.. Μήπως.. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από takoulou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα