lena12234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας, έκλεισα ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Ρώμη μέσω booking, σε πολύ καλή προσφορά. Αφού το έκλεισα και ένοιωθα πολύ τυχερή στην συνέχεια έκλεισα αεροπορικά, tours και οτι άλλο ήταν απαραίτητο. Ξαφνικά επικοινωνήσε το κατάλυμα μαζί μου και μου είπε ότι πρέπει να ακυρώσω την κράτηση μου γτ εχει γίνει λάθος. Στην αρχή μου έλεγαν είναι overbooked, μετά μου έλεγαν δεν είναι σωστή η τιμή. Εγώ τους είπα ότι θα επικοινωνήσω με την booking πρώτα. Καλώ την booking μου λένε ότι φαίνεται κάποιο λάθος και οτι έχει αναφερθεί στο σύστημα, το εχει αναλάβει κάποιος ανώτερος και μέχρι τό τέλος της ημέρας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εννοείται πως κανένας δεν με πήρε! Ήταν και Κυριακή ή επόμενη μέρα και εκλογές, λέω ας περιμένω. Με αποτέλεσμα το κατάλυμα να με απειμει πως αν δεν ακυρώσω θα μείνω με άλλους 6 και με κοινόχρηστο μπάνιο και μου έρχεται ενα μνμ από το booking που μου έλεγε ότι έγινε λάθος στην τιμή και οτι αν θέλετε να μείνετε εκεί θα χρειαστεί να πληρώσετε αυτό το ποσό ( εξωφρενικά μεγάλο για μενα). Τους απαντάω ότι εγώ περίμενα να με καλέσετε για να μου στείλετε αυτό το ξερο μνμ? Είστε απαράδεκτοι παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μου ή θα σας παρω εγω.. έχω πληρώσει τόσα βάσει της κράτησης μου δεν γίνεται να με ενημερώνετε έτσι. Θα πρέπει να μιλήσουμε πριν οποία ενέργεια! Το αποτέλεσμα? Την επόμενη μέρα μου ακυρώνει η booking την κράτηση μου! Τους καλώ.. και η κοπέλα μου είπε ότι επειδή ήταν ένα obvioua mistake στην τιμή μπορούν λέει να το ακυρώσουμε! Ότι έχω δίκιο μεν, αλλά γ πολίτικη της booking είναι αυτή και το σύστημα το κα ει αυτόματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω εξναι να στείλω παράπονο! Έστειλα και απάντησα και στα μνμ με αποτέλεσμα να μου πει μια κυρία γραπτώς ότι προβηκαμε στην ακυρώση αφού δεν συμφωνούσατε μαζί μας! Και της απαντάω μα δεν πρόλαβα, περίμενα ένα τηλ σας να μου εξηγήσετε, εγώ ποτέ δεν έδωσα συγκατάθεση! Έχει μείνει εκεί! Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο? Τι μπορώ να κάνω? Είμαι χωρίς κράτηση τωρα και εχω αεροπορικά κλπ... 1
sdikr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Αν με το obvious Μιλάμε για κανονική τιμή 1500 και τιμή προσφοράς 150 τότε ναι ο νόμος τους καλύπτει. Αν μιλάμε για 1500 κανονική τιμή και 1000 προσφορά μάλλον όχι, αλλά αυτό θα πρέπει να το ψάξεις με ΣτΚ ή με τα ευρωπαϊκά όργανα για Online αγορές. Το θέμα είναι ότι δεν θα βγάλουν απόφαση άμεσα
Nabuko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, lena12234 είπε Τι μπορώ να κάνω? Κλείσε άλλο δωμάτιο, αποκλείεται να μην βρεις. Εκτός κι αν ψάχνεις κανένα κοψοχρονιά
Allan-Wake Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 γραψε τις τιμες κοπελα μου.... γιατι κατι μου λεει οτι πας να εκμεταλλευτείς ενα λαθος
lena12234 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 5 βραδιά 568 ευρώ ήταν η προσφορά! (Απλα έλειπε ένα 0 από ότι κατάλαβα...) Επίσης έχω ήδη κλείσει άλλο εννοείται! Από τη στιγμή που είχα κλείσει όλα τα αλλα..
sdikr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 1 hour ago, lena12234 said: 5 βραδιά 568 ευρώ ήταν η προσφορά! (Απλα έλειπε ένα 0 από ότι κατάλαβα...) Επίσης έχω ήδη κλείσει άλλο εννοείται! Από τη στιγμή που είχα κλείσει όλα τα αλλα.. Απλά ενα 0; Σκέψου να σε χρεώσουν όταν θα πας απλά ενα μηδενικό, θα έχεις θέμα ή όχι;
JakeKaufman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 On 02/07/2023 at 17:40, lena12234 said: 5 βραδιά 568 ευρώ ήταν η προσφορά! (Απλα έλειπε ένα 0 από ότι κατάλαβα...) Επίσης έχω ήδη κλείσει άλλο εννοείται! Από τη στιγμή που είχα κλείσει όλα τα αλλα.. Είναι καλυμμένοι. Εφόσον βρήκες άλλο σταματά να χαλιέσαι και απόλαυσε το ταξίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα