KPar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Καλημέρα. Δε βρήκα κατάλληλη ενότητα, γιαυτό και γράφω εδώ. Προσπαθώ να πουλήσω μια φωτογραφική μηχανή που έχω. Υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό (Γερμανία), αλλά μου ζητήθηκε να τη στείλω στην Αθήνα, ως δώρο σε κάποιο φιλικό πρόσωπο του αγοραστή και να βάλω μέσα και μια Steam Gift Card 200 €. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό το σύστημα, και δε βρίσκω και κάποιο τηλέφωνο που να μπορώ να ρωτήσω και να έχω απάντηση στα Ελληνικά. Ούτε το κόστος για μια τέτοια κάρτα 200 € δε μπόρεσα να καταλάβω πόσο είναι. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον ευχαριστώ. 1
Kastriot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Οι φυσικές steam gift cards (δλδ όχι αυτές που κάνεις δώρο από ένα steam account σε ένα άλλο) , απ όσο έχω δει είναι μέχρι 50€. Σε κάθε περίπτωση πρόσεχε γιατί ακούγεται περίεργο. Άμα θέλει να του βάλει λεφτά στο steam το κάνει online, γιατί να μπλέξει έναν τρίτο. Πιστεύω ότι όπου να ναι θα αρχίσει τα "αν μπορώ να σε εμπιστευτώ βάλε εδώ τα λεφτά για το steam και θα στα καταθέσω όλα μαζί για να στείλεις την κάμερα" 2
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, KPar είπε Καλημέρα. Δε βρήκα κατάλληλη ενότητα, γιαυτό και γράφω εδώ. Προσπαθώ να πουλήσω μια φωτογραφική μηχανή που έχω. Υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό (Γερμανία), αλλά μου ζητήθηκε να τη στείλω στην Αθήνα, ως δώρο σε κάποιο φιλικό πρόσωπο του αγοραστή και να βάλω μέσα και μια Steam Gift Card 200 €. Εν τω μεταξύ δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό το σύστημα, και δε βρίσκω και κάποιο τηλέφωνο που να μπορώ να ρωτήσω και να έχω απάντηση στα Ελληνικά. Ούτε το κόστος για μια τέτοια κάρτα 200 € δε μπόρεσα να καταλάβω πόσο είναι. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον ευχαριστώ. ΑΠΑΤΗ. ΜΑΚΡΥΑ!!! 2
KPar Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Και σε μένα μου φάνηκε πολύ παράξενο το όλο μπέρδεμα. Εννοείται πως αν δε δω χρήματα στο δικό μου IBAΝ δεν πρόκειται να στείλω το παραμικρό. Ευχαριστώ πάντως.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, KPar είπε Και σε μένα μου φάνηκε πολύ παράξενο το όλο μπέρδεμα. Εννοείται πως αν δε δω χρήματα στο δικό μου IBAΝ δεν πρόκειται να στείλω το παραμικρό. Ευχαριστώ πάντως. Μην ασχολείσαι καθόλου ,είναι απατεώνας,μην αγοράσεις τίποτα ,μην στείλεις τίποτα.Μπλοκ και διαγραφή. 2
EcoBill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, KPar είπε Εννοείται πως αν δε δω χρήματα στο δικό μου IBAΝ δεν πρόκειται να στείλω το παραμικρό. Μπορεί να δεις αλλά να γίνουν charge back ή να σταλθουν από κρακαρισμενο λογαριασμό και να ακυρωθεί αργότερα.
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, KPar είπε Υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό (Γερμανία), Την χρειάζεται αυτός ο γερμανός πρίγκιπας για να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία κάτι πλαστές ταυτότητες που πουλάει και δεν θέλει να ξοδέψει λεφτά για να την αγοράσει απο γερμανία στα ίδια και ή και καλύτερα λεφτά. Να και τα gift card που θα λάβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα