Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθα σε επαφη με τον ιδιοκτητη για ανανεωση του συμβολαιου που (λανθασμενα νομιζα οτι ληγει τελος Ιουλιου του 23, ληγει Ιουλιο 24).Προτεινα απο μονος μου αυξηση (πριν δεκα περιπουν χρονια ειχα ζητησει μειωση λογω κρισης, εγινε δεκτη πλεον εχουν αλλαξει τα δεδομενα και μια αυξηση ειναι πλεον λογικη) η οποια εγινε δεκτη, μου παν να κανουμε τροποποιση με το νεο ποσο και οταν ληξει το συμβολαιο να κανουμε ανανεωση. Υπαρχει δυνατοτητα με την τροποποιηση να γινει και επεκταση του συμβολαιου?Μου ειπε ο ιδιοκτητης οτι επεκταση μπορει να γινει τον Ιουλιο του 24 και οχι νωριτερα.Οκ να κανουμε την αυξηση αλλα τι μου λεει οτι τον Ιουλιο  του 24 δεν θα μου ζητησει να φυγω?

Δημοσ.

Ναι, φυσικά και γίνεται με την τροποποίηση εκτός από το μίσθωμα να αλλάξει και η διάρκεια της μίσθωσης.

Προφανώς σου είπαν έτσι επειδή θέλουν την αύξηση, αλλά όχι και την δέσμευση.

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, Joshua21 said:

Προφανώς σου είπαν έτσι επειδή θέλουν την αύξηση, αλλά όχι και την δέσμευση.

Σε αυτη την περιπτωση περιμενουμε να ληξει και αν ανανεωσουμε κανουμε και την αυξηση...

Δημοσ.
4 minutes ago, 4saken said:

Σε αυτη την περιπτωση περιμενουμε να ληξει και αν ανανεωσουμε κανουμε και την αυξηση...

Το πως θα το χειριστείς είναι δικό σου θέμα, αλλά αν θέλεις τη γνώμη μου μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή που θα έχει ήδη ξεκινήσει η σαιζόν. Το σωστό και ασφαλές είναι μήνες πριν την λήξη είτε να εξασφαλίσεις ανανέωση, είτε να έχεις μισθώσει άλλο για να μετεστεγαστείς.

• Thanks 1
Δημοσ.
56 minutes ago, 4saken said:

Μου ειπε ο ιδιοκτητης οτι επεκταση μπορει να γινει τον Ιουλιο του 24 και οχι νωριτερα.

Bλακείες σου είπε.  Εγώ έκανα επέκταση για 3 χρόνια πριν 1 μήνα, ενώ το συμβόλαιο έληγε τον Οκτώβρη. Και το ποσό το αφήσαμε ίδιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επεκταση μπορουμε να κανουμε για οσα χρονια θελουμε?υπαρχει ελαχιστο/μεγιστο?

Δημοσ.
7 minutes ago, 4saken said:

Δε γνωρίζω αν παίζει ρόλο η ισχύς του πιστοποιητικού ενεργειακής κλάσης. Αν δε ξέρει κάποιος να απαντήσει, ρώτα αύριο το λογιστή σου.

Δημοσ.
5 hours ago, 4saken said:

Προφανως, μιλαμε βεβαια για συνεργασια 25+ ετων νομιζω θα τα βρουμε...

Για αυτό και εγώ σου είπα πως είναι δικό σου θέμα το πως θα το χειριστείς.

5 hours ago, 4saken said:

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, όποτε θέλετε τροποποιείτε την μίσθωση βάζοντας όποια ημερομηνία λήξης επιθυμείτε.

5 hours ago, ekrepali said:

Δε γνωρίζω αν παίζει ρόλο η ισχύς του πιστοποιητικού ενεργειακής κλάσης. Αν δε ξέρει κάποιος να απαντήσει, ρώτα αύριο το λογιστή σου.

Δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο, μόνο αν δηλωθεί στο taxis νέα μίσθωση πρέπει να υπάρχει ενεργειακό πιστοποιητικό σε ισχύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...