Προς το περιεχόμενο

Pixel 7 pro vs Oneplus 11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.jmctech.gr/product/google-pixel-7-pro-5g-dual-sim-12gb-ram-128gb-snow-de/?ref=bestprice.gr

https://www.jmctech.gr/product/oneplus-11-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-titan-black-eu/?ref=bestprice.gr

ειμαι μεταξυ των συγκεκριμενων δυο αλλα με προβληματιζει το συγκεκριμενο γερμανικο μοντελο του pixel 7 pro και κατα ποσο θα αντιμετωπισω προβληματα σε σχεση με το αντιστοιχο EU μοντελο

τα φωτα σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, emp87 είπε

https://www.jmctech.gr/product/google-pixel-7-pro-5g-dual-sim-12gb-ram-128gb-snow-de/?ref=bestprice.gr

https://www.jmctech.gr/product/oneplus-11-5g-dual-sim-8gb-ram-128gb-titan-black-eu/?ref=bestprice.gr

ειμαι μεταξυ των συγκεκριμενων δυο αλλα με προβληματιζει το συγκεκριμενο γερμανικο μοντελο του pixel 7 pro και κατα ποσο θα αντιμετωπισω προβληματα σε σχεση με το αντιστοιχο EU μοντελο

τα φωτα σας

Το EU συνήθως δείχνει από που τα προμηθεύονται δηλ. τη χώρα προελευσης της συσκευής αρκετά είναι από Γερμανία κ αλλά από Ιταλία δηλαδή EU.

Αντιστοιχα το DE είναι από προμηθευτή τους στη Γερμανία τα manual/κουτί/οδηγιες θα είναι σίγουρα στα γερμανικά η συσκευή θα είναι η ίδια με την EU. Menu συσκευης κανονικά. Για τα pixel εδώ δεν είναι συμβατές αρκετες υπηρεσίες…...

Για OnePlus εγγύηση έχεις μόνο αν αγοράσεις απο

α) από την ίδια την oneplus site επίσημο

β) από amazon de/fr/it/es

μονο απο αυτά θα έχεις ενεργή εγγύηση.

για το κατάστημα αγοράς αλλά κ για τα pixel ίσως σε βοηθήσουν αλλά μέλη που τα έχουν δοκιμάσει με λεπτομέρεια.

Γενικως τα pixel υπολειτουργούν Ελλάδα φτιάχνουν κάποιες υπηρεσίες με ρομ κλπ αλλά όχι τα πάντα.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
Δημοσ.

Αλήθεια τι γίνεται με το OnePlus 11 και τον Κωτσόβολο; Σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα ο πωλητής μου είπε ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια (το γράφει και στη σελίδα τους) αλλά δεν ήξερε αν υπάρχει επισκευαστικό κέντρο που σημεργασινται στην Ελλάδα ή αν το στέλνουν στην OnePlus. Και μου είπε να κατέβω κάτω να μιλήσω με 5ομ «ειδικό» που μου απάντησε «ε δε θα είναι κάποιο επισκευαστικό κέντρο;»!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ostvarivanje είπε

Αλήθεια τι γίνεται με το OnePlus 11 και τον Κωτσόβολο; Σε ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα ο πωλητής μου είπε ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια (το γράφει και στη σελίδα τους) αλλά δεν ήξερε αν υπάρχει επισκευαστικό κέντρο που σημεργασινται στην Ελλάδα ή αν το στέλνουν στην OnePlus. Και μου είπε να κατέβω κάτω να μιλήσω με 5ομ «ειδικό» που μου απάντησε «ε δε θα είναι κάποιο επισκευαστικό κέντρο;»!

Προφανως ο Κωτσοβολος ακολουθει τις διαδικασιες του Amazon για τα OnePlus.

Παραλαβη συσκευης>αποστολη στα κεντρικα της OnePlus> επισκευη> αποστολη συσκευης πισω κλπ οπου κ υπαρχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα οταν απαιτειται Το τι λενε οι πωλητες δεν εχει καμια σχεση με τη διαθεσιμοτητα των ανταλλακτικων που υπαρχει προφανως μονο στα κεντρικά (Ευρώπη) για τις συσκευες OnePlus. 

Για την εγγυηση ειναι υποχρεωμενοι να την παρεχουν (εφοσον τα πουλανε) αφου ειναι η νομοθεσία.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
7 ώρες πριν, aces είπε

Προφανως ο Κωτσοβολος ακολουθει τις διαδικασιες του Amazon για τα OnePlus.

Παραλαβη συσκευης>αποστολη στα κεντρικα της OnePlus> επισκευη> αποστολη συσκευης πισω κλπ οπου κ υπαρχουν διαθεσιμα ανταλλακτικα οταν απαιτειται Το τι λενε οι πωλητες δεν εχει καμια σχεση με τη διαθεσιμοτητα των ανταλλακτικων που υπαρχει προφανως μονο στα κεντρικά (Ευρώπη) για τις συσκευες OnePlus. 

Για την εγγυηση ειναι υποχρεωμενοι να την παρεχουν (εφοσον τα πουλανε) αφου ειναι η νομοθεσία.

Το ερώτημα είναι εδώ αν το αναγνωρίζει η OnePlus την αγορά από Κωτσόβολο να το στείλεις ιδιωτικά στην OnePlus στην Πολωνία και αν αναγνωρίζει την εγγύηση από αγορά του Κωτσόβολου ώστε να κυλήσουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα. Γιατί αν εγώ που είμαι επαρχία, το στείλω Κωτσόβολο και αυτό στην OnePlus να το επισκευάσει και μετά ξανά Κωτσόβολο και αυτός να μου το στείλει, το βλέπει να διαρκεί ένα μήνα. 

Εκτός και αν αναλαμβάνει την επισκευή η Smartec που νομίζει είναι το επισκευαστικό κέντρο της Oppo στην Ελλάδα, εκτός και αν κάνω λάθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...