Προς το περιεχόμενο

Apple ipad 11 pro 2021 ή Samsung Tab S8+

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ότι ακριβώς λέει ο τίτλος παιδιά. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Το Samsung θα το πάρω καινούριο το ipad από φίλο σαν καινούριο. Το apple ενώ δεν είχα ποτέ apple μου αρέσει για το smoothness του ενώ το Samsung είναι samsung. Έχω S21 ultra και πάντα είχα samsung.. Τα είχε κανείς ποτέ; τι να διαλέξω; είμαι σε διλλημα. Το S8+ δε το έχω δει από κοντά για αυτό. Το apple το είδα και το λάτρεψα ενώ δεν είμαι apple fan. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το s8 11" πάντως παει αρκετά καλα πολυ γρηγορο, χωρις κολληματα 8 ram, to plus είναι λιγάκι μεγαλύτερο κ πιο βαρυ μεγαλύτερη οθόνη.

Γενικά κ τα 2 έχουν μέλλον στις ενημερώσεις οπότε θα σε κρατήσουν αρκετά χρόνια ισως λίγο ελαχιστα περισσότερο το iPad. Το λογισμικό της apple ειναι πιο ελαφρυ από το one ui  της Σάμμυ σιγουρα αλλά κ πιο κλειστό με περιορισμους έναντι του android.

Ποιότητα κατασκευής αυτονομία ταχύτητα  κ το s8 k ipad pro πάνε σφαιρα κλπ δεν εχουν Θέμα.Οπότε ειναι καθαρά θέμα λογισμικου κ δικης σου προτίμησης  εφόσον είχες Σάμμυ έχει ένα μικρο προβάδισμα ;) Στα χαρτια το ipad pro ειναι πιό δυνατό αλλα μιλαμε για τις κορυφαίες σειρες στα tablet με υποστήριξη/ενημερώσεις για πολλά χρόνια.

Επεξ/σία από aces

δεν συγκρινονται... Το ipad pro ειναι πολυ δυνατο με επεξεργαστη που μπορει να τρεξει desktop λειτουργικο και εφαρμογες. Τα update του iPad OS στο συγκεκριμενο θα πανε παρα πολλα χρονια και οχι ελαχιστα παραπανω. Ως τωρα η Samsung δεινει αν δεν κανω λαθος 3 χρονια update. Το  iPad Pro του 2016 μεχρι τωρα παιρνει update(6 χρονια ,δηλαδη το διπλασιο και οχι ελαχιστα παραπανω) . Τα pro δεν συγκρινονται με τα απλα iPad και ουτε υπαρχει καποια πολιτικη . Αν ο επεξεργαστης αντεχει Θα παει μεχρι τερμα, σε updates.

δεν αναφερεις, τιμες αγορας την στιγμη που το ενα ειναι μεταχειρισμενο - το ειδος της χρησης - ποιοι θα το χρησιμοποιουνε και ηλικιες. Επισης υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας αφου εσυ εγραψες "Το apple το είδα και το λάτρεψα ενώ δεν είμαι apple fan"

για ολους λογους θα αγοραζα android και για αλλη χρηση ipad, ανεξαρτητα την τιμη αγορας. Εσυ λοιπον εισαι αυτος που θα κανει την σωστη επιλογη

6 λεπτά πριν, lneam είπε

δεν αναφερεις, τιμες αγορας την στιγμη που το ενα ειναι μεταχειρισμενο - το ειδος της χρησης - ποιοι θα το χρησιμοποιουνε και ηλικιες. Επισης υπαρχει και ο υποκειμενικος παραγοντας αφου εσυ εγραψες "Το apple το είδα και το λάτρεψα ενώ δεν είμαι apple fan"

για ολους λογους θα αγοραζα android και για αλλη χρηση ipad, ανεξαρτητα την τιμη αγορας. Εσυ λοιπον εισαι αυτος που θα κανει την σωστη επιλογη

Το θέλω για παιχνίδια σερφαρισμα και social. Το παίρνω το 11αρι το pro σαν καινούριο στα 600€

1 λεπτό πριν, DjTony είπε

Το θέλω για παιχνίδια σερφαρισμα και social. Το παίρνω το 11αρι το pro σαν καινούριο στα 600€

Μακάρι να είχαν όλοι τέτοιους φίλους...

12 λεπτά πριν, DjTony είπε

στα παιχνιδια (τιτλοι) υπερτερει το android. Στα αλλα 2 εχουμε ισοπαλια. Στην τιμη αγορας Νο1 ειναι η τιμη που σου κανει ο φιλος σου.

12 ώρες πριν, DjTony είπε

Η τιμη ειναι vfm - αν εισαι οκ με το λογισμικο κ κατα ποσο σε εξυπηρετει δεν θα εχεις θεμα. Και τα 2 tablet σε θεματα επιδοσεων ειναι κορυφαια μοναδικο κριτηριο αγορας ειναι κατα ποσο σε βολευει το εκαστοτε λειτουργικο με βαση τη δικη σου χρηση παρα τα σπεκς επιδοσεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...