Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την επιλογή σχολής. Έγραψα παραπάνω από 16.500 στον τομέα των Οικονομικών (ΕΠΑΛ) και δυσκολεύομαι στην επιλογή σχολής. 

Κοιτώντας όλες τις σχολές αυτή των Οικονομικών Επιστημών μου "κάνει ένα κλικ" , αλλά θέλω να επιλέξω ταυτόχρονα κάποια σχολή που θα έχει προοπτικές , ξέρω πως αυτό δεν είναι δεδομένο αλλά όλοι απαξιώνουν την επιλογή μου και δεν ξέρω τι να κάνω. 

Επίσης σκέπτομαι και την Λογιστική και Πληροφοριακών Συστημάτων και στο βάθος ΔΕΤ. 

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας , ευχαριστώ πολύ ! 

Δημοσ.

"όλοι απαξιώνουν την επιλογή μου" γραφεις. αρα, εδω τι ηρθες να κανεις; να βρεις ατομα που θα σου πουνε "μπες ΟΕ";

και ποιοι ειναι αυτοι οι "ολοι" τελος παντων; αυτοι θα σπουδασουν ή εσυ;

εγω θα ελεγα να αφησεις τι λενε οι "ολοι" γυρω σου, και οι "ολοι" του insomnia, και να κοιταξεις τι θελεις να σπουδασεις εσυ. κοιτα τα προγραμματα σπουδων, δες τι σου κολλαει περισσοτερο και τι θα γινει πιο ευκολα κτημα σου (εννοω οχι μονο το να βγαλεις με καλο βαθμο τη σχολη, αλλα και τι θα σου αρεσε να σπουδαζεις), και θα τη βρεις εσυ την ακρη. "προοπτικες" δημιουργεις εσυ με διαβασμα και μοχθο, οτι το χαρτι σου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kr0m είπε

"όλοι απαξιώνουν την επιλογή μου" γραφεις. αρα, εδω τι ηρθες να κανεις; να βρεις ατομα που θα σου πουνε "μπες ΟΕ";

και ποιοι ειναι αυτοι οι "ολοι" τελος παντων; αυτοι θα σπουδασουν ή εσυ;

εγω θα ελεγα να αφησεις τι λενε οι "ολοι" γυρω σου, και οι "ολοι" του insomnia, και να κοιταξεις τι θελεις να σπουδασεις εσυ. κοιτα τα προγραμματα σπουδων, δες τι σου κολλαει περισσοτερο και τι θα γινει πιο ευκολα κτημα σου (εννοω οχι μονο το να βγαλεις με καλο βαθμο τη σχολη, αλλα και τι θα σου αρεσε να σπουδαζεις), και θα τη βρεις εσυ την ακρη. "προοπτικες" δημιουργεις εσυ με διαβασμα και μοχθο, οτι το χαρτι σου.

Το έθεσα μάλλον λάθος , όχι όλοι φυσικά ήταν υπερβολική η απάντηση μου , απλά δεν την βλέπουν με "καλό μάτι" άλλο να λες ότι σπούδαζεις ιατρική και άλλο οικονομικό , εγώ δεν το βλέπω έτσι πάντως. 

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Εγώ κολλάω - ταιριάζω πιο πολύ στο οικονομικό , με ανησυχεί απλά το γεγονός ότι θέλει μεταπτυχιακό και εγώ αυτή την στιγμή θα μπω οικονομικό από ΕΠΑΛ και δεν και ούτε ένα χαρτί αγγλικών , από όσο κατάλαβα είναι υποχρεωτικά για το μεταπτυχιακό , και γενικά διαβάζω ότι στο εξωτερικό έχει περισσότερες προοπτικές... 

Δημοσ.

Μπες εκέι που σου κάνει κλικ. Οι σχολές Οικονομικων σπουδών είναι μια χαρά και έχουν απορρόφηση αν ξέρεις αυτό που έχεις σπουδάσει. Αν αφοσιωθείς θα πετύχεις! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και καλές σπουδές!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...