Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω μπλέξει με τη nova και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Πριν 30 μέρες περίπου ξεκίνησα να έχω αποσύνδεσης στο router, κάθε 10 λεπτά, έπαιρνα τηλέφωνο τη nova, και καλά έκαναν κάτι η τεχνικοί  μου έλεγαν όλα οκ και μετά από λίγο πάλι τα ίδια, Να μην πολυλογώ αποφάσισα να μετά φέρω τη γραμμή στη Cosmote. κάνω την αίτηση φορητότητας και μου λένε πως σύντομα θα ολοκληρωθεί. Την επόμενη μέρα κόβεται η γραμμή στο σπίτι ούτε τηλεφωνο ούτε Ίντερνετ ( η γραμμή ήταν fiber 100) Περνω τηλεφωνο  τη Cosmote μου λενε εμεις δεν καναμε κατι θα στειλουμε τεχνικό. Στα καπακια αρχιζουν και παιρνουν τηλεφωνα η Nova με προσφορες κλπ κλπ να ξαναπαω σε αυτους. Τους εξηγω τι εχει συμβει με διαβεβαιωνουν οτι ολα θα γινουν οπως πρεπει και δεχομαι να επιστρεψω πισω στη nova. Εδω και 15 μέρες ειμαι χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ. Εχουν ερθει 2 τεχνικοι η γραμμη μου λενε ερχεται κανονικα αλλα θα διερευνησουμε το προβλημα. Εχω μιλησει δεκαδες φορες με τεχνικη υποστηριξη τη ια μου λενε δεν παιρνεις ip την αλλη μου λενε πως το καφαο ανηκει στη vodafone και κατι εχει χαλασει. Το τελευταιο ειναι οτι η Nova μου ειπαν εχει διακοψει το βρογχο  ενω το συμβολαιο μου ειναι ενεργο βλεπουν.

Ρε παίδες τι είναι ο βρόγχος καταρχήν και τι σημαίνει διακοπή βρογχου και δεύτερον τι μου προτείνεται να κάνω γιατί πραγματικά είμαι οριακά.  Οκ μου δινουν τσάμπα ιντενετ στο κινητό αλλά δεν έχω σταθερό και για ποσό. 

Μήπως να φύγω τελικά και να πάω Cosmote αλλά με προβληματίζει αυτό με το βρόγχο που δεν έχω ιδέα τι είναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βροχος ειναι ας το πουμε η καλωδιωση απο το kv μεχρι εσενα.εχεις δεσμευσει επισης μια πορτα στο kv που σου δινει vdsl .καταργηση βροχου σημαινει οτι σε αποσυνδεουν  και αποδεσμευουν την πορτα και το καλωδιο σου. οτι δηλαδη ειναι free  μετα(χαρακτηριζονται ως free)

• Like 1

9 minutes ago, poulinos said:

βροχος ειναι ας το πουμε η καλωδιωση απο το kv μεχρι εσενα.εχεις δεσμευσει επισης μια πορτα στο kv που σου δινει vdsl .καταργηση βροχου σημαινει οτι σε αποσυνδεουν  και αποδεσμευουν την πορτα και το καλωδιο σου. οτι δηλαδη ειναι free  μετα(χαρακτηριζονται ως free)

όποτε δεν έχει κάποια βλάβη η γραμμή μου σωστά? 

On 01/07/2023 at 22:27, TitanX said:

όποτε δεν έχει κάποια βλάβη η γραμμή μου σωστά? 

αν εχουν καταργησει το βροχο σου ναι ειναι προβλημα .και ειναι χειροτερο προβλημα απο το να εχει γινει κατι στο kv διοτι θα πρεπει να ξαναγινει αιτηση για ενεργοποιηση ξανα.οποτε θα παρει καποιες μερες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...