Mangoulhs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Γεια σας έδωσα πανελλήνιες και τα μορια μου είναι από 13.619 έως 14.100 Ήθελα ηλεκτρολόγος μηχανικός Κρήτη αλλά την χάνω λόγω μορίων και ΕΒΕ,που να πάω;Οι γονείς μου θέλουν να πάω πολιτικός η χημικός μηχανικός αλλά τα μαθήματα που βλεπω δεν με εκφράζουν και δεν μαρεσουν καθολου, ενώ η πληροφορική στην Λαμία είναι ακριβώς αυτο που νιώθω ότι με εκφράζει αλλά είναι πιο κάτω αρκετά από τα μορια μου,και τα πολυτεχνεία είμαι πολυτεχνεία.Είμαι μαθητής του 2ου πεδίου. Θέλω βοήθεια.. Σκέφτομαι και για πληροφορική Κύπρου καθώς είμαι πάνω απ ο την βάση αλλά παίρνουν ελάχιστους.
Gingerbread Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Υπάρχει μια νοοτροπία πολλές φορές ότι πρέπει να υπάρχει ελάχιστη διαφορά μεταξύ μορίων σχολής και του βαθμού. Δηλαδή σε ορισμένους αν είναι 1.000 μόρια πιο κάτω η βάση θεωρείται κάποιου είδους σπατάλη. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Αν θέλεις πληροφορική και πιάνεις εδώ πληροφορική δεν βρίσκω λόγο να πας στην Κύπρο εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σχολή (του στυλ να είναι πρώην ΤΕΙ και λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στα επαγγελματικά). 2
Mangoulhs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 32 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Υπάρχει μια νοοτροπία πολλές φορές ότι πρέπει να υπάρχει ελάχιστη διαφορά μεταξύ μορίων σχολής και του βαθμού. Δηλαδή σε ορισμένους αν είναι 1.000 μόρια πιο κάτω η βάση θεωρείται κάποιου είδους σπατάλη. Να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Αν θέλεις πληροφορική και πιάνεις εδώ πληροφορική δεν βρίσκω λόγο να πας στην Κύπρο εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σχολή (του στυλ να είναι πρώην ΤΕΙ και λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στα επαγγελματικά). Αν δεν απατώμαι ήταν πάντα πληροφορικής στην Λαμία και οχι πρώην ΤΕΙ απλά είναι Λαμία και οι δικοί μου είναι σε λίγο άρνηση καθώς θελανε να μπω σε μεγάλη πόλη και προσπαθούν άθελα μου να με πάνε σε Πολυτεχνείο που δεν είναι της αρεσκείας μου
Gingerbread Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 16 minutes ago, Mangoulhs said: Αν δεν απατώμαι ήταν πάντα πληροφορικής στην Λαμία και οχι πρώην ΤΕΙ απλά είναι Λαμία και οι δικοί μου είναι σε λίγο άρνηση καθώς θελανε να μπω σε μεγάλη πόλη και προσπαθούν άθελα μου να με πάνε σε Πολυτεχνείο που δεν είναι της αρεσκείας μου Για μενα καλύτερα στην πόλη σου για να γλιτώσεις όλα αυτά τα χρήματα. Καλύτερα να τα βάλεις στην άκρη ώστε να έχεις μια καλή καβάντζα ή να τα επενδύσεις σε ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Τώρα για το θέμα πολυτεχνείο αν δεν σαρέσει δεν βρίσκω νόημα. Οι χημικοί μηχανικοί δεν έχουν σχέση με πληροφορική και σαν προοπτικές δεν είναι και από τις πιο δυνατές σχολές.
Mangoulhs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Για μενα καλύτερα στην πόλη σου για να γλιτώσεις όλα αυτά τα χρήματα. Καλύτερα να τα βάλεις στην άκρη ώστε να έχεις μια καλή καβάντζα ή να τα επενδύσεις σε ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Τώρα για το θέμα πολυτεχνείο αν δεν σαρέσει δεν βρίσκω νόημα. Οι χημικοί μηχανικοί δεν έχουν σχέση με πληροφορική και σαν προοπτικές δεν είναι και από τις πιο δυνατές σχολές. Apo rodo eimai apla tous xalaei h lamia san meros(an kai lene oti einai fthnh) logika tha tous peisw na paw ekei kathws den pianw allh kalh ths plhroforikhs me ta moria moy dystyxws
shrimpycat Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, Mangoulhs said: kathws den pianw allh kalh ths plhroforikhs me ta moria moy dystyxws Τρίπολη ή Κέρκυρα;;
Mangoulhs Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 27 λεπτά πριν, shrimpycat είπε Τρίπολη ή Κέρκυρα;; An den apatome eunai prwhn tei pou eginan AEI kai den ta protimw,tis lamias htan panta aei
shrimpycat Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Mangoulhs said: An den apatome eunai prwhn tei pou eginan AEI kai den ta protimw,tis lamias htan panta aei Δεν ήταν πρώην ΤΕΙ επειδή το ένα ανήκει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το άλλο στο Παπελ. Έχουν αντιστοιχία με ΕΚΠΑ ΟΠΑ και ΠΑΠΕΙ
Heykel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Να πας Πληροφορική που σου αρέσει και δεν θα το μετανιώσεις! Το τι θα σπουδάσεις είναι δικό σου όνειρο όλοι ο άλλοι , όπως και εγώ, είναι να χαμε να λέγαμε!! Ο καθένας με το όνειρο του. Συγχαρητήρια και καλές σπουδές! Η Πληροφορική τα σπαει , να μην παινέψω το σπίτι μου !!!
Mangoulhs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 4:49 ΠΜ, Heykel είπε Να πας Πληροφορική που σου αρέσει και δεν θα το μετανιώσεις! Το τι θα σπουδάσεις είναι δικό σου όνειρο όλοι ο άλλοι , όπως και εγώ, είναι να χαμε να λέγαμε!! Ο καθένας με το όνειρο του. Συγχαρητήρια και καλές σπουδές! Η Πληροφορική τα σπαει , να μην παινέψω το σπίτι μου !!! Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου! επειτα απο πολυ ψαξιμο και συζητηση θα παω στο τμημα της σαμου μηχανικων πληροφοριακων & επικοινωνιακων συστηματων,πολλοι συμβουλοι μου το προτειναν αν εχω τα κοτσια για την σαμο και οτι δεν θα το μετανιωσω(επισης ειμαι απο ροδο οποτε απο νησι σε νησι δεν θα νιωσω τοσο μεγαλη διαφορα)
zenwalk23 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Στη Σαμο ηταν καλο τμημα, εχει πεσει πολυ σε μορια τελευταια και δε ξερω αν εχει επηρεασει το επιπεδο του.
Heykel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 22 hours ago, Mangoulhs said: Σε ευχαριστω πολυ για τα λογια σου! επειτα απο πολυ ψαξιμο και συζητηση θα παω στο τμημα της σαμου μηχανικων πληροφοριακων & επικοινωνιακων συστηματων,πολλοι συμβουλοι μου το προτειναν αν εχω τα κοτσια για την σαμο και οτι δεν θα το μετανιωσω(επισης ειμαι απο ροδο οποτε απο νησι σε νησι δεν θα νιωσω τοσο μεγαλη διαφορα) Έκανες πολύ καλή επιλογή, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι πολύ καλό. Καλές σπουδές!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα