Lonesome93 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση για τα άτομα που βρίσκονται καιρό στην Ελληνική αγορά εργασίας. Προσωπικά μή έχοντας πτυχίο Computer Science, ασχολούμαι τον τελευταίο ένα χρόνο της ζωής μου με την Java και προσπαθώ να δημιουργήσω δικά μου projects μετα απο κάποια courses που πήρα κυριώς ώστε να διευρίνω τις λίγες γνώσεις που είχα επι του θέματος. Μου ανέφεραν κάποιοι γνωστοί μου, οι οποίοι εργάζονται λίγο καιρό τώρα ώς Software Engineers, πως με το path που ακολουθώ θα μπορούσα να το κηνυγήσω επαγγελματικά ακόμα και χωρίς πτυχίο στον τομέα αυτό. Ισχύει κάτι τέτοιο, και εάν ναι, θα μπορούσατε να μου προτείνετε το course of action για να μπορούσα να το κηνυγήσω σαν beginner/junior; (Με συγχωρείτε για τα Ελληνικά μου, δεν είναι η μητρική μου γλώσσα)
ZoReN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 6:07 ΜΜ, Lonesome93 είπε Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση για τα άτομα που βρίσκονται καιρό στην Ελληνική αγορά εργασίας. Προσωπικά μή έχοντας πτυχίο Computer Science, ασχολούμαι τον τελευταίο ένα χρόνο της ζωής μου με την Java και προσπαθώ να δημιουργήσω δικά μου projects μετα απο κάποια courses που πήρα κυριώς ώστε να διευρίνω τις λίγες γνώσεις που είχα επι του θέματος. Μου ανέφεραν κάποιοι γνωστοί μου, οι οποίοι εργάζονται λίγο καιρό τώρα ώς Software Engineers, πως με το path που ακολουθώ θα μπορούσα να το κηνυγήσω επαγγελματικά ακόμα και χωρίς πτυχίο στον τομέα αυτό. Ισχύει κάτι τέτοιο, και εάν ναι, θα μπορούσατε να μου προτείνετε το course of action για να μπορούσα να το κηνυγήσω σαν beginner/junior; (Με συγχωρείτε για τα Ελληνικά μου, δεν είναι η μητρική μου γλώσσα) Γενικότερα ναι μπορείς να ασχοληθείς χωρίς πτυχίο. Αν βλέπεις ότι στις αγγελίες το ζητάνε μην το θεωρήσεις ότι δεν πρέπει να στείλεις βιογραφικό. Κάποιοι εργοδότες το βάζουν τυπικά αλλά υπάρχουν και αυτοί που όντως το θέλουν το πτυχίο. Κοίτα να φτιάξεις ένα καλό Github account και είναι καλό γενικά να πηγαίνεις και σε meetups ακόμα και αν δεν είναι της Java. Και αυτό για το networking και της γνωριμίες που θα κάνεις σε αυτούς τους χώρους 2
Xvipes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Το καλύτερο πτυχίο είναι το προσωπικό σου Github. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα