Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θερμοπροσωψη ειναι μια χαρα, αν θελεις τωρα ομως να κραταει ζεστη μεσα τον χειμωνα ισως να κοιταξεις να βαλεις εσωτερικα γυψοσανιδες με πετρομβαμβακες τουλαχιστον στους τοιχους που κοιτανε προς τα εξω, θα γινει πιο μικρο το δωματιο αλλα θα εχεις ακομα καλυτερη αποδοση και καλυτερη ηχομονωση.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Nokia3210 είπε

θερμοπροσωψη ειναι μια χαρα, αν θελεις τωρα ομως να κραταει ζεστη μεσα τον χειμωνα ισως να κοιταξεις να βαλεις εσωτερικα γυψοσανιδες με πετρομβαμβακες τουλαχιστον στους τοιχους που κοιτανε προς τα εξω, θα γινει πιο μικρο το δωματιο αλλα θα εχεις ακομα καλυτερη αποδοση και καλυτερη ηχομονωση.

Άρα καλύτερα γυψοσανίδες με πετροβάμβακα η θερμοπροσωψη ??

Δημοσ.
Στις 30/8/2024 στις 5:58 ΜΜ, freelove είπε

Είναι τού 2014 η οικοδομή οπότε είδα ότι έχουν βάλει το μπλέ φελιζολ ανάμεσα στά τούβλα εκεί που είναι τα αλουμινένια φύλλα συρόμενα και μπορώ να δώ.

Καμία βοήθεια παρακαλώ??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, freelove είπε

είδα ότι έχουν βάλει το μπλέ φελιζολ ανάμεσα στά τούβλα εκεί που είναι τα αλουμινένια φύλλα συρόμενα και μπορώ να δώ.

θερμοπροσοψη σε τοίχο με συρόμενα κουφώματα απορρίπτεται 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, hp8 είπε

θερμοπροσοψη σε τοίχο με συρόμενα κουφώματα απορρίπτεται 

Ωχ. Τώρα έδεσε το γλυκό που λέμε... 

Ποια η λύση οπότε παρακαλώ?? Βοηθήστε όσο έχει ακόμη καλό καιρό και μπορώ να γίνουν εργασίες 

Δημοσ.
51 minutes ago, freelove said:

Εδώ καί ένα βίντεο για επίβλεψη πώς είναι η κατασκευή καί τί πόρτες είναι 

Μια χαρά είναι τα κουφώματα, από εκεί και πέρα η θερμοπρόσοψη αξίζει πιο πολύ τα λεφτά της για κατασκευές που δεν έχουν καθόλου μόνωση, εσύ λογικά έχεις μέσα στους τοίχους. Εγώ θα σκεφτόμουν να μονώσω μόνο την βορεινή όψη. Σε κατασκευή του 14, είναι λίγο υπερβολικό να γίνει παντού θερμοπρόσοψη.

Δημοσ.
Στις 30/8/2024 στις 5:58 ΜΜ, freelove είπε

η γυψοσανιδες- πετρομβαβακας ειναι για τον μεσα τοιχο, η θερμοπροσωψη για τον εξω...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, freelove είπε

Ποια η λύση οπότε παρακαλώ?? Βοηθήστε όσο έχει ακόμη καλό καιρό και μπορώ να γίνουν εργασίες 

αν είναι αυτός ο τοίχος κανε μια εσωτερική 4-5cm +  3-4 που ήδη έχεις θα είσαι οκ Άλλαξε και τα βουρτσάκια από τα αλουμίνια αν είναι φαγωμένα  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/08/2024 at 17:58, freelove said:

Γιατί να φας χώρο από το διαμέρισμά σου; Αυτές είναι λύσεις για περιπτώσεις που δε μπορείς να μονώσεις εξωτερικά. Προσωπικά δεν θα το σκεφτόμουν καν. θερμοπρόσοψη στο βορεινό τμήμα. 

Επεξ/σία από kronos73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Γιατι;

ψαχτο λίγο και θα καταλάβεις  Συρόμενα =2 τοίχοι και οχι ένας ενιαίος 

image.jpeg.959262daff545afba1c12d4002c28b0d.jpeg

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ψάχνοντας για θερμοπροσωψη βρήκα αυτό εδώ το καταπληκτικό προϊόν https://euroreline.gr/product/nanotherm-home/ το οποίο κάνει χρήση την νανοτεχνολογία. Μίλησα τηλέφωνο μαζί τους καί μου έστειλαν όλες τής πιστοποίησης και πραγματικά έχω μείνει κάγκελο.

Παρακαλώ συμφορητες δώστε μου την γνώμη σας γιατί μου φαίνεται πώς βρέθηκε η λύση 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, freelove είπε

Λοιπόν ψάχνοντας για θερμοπροσωψη βρήκα αυτό εδώ το καταπληκτικό προϊόν https://euroreline.gr/product/nanotherm-home/ το οποίο κάνει χρήση την νανοτεχνολογία. Μίλησα τηλέφωνο μαζί τους καί μου έστειλαν όλες τής πιστοποίησης και πραγματικά έχω μείνει κάγκελο.

Παρακαλώ συμφορητες δώστε μου την γνώμη σας γιατί μου φαίνεται πώς βρέθηκε η λύση 

Nα σου δωσω το ιβαν μου να κανεις καταθεση τα λεφτα που θα δωσεις και δεν θα σου κανω και μερεμετια...

Την ιδια αποδοση θα εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνοντας στο Google για την νανοτεχνολογία λένε πώς είναι η τεχνολογία του μέλλοντος και τέτοια. 

Τί θέμα είναι κάνει δουλειά η όχι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...