Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sdikr είπε

Μάλλον θα πρέπει να του βάλεις ενα μέτρο στο πόσο θα τρώει απο νωρίς

πως να υπολογίζω όμως πόσο πρέπει να τρώει?

• Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ElonTheCat είπε

Κάθε συσκευασία τροφής έχει πάνω της ένα πινακάκι που αναγράφει την ημερήσια ποσότητα που πρέπει να τρώει, ανάλογα με το βάρος του ζώου. Αυτή την ποσότητα συνολικά, μπορείς να τη μοιράσεις σε όσες δόσεις σε βολεύουν μέσα στη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, ElonTheCat said:

Το αναγράφουν συνήθως οι τροφές,  αν κάνεις και μίξη ξηρά και υγρή έχει και για αυτό οδηγίες

• Like 1
Δημοσ.

Αυτήν την στιγμή το γατάκι είναι πολύ αδύνατο και μου έδωσε μία ειδική τροφή ο κτηνίατρος ώστε να δυναμώσει και να πάρει τα πάνω του

Δημοσ.

Φιλική συμβουλή σε περίπτωση που θέλεις να μην σου διαλύσει το αγαπημένο σου έπιπλο:

Σε κάθε δωμάτιο να έχει ένα μέρος να ξύνει τα νύχια του.

Πάρε ονυχοδρόμια για κάθε δωμάτιο ώστε να μάθει να ξύνει τα νύχια του εκεί.

Και να είναι κοντά στα σημεία που του αρέσει να κοιμάται!

Μπορείς να ξεκινήσεις με τα μικρά που έχουν στο Super Market. 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, ElonTheCat said:

Αυτήν την στιγμή το γατάκι είναι πολύ αδύνατο και μου έδωσε μία ειδική τροφή ο κτηνίατρος ώστε να δυναμώσει και να πάρει τα πάνω του

Λογικά θα σου πει και ο κτηνίατρος, αν πρέπει να βάλει βάρος θα αυξήσεις λίγο την τρόφη

Μην το κάνεις σαν τους δικούς μου που λένε δεν έχει φαΐ   να του βάλεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ElonTheCat είπε

Ειδική τροφή που περιέχει τα συστατικά που πρέπει και τα οποία δεν τα έχει το πατέ.

2 ώρες πριν, ElonTheCat είπε

Γενικά ό,τι σου έγραψαν οι φίλοι. Έχε υπόψη σου πως η τροφή δεν είναι αντιβίωση. 

Για να μην μπαίνεις σε κόπο να υπολογίζεις, άν θέλεις εφάρμοσε αυτό: δες πόση είναι η μερίδα που τρώει περίπου (το ξανάγραψα) και δώστη του 4 φορές την ημέρα για την ώρα. Σε κάνα 2μηνο το ίδιο με 3 μερίδες. Όταν ενηλικιωθεί μία μερίδα κάποια στιγμή το πρωΐ και μία κάνα δυο ώρες πριν το σούρουπο.

Να ξέρεις πως οι γάτες είναι αδηφάγα ζώα, όσο τους δίνεις, αυτές τρώνε, δεν το χρειάζονται όμως. Στην ζούγκλα οι αίλουροι, οι οποίοι ζυγίζουν από 50-60 κιλά (τσίταχ) μέχρι 200 και βάλε (λιοντάρια), τρώνε 2-3 φορές το τρίμηνο (και καμιά φορά λιγότερο).

Μην πάρεις τοις μετρητοίς απαραίτητα ό,τι έγραψα , δες το μοτίβο και πορεύσου, αλλά εάν τα κάνεις αυτά είσαι οκ.

Επεξ/σία από macodin
Δημοσ.

Πανε σε ενα Pet city και δες, με την συμβουλή που σου έχει δώσει ο γιατρός.

Σιγά σιγά θα πρέπει να παρεις ξηρα τροφή, γιατί πρεπει να εξασκει και τα δοντάκια του.

επίσης, εμένα με έχει σώσει η άμμος σιλικόνης, δοκίμασέ την

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, όλη την ώρα θέλει να έρχεται και να ξαπλώνει στα γόνατα μου, σε σημείο να μην με αφήνει να δουλέψω. χαχα που θα πάει αυτή η δουλειά?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ElonTheCat είπε

Παιδιά καλησπέρα, όλη την ώρα θέλει να έρχεται και να ξαπλώνει στα γόνατα μου, σε σημείο να μην με αφήνει να δουλέψω. χαχα που θα πάει αυτή η δουλειά?

Γιατι πηρες γατι αν δε το θες αγκαλια ολη την ωρα; 😁

Γενικα για το πρωτο χρονο της ζωης του, θα ειναι ολα πιο ευκολα αν καταλαβεις οτι ουσιαστικα εισαι η μανα του.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να το μαθεις να συμπεριφερεται και ολα τα συναφη. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Γιατι πηρες γατι αν δε το θες αγκαλια ολη την ωρα; 😁

Γενικα για το πρωτο χρονο της ζωης του, θα ειναι ολα πιο ευκολα αν καταλαβεις οτι ουσιαστικα εισαι η μανα του.

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να το μαθεις να συμπεριφερεται και ολα τα συναφη. 

πως να το μάθω να μην είναι πάνω μου όλη την ώρα? το κατεβάζω αλλά ξανα-ανεβαίνει 😉

Δημοσ.
1 minute ago, ElonTheCat said:

πως να το μάθω να μην είναι πάνω μου όλη την ώρα? το κατεβάζω αλλά ξανα-ανεβαίνει 😉

φάπες δοκίμασες? :P 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...