Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ElonTheCat είπε

ο γατάκι έχει ξεθαρρέψει πολύ.

μου δαγκώνει τα δάχτυλα των ποδιών και με γρατζουνάει για να παίξει.

τι να κάνω? θενκς 😉

Δώστο πίσω και πάρε ένα παπάκι που δεν έχει νύχια και δόντια!

Φωτό: Ωραίος ο μούτρης!. Με στεναχωρεί όμως που το βλέπω με λουράκι το αιλουροειδές.. Αν έχει δε και κουδουνάκι ακόμα χειρότερα. Εκτός αν είναι για τους ψύλλους. Τέλος πάντων, να σε χαίρεται (τώρα του ανήκεις, οι γάτες δεν έχουν αφεντικά, αφεντικό είναι αυτό πλέον).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sdikr είπε

Τι θα τραβηξει αυτός ο καναπές!!! 😇

ξεκίνησε ήδη να τον γρατσουνάει και να τον δαγκώνει!!!

8 λεπτά πριν, macodin είπε

Δώστο πίσω και πάρε ένα παπάκι που δεν έχει νύχια και δόντια!

Φωτό: Ωραίος ο μούτρης!. Με στεναχωρεί όμως που το βλέπω με λουράκι το αιλουροειδές.. Αν έχει δε και κουδουνάκι ακόμα χειρότερα. Εκτός αν είναι για τους ψύλλους. Τέλος πάντων, να σε χαίρεται (τώρα του ανήκεις, οι γάτες δεν έχουν αφεντικά, αφεντικό είναι αυτό πλέον).

για αισθητικούς λόγους το λουράκι! του ανήκω ε? αφεντικά είναι οι γάτες?

Δημοσ.
15 minutes ago, ElonTheCat said:

ξεκίνησε ήδη να τον γρατσουνάει και να τον δαγκώνει!!!

για αισθητικούς λόγους το λουράκι! του ανήκω ε? αφεντικά είναι οι γάτες?

Σε εμάς μας είχε καταστρέψει δερμάτινο καναπέ που τον είχαμε και καλά σκεπασμένο

Πάρε του κάτι για να κάνει τα νύχια του, κατα προτίμηση κάτι που να είναι σταθερό και όχι με το που το ακουμπάει να κουνιέται, υπάρχουν ακόμα και τέτοιες επιφάνειες που μπορείς να βάλεις στον καναπέ απο όσο εχω δει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ElonTheCat είπε

για αισθητικούς λόγους το λουράκι!

Φίλε μου μην με παρεξηγήσεις: οι "αισθητικοί" λόγοι είναι εγωϊστικοί, δηλαδή το κάνεις για 'σένα. Ένας λόγος που δεν πρέπει είναι γιατί όταν λείπεις αυτό θα παίζει μόνο του σαν τρελό, και επειδή έχουν το συνήθειο να χώνονται σε τρύπες, στενωσιές κτλπ (ανάλογα το περιβάλλον), υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μαγκώσει κάπου, ή, σε ακραίες περιπτώσεις, να κρεμαστεί. Ένας ακόμα βασικό(τερο)ς λόγος είναι πως τα αιλουροειδή είναι από την φύση τους κυνηγοί, οπότε, εάν έχει και κουδουνάκι, εκεί που θα προσπαθήσει να πλησιάσει αθόρυβα, (αυτό του λέει το ένστικτο), ένα θήραμα, πχ μια σαύρα, ή ακόμα και στο παιχνίδι μαζί σου που θα θέλει να σε αιφνιδιάσει, ή ακόμα και μόνο του όταν προπονείται, το κουδουνάκι την στιγμή της επίθεσης/αιφνιδιασμού/προπόνησης θα παίζει το jingle bells και θα του την σπάει πολύ, θα το "αποπροσανατολίζει" ο ήχος. Είναι κόντρα στο ένστικτο/φύση του που θέλει να είναι αθόρυβο σε ό,τι κάνει.

Επεξ/σία από macodin
  • Like 5
Δημοσ.
12 minutes ago, macodin said:

Φίλε μου μην με παρεξηγήσεις: οι "αισθητικοί" λόγοι είναι εγωϊστικοί, δηλαδή το κάνεις για 'σένα. Ένας λόγος που δεν πρέπει είναι γιατί όταν λείπεις αυτό θα παίζει μόνο του σαν τρελό, και επειδή έχουν το συνήθειο να χώνονται σε τρύπες, στενωσιές κτλπ (ανάλογα το περιβάλλον), υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μαγκώσει κάπου, ή, σε ακραίες περιπτώσεις, να κρεμαστεί. Ένας ακόμα βασικό(τερο)ς λόγος είναι πως τα αιλουροειδή είναι από την φύση τους κυνηγοί, οπότε, εάν έχει και κουδουνάκι, εκεί που θα προσπαθήσει να πλησιάσει αθόρυβα, (αυτό του λέει το ένστικτο), ένα θήραμα, πχ μια σαύρα, ή ακόμα και στο παιχνίδι μαζί σου που θα θέλει να σε αιφνιδιάσει, ή ακόμα και μόνο του όταν προπονείται, το κουδουνάκι την στιγμή της επίθεσης/αιφνιδιασμού/προπόνησης θα παίζει το jingle bells και θα του την σπάει πολύ, θα το "αποπροσανατολίζει" ο ήχος. Είναι κόντρα στο ένστικτο/φύση του που θέλει να είναι αθόρυβο σε ό,τι κάνει.

Τα λουράκια για γάτες είναι με τέτοιο κούμπωμα που αν κάπου μαγκώσει ξεκουμπώνει μόνο του, δεν είναι σαν του σκύλου

• Like 2
Δημοσ.
15 minutes ago, Ukforthemoment said:

20/24ωρο

Εγώ νομίζω πως τα γατιά δεν κοιμούνται όταν κοιμάσαι εσύ,  όλη την μέρα είναι ξαπλωμένο, το βράδυ  διαολίζεται

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sdikr είπε

Εγώ νομίζω πως τα γατιά δεν κοιμούνται όταν κοιμάσαι εσύ,  όλη την μέρα είναι ξαπλωμένο, το βράδυ  διαολίζεται

Η αλήθεια είναι ότι το βραδυ κάτι το πιάνει και κανει τα παλαβά του όταν πρέπει να κοιμηθείς, επίσης το πρωί το ίδιο όταν πρέπει να δουλεψεις

Δημοσ.
9 minutes ago, ElonTheCat said:

Η αλήθεια είναι ότι το βραδυ κάτι το πιάνει και κανει τα παλαβά του όταν πρέπει να κοιμηθείς, επίσης το πρωί το ίδιο όταν πρέπει να δουλεψεις

Από οτι λένε είναι στην φύση τους,  βγαίνουν για κυνήγι συνήθως την νύχτα.

Απο ότι διαβάζω, βοηθάει το παιχνίδι που τα αφήνεις να κερδίσουν (να πιάσουν το θήραμα), φαγητό και μετά πάνε για ύπνο.  Θα έλεγε και απο την πράξη πως όντως πιάνει,  οταν κουραστεί πιάσει το παιχνίδι και μετά φάει ,  θα ηρεμήσει για αρκετές ώρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sdikr είπε

Τα λουράκια για γάτες είναι με τέτοιο κούμπωμα που αν κάπου μαγκώσει ξεκουμπώνει μόνο του, δεν είναι σαν του σκύλου

Ναί; πάλι καλά (αν και δε νομίζω όλα, εξάλλου δεν ξέρω, δεν τα κοιτάω). Ούτως ή άλλως δεν θα του έβαζα γιατί θέλω να τα παίζω, να τα χαϊδεύω, να τα κάνω κολοτούμπες, να τα στρυφογυρίζω, να τα κάνω σβούρες, να τους κάνω μασάζ, να τα πετάω δεξια και αριστερά πάνω στα στρώματα/καναπέδες, να τα βασανίζω, να τα ζουπάω, να τα κατσιάζω... Όχι δεν θα με βόλευε.

1 ώρα πριν, ElonTheCat είπε

Πόσες ώρες τη μέρα κοιμούνται οι γάτες? Το γατάκι έχει λιώσει στον ύπνο αυτές τις μέρες!

Πάνω από 24 ώρες την μέρα δεν κοιμούνται, μην στεναχωριέσαι, (κάτι λιγότερο συνήθως. Για την ώρα).

Επεξ/σία από macodin
Δημοσ.

εν τω μεταξύ εκεί που δεν έτρωγε καθόλου τώρα τρώει συνέχεια!! μιλάμε για πολύ φαϊ! Ειδικά το πατέ το έχει ξεσκίσει!

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, ElonTheCat said:

εν τω μεταξύ εκεί που δεν έτρωγε καθόλου τώρα τρώει συνέχεια!! μιλάμε για πολύ φαϊ! Ειδικά το πατέ το έχει ξεσκίσει!

Μάλλον θα πρέπει να του βάλεις ενα μέτρο στο πόσο θα τρώει απο νωρίς

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...