Stapvp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Έχω παρακολουθήσει κάποιος παλαιότερα αυτό το Μεταπτυχιακό; Έχω κάνει σε διάφορα ΑΕΙ σε αυτό τον τομέα. Αξίζει όμως το ΕΑΠ; και αν ναι πως συγκρίνεται με τα άλλα της χώρας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Stapvp
Heykel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ΕΑΠ είναι εξαιρετικό πανεπιστήμιο όπως και το σύνολο των Ελληνικών Πανεπιστημιών! ¨Εχω Msc in Data science αλλά απο το Εδιμβούργο. Αν διαθέτεις χρήματα και χρόνο θα σου πρότεινά να φύγεις εξωτερικό. Παρόλα αυτά, το ΕΑΠ έχει πολλή δυνατή σχολή Πληροφορικής, οπότε θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι καλό!! Αλλά... το ML είναι σαν το ποδήλατο, για να μάθεις πρέπει να κάνεις στην πράξη! Οπότε σου προτείνω αν γραφτείς στο ΕΑΠ και θέλεις να μάθεις πραγματικά ML, εφόσον δεν ασχολήσαι στη δουλειά σου, μπες και στο Kaggle! Εκεί βρίσκονται οι κορυφαίοι!! Καλή συνέχεια σε ότι και αν επιλέξεις!! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από Heykel 1
akordoen Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2024 Καλησπέρα σας! Τελικά ξεκινήσατε το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ; Με ενδιαφέρει κι εμένα το μεταπτυχιακό αυτό. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν θα υπάρχει κάποιο θέμα τη στιγμή που δεν υπάρχει διπλωματική εργασία.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2024 στις 12:54 ΜΜ, akordoen είπε Καλησπέρα σας! Τελικά ξεκινήσατε το μεταπτυχιακό στο ΕΑΠ; Με ενδιαφέρει κι εμένα το μεταπτυχιακό αυτό. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν θα υπάρχει κάποιο θέμα τη στιγμή που δεν υπάρχει διπλωματική εργασία. Στο ΕΑΠ όπου δεν υπάρχει ή είναι προαιρετική η πτυχιακή, αυτό γίνεται γιατί οι απαιτήσεις στις εργασίες κάθε ενότητας είναι αντίστοιχες πτυχιακής. Συνήθως η τελευταία εργασία καθε ενότητας (το ελάχιστο 4) είναι project, οπότε σε ένα μάστερ θα έχεις κανει 4-5 projects, κάτι που δεν το λες και και λίγη δουλειά... Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από Tasos
akordoen Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2024 Είχα δει στο προγραμμα σπουδών ότι κάθε ενότητα έχει 4-5 εργασίες. Όμως, δεν γνώριζα ότι η τελευταία εργασία είναι project. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι λίγη η δουλειά. Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα