Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι βλακείες ακούμε πάλι, κρακ κρακ από το dpf και θα χαλάσει το μοτέρ πριν τα 100k αν δεν βγάλεις το dpf... 

Να πας σε άλλο συνεργείο και να γράψεις δημόσια κριτική ότι αυτός ο εγκληματίας σου πρότεινε αφαίρεση του dpf. 

Σε είδαν γυναίκα και άρχισαν τις μ..κιες, δυστυχώς

• Like 5
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μπορεις περιγραψε μας πιο αναλυτικα ποτε ακουγεται ο θορυβος, διαγνωση απο μακρια δεν γινεται αλλα ισως καποιος εχει συναντησει παρομοιο προβλημα και σε καθοδηγησει.

Πχ:
Το κανει μονο σε δρομους με λακουβες?
Το κανει οταν εχεις ανοιχτο το a/c?
Το κανει οταν στριβεις το τιμονη (πχ στριβεις τερμα τιμονη σε διασταυρωση)?
Το κανει συνεχεια οσο λειτουργει η μηχανη?
Κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vs_skg είπε

Τι βλακείες ακούμε πάλι, κρακ κρακ από το dpf και θα χαλάσει το μοτέρ πριν τα 100k αν δεν βγάλεις το dpf... 

Να πας σε άλλο συνεργείο και να γράψεις δημόσια κριτική ότι αυτός ο εγκληματίας σου πρότεινε αφαίρεση του dpf. 

Σε είδαν γυναίκα και άρχισαν τις μ..κιες, δυστυχώς

Καλα μην ορκιζεσαι. Παιζει πολυ στην πιατσα των μηχανικων αποφοιτων δημοτικου το "βγαλε το φιλτρο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!" 

Μιλαμε για παρανοια! ουτε καν οταν χαλασει. Αλλα προληπτικα γιατι θα χαλάσει!

Προσφατα ακουσα αλλο κορυφαιο. Ξηλωσε το adblue γιατι θα χαλάσει και αυτο!

• Like 4
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Irene_S είπε

θα παω κ σε αλλο συνεργειο αλλα ψαχνω καποιο με εμπειρία σε πετρελαιοκινητα επιβατικα...με την αφαιρεση του φιλτρου ναι ειναι παρεα κ προγραμματιστης...το αυτοκίνητο το πηρα εγω καινουργιο. εδω κ 1 ετος κινειται σε ανοιχτο δρομο. λαδια βαζω ειδικα κ προτειναν καθε 5000 χλμ..

διαβασα προσεχτικα ολων τις απαντησεις κ σας ευχαριστώ πολυ.

αυτη τη στιγμη προσπαθω να αποφασισω λειτουργωντας προδραστικα κ να βρω ακρη  κ να κατανοησω καλύτερα κατι που είναι εκτος του αντικειμενου μου κ δεν εχω ιδεα. ειναι σοβαρό να πουλας πρασινη επανασταση κ το οχημα να εχει περιθωριο ζωης 100.000 χλμ. περίπου.

εχω μετανιωσει 1000% που αγορασα eco diesel.

η πιθανη αλλαγη μοτερ ειναι κοστος ανω των 3000 ευρω. το οχημα αγοραστηκε 13500.

θα παω σε περισσότερα συνεργεια για να μου δοθει λυση χωρις να προχωρήσω σε τετοια επεμβαση.

Σίγουρα να πάρεις γνώμη και απο άλλο συνεργειο αλλά να γνωρίζει απο Hyundai και diesel .

Μοτερ δε υπάρχει λογος να αλλαχτεί αφου δε έχεις θέμα . Και τα χιλιόμετρα είναι αρκετα λίγα  αφου γράφεις οτι το αγόρασες και καινούργιο.

Για το dpf εάν οντως έχει θέμα , υπάρχει η λύση ξεπλύματος και επανατοποθέτησης ως 1ο σενάριο . 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, joker99 είπε

Αν μπορεις περιγραψε μας πιο αναλυτικα ποτε ακουγεται ο θορυβος, διαγνωση απο μακρια δεν γινεται αλλα ισως καποιος εχει συναντησει παρομοιο προβλημα και σε καθοδηγησει.

Πχ:
Το κανει μονο σε δρομους με λακουβες?
Το κανει οταν εχεις ανοιχτο το a/c?
Το κανει οταν στριβεις το τιμονη (πχ στριβεις τερμα τιμονη σε διασταυρωση)?
Το κανει συνεχεια οσο λειτουργει η μηχανη?
Κτλ κτλ

το κανει καποιες φορες οταν παιρνει μπροστα για καποια ωρα και μετα σταματα...προσπαθω να βρω συνεργειο με εμπειρια σε επιβατικα diesel και ακομα δε το εχω καταφερει...

Δημοσ.

Και για ερωτήσεις ή σκέψεις ή πρακτικές σαν του/της ΟΡ, να γιατί δεν έπρεπε να επιτραπούν ποτέ τα ντιζελ στις πολεις στην Ελλάδα. Αλλά μάλλον το κάναμε να ενισχύσουμε τη τοπική αυτοκινητοβιομηχανία όπως οι ιταλοι/γάλλοι. Που ενώ αυτόί τα καταργούσαν, εμείς τα επιτρέψαμε.
Εγκλημα και εγκληματίες.

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Irene_S είπε

το κανει καποιες φορες οταν παιρνει μπροστα για καποια ωρα και μετα σταματα...προσπαθω να βρω συνεργειο με εμπειρια σε επιβατικα diesel και ακομα δε το εχω καταφερει...

Να πας στην αντιπροσωπεια αν δεν μπορεις να βρεις ειδικευμενο Hyundai. Αν και το καλυτερο ειναι αυτο. Κανε εγγραφη σε κανενα hyundai forum να δεις που τα πηγαινουν. Δυστυχως δεν ξερω κανεναν που να ασχολειται ειδικα με Hyundai.

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, Irene_S said:

το ποιο απλο εχεις κανει? στην αντιπροσωπεία πήγες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/7/2023 στις 10:34 ΠΜ, Dinos1973 είπε

Η νέα κυβέρνηση και προς χάρη τις ηλεκτροκίνησης θα προχωρήσεις σε πολύ αυστηρά μέτρα σχετικά με αυτές τις παρανομίες, τώρα εάν θέλετε να πάρετε το ρίσκο είστε ελεύθερος. 

Μακάρι αλλά δεν υπάρχει πουθενά έλεγχος. Εδώ βάζουν τα fiberglass στις πινακίδες και με το ζόρι τις διαβάζεις και δεν ασχολείται κανένας. 

8 ώρες πριν, a_f_a είπε

Και για ερωτήσεις ή σκέψεις ή πρακτικές σαν του/της ΟΡ, να γιατί δεν έπρεπε να επιτραπούν ποτέ τα ντιζελ στις πολεις στην Ελλάδα. Αλλά μάλλον το κάναμε να ενισχύσουμε τη τοπική αυτοκινητοβιομηχανία όπως οι ιταλοι/γάλλοι. Που ενώ αυτόί τα καταργούσαν, εμείς τα επιτρέψαμε.
Εγκλημα και εγκληματίες.

Το γεγονός πως κάποιοι δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους και πως το κράτος δεν κάνει ελέγχους δεν σημαινει πως πρέπει να απαγορευσουμε αυτοκίνητα τα οποία όταν κυκλοφορούν είναι καθαρότερα από τα βενζινοκινητα. 

Την περασμένη εβδομάδα πέρασα το αυτοκινητο κτεο. Ενώ περίμενα, σκάει ένας τύπος και λέει στην γραμματεία. Είμαι ο τάδε και έχω παραγγείλει δύο κάρτες καυσαερίων για τα φορτηγά. Κατάλαβες; 

Στις 30/6/2023 στις 6:51 ΜΜ, Irene_S είπε

Καλησπέρα σας,

Σε σχετικα νεο όχημα 8ετιας (82000 χλμ), εξαρχης αντιμετωπιζω προβληματα αναγεννησης του φιλτρου DPF. το τελευταίο ετος κανω περιπου 60 χλμ. ημερησιως κυριως χωρις φαναρια και κινηση. Αλλαζω λαδια καθε 6000 χλμ. περα απο το σερβις...Βαζω απο την αρχη μονο το ακριβο εταιρικο πετρελαιο..Ακουσα κατι κρακ κρακ το τελευταίο διάστημα και στο σερβις μου ειπαν καταργηση και αφαιρεση του dpf διοτι αρχικα θα χαλασουν τα μπεκ και μετα το μοτερ. εχετε σχετικη εμπερια; (ενδειξη μεσα στο οχημα δεν εχω, i20 diesel 1120 κυβικα)... ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων να είστε καλα και καλο καλοκαιρι..

Ποια ήταν τα προβλήματα με τις αναγεννησεις που είχες για το φίλτρο; σου έβγαζε συχνά ως ήθελε αναγέννηση; τι ακριβώς; 

Επεξ/σία από james01gr
  • Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, andreaspA said:

Καλα μην ορκιζεσαι. Παιζει πολυ στην πιατσα των μηχανικων αποφοιτων δημοτικου το "βγαλε το φιλτρο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ!" 

Μιλαμε για παρανοια! ουτε καν οταν χαλασει. Αλλα προληπτικα γιατι θα χαλάσει!

Προσφατα ακουσα αλλο κορυφαιο. Ξηλωσε το adblue γιατι θα χαλάσει και αυτο!

το κακο δεν ειναι οτι γινονται αυτα.το κακο ειναι οτι δεν γινεται ελεγχος και οταν καποιος εχει βγαλει το dpf απλα το αμαξι κατασχεση και το συνεργειο προστιμο μεχρι να πεθανει ο highlander

• Like 5
Δημοσ.
Στις 1/7/2023 στις 10:34 ΠΜ, Dinos1973 είπε

Η νέα κυβέρνηση και προς χάρη τις ηλεκτροκίνησης θα προχωρήσεις σε πολύ αυστηρά μέτρα σχετικά με αυτές τις παρανομίες, τώρα εάν θέλετε να πάρετε το ρίσκο είστε ελεύθερος. 

Μην είσαι τόσο σίγουρος, οι ταρίφες αποτελούν σεβαστό ποσοστό ψηφαλακίων.

20 ώρες πριν, a_f_a είπε

Εγκλημα και εγκληματίες.

1) Δεν έχεις τοπική αυτοκινητοβιομηχανία

2) Δεν κατήργησαν τα diesel ουτε οι Ιταλοί ούτε οι Γάλλοι

• Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, NTC Labs said:

Μην είσαι τόσο σίγουρος, οι ταρίφες αποτελούν σεβαστό ποσοστό ψηφαλακίων.

1) Δεν έχεις τοπική αυτοκινητοβιομηχανία

2) Δεν κατήργησαν τα diesel ουτε οι Ιταλοί ούτε οι Γάλλοι

1) Ειρωνικό προφανώς το σχόλιό μου ως προς τη μεταπρατική κοινωνία.
2) Ναι, τελικά δεν (αν και το συζητάνε από 2010 και ακόμα) - https://www.theguardian.com/environment/2018/feb/28/rome-to-ban-diesel-cars-from-city-centre-by-2024-italy  / https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwil_9Spg_L_AhUzQ_EDHbO1De8QFnoECAkQAQ&url=https%3A%2F%2Ftheicct.org%2Fcities-driving-diesel-out-of-the-european-car-market%2F&usg=AOvVaw1vB1tIKjXoBCG_DjS5zLd7&opi=89978449

Δημοσ.

παιδια η Εταιρεια επισημη του ΙΧ μου εκανε διαγνωση για παρομοιο προβλημα οτι εχει θεμα με τις βαλβιδες ο κινητηρας και πιθανον να εχει και καταλυτης θεμα .....

Θεωρειται οτι μπορει να δωσει λυση συνεργειο εκτος Αντιπροσωπειας? Το ΙΧ ειναι εκτος εγγυσης και το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να παω σε Μπομπατζη! Δεν αναφερθηκε απο πουθενα και για κανενα λογο αντικατασταση η αλλα γη Φιλτρου Μικροσωματιδιων μονο οτι ο Τεχνικος μου χρησιμοποιουσε λαθος λαδια 5-30 ενω θα επρεπε τα 0-20 συμφωνα με εμαιλ της Επισημης αντιπροσωπειας που εσταλει σε ολες τις Αντιπροσωπειες ανα την χωρα!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...