alexiskara Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σας θα ήθελα την γνώμη σας για την μη ένταξη των στεγαστικών μου δανείων από την τράπεζα Eurobank στο πάγωμα επιτοκίων που έχει ανακοινώσει λόγο ενός αίτηματος για μετατροπή κυμαινόμενου σε σταθερό επιτόκιο τον Φεβρουάριο! Η απάντηση τους ήταν ότι έπρεπε λόγο θανάτου των εγγυητών να υπογράψουν οι κληρονομούνται κάτι που εγώ δεν ήθελα αλλά και δεν γινότανε! 11 Απριλίου βγάζει ανακοίνωση για το πάγωμα σε δελτίο τύπου η τράπεζα και εγώ αναμένω χωρίς αποτέλεσμα την ένταξη μου στο πρόγραμμα μιας και κάλυπτα όλα τα κριτήρια τους…Τιποτα… Μετα από τόσους μήνες γραπτής επικοινωνίας μαζί τους αλλά και τηλεφωνικής μου ξεφουρνίζουν σήμερα ότι για αυτό το λόγο δεν σας έχουμε ένταξη στο πρόγραμμα και δεν δεχόμαστε να σας βάλουμε ακομη και εκ των υστέρων.. Μα δεν εχει καμία σχεση τους λέω αφού δεν ολοκληρώθηκε το αίτημα…κυμαινόμενο είχα και έχω ακόμη.. 17 χρόνια συνεπής χωρίς ούτε καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή ποτέ και αυτή είναι η απάντηση τους!! Εκανα σήμερα επώνυμα γραπτή καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και μάλλον θα κινηθώ και νομικά γιατί είναι αρκετά τα χρήματα κάθε μήνα παραπάνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα