SB_1957 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Πολλά προβλήματα και δυστυχώς ενώ υποτίθεται μπορείς να ενημερώσεις για να διορθώσουν λάθη, σε γράφουν κανονικά. Στην περιοχή που μένουμε, Εύβοια, έχουν δύο χωματόδρομους οι οποίοι όχι μόνο δεν ενώνονται με κανένα δρόμο, αλλά οδηγούν σε γκρεμό. Ευτυχώς ο δήμος έχει βάλει μπάζα και ανάχωμα μη φύγει κανένας νύχτα και σκοτωθεί. Τους έχουμε στείλει 5 φορές μήνυμα και δεν έχει γίνει καμία διόρθωση και ούτε πρόκειται να γίνει.
kaliakman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Το google maps πάντα επιλέγει κεντρικές αρτηρίες και όχι στενά ακόμα και αν είναι πιο γρηγορα για έναν σημαντικό λόγο. Προβλεψιμότητα. Προτιμούν να σου πουν σε 43 λεπτά να φτάσεις και όντως να φτάσεις παρά να σου πουν 34 από το στενό που δεν έχουν επαρκή δεδομένα και να σε καθυστερήσουν. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 ισχύει για επαρχία, το έπαθα ως τουρίστας κέρκυρα και ζάκυνθο. λες και δεν είχε δρόμους μεγάλους, όχι, να μας πάει από τα κατσάβραχα. Κάτι ανηφόρες που πραγματικά δεν έχω ξαναφοβηθεί τόσο. Ακατάλληλο
papoys1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Συνήθως σε πάει από κετρικές αρτηρίες αλλα όταν πληρώνεις κάποιο ποσό έχει και συντομωτερη διαδρομή. Το εχει ο γιος είμαστε μια μερα Ν. Ιωνία χαμός από κινηση στον κεντρικό δρόμο βάζει συντομώτερη αμέσως μας βγάζει από τον κεντρικό δεξιά σε κάτι στενά λέω αμαν τωρα την πατήσαμε χειρότερα. Και ομως για πότε φτάσαμε δεν το καταλαβα. Αν ειχαμε πάει από τον κεντρικό θα κάναμε σίγουρα το διπλό χρόνο. 1 1
Maurikycli Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δεν φταίνε οι ελληνικοί δρόμοι. Συμβαίνει και στην Καλιφόρνια https://www.newsauto.gr/news/prosochi-stous-chartes-tis-google/
phanispal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 2/7/2023 στις 11:21 ΠΜ, papoys1 είπε αλλα όταν πληρώνεις κάποιο ποσό έχει και συντομωτερη διαδρομή Χμμ, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. Και σε μένα που δεν έχω πληρώσει κάτι μερικές φορές βγάζει επιλογή για συντομότερη διαδρομή. 2
killer76 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 1/7/2023 στις 5:59 ΜΜ, Haldol είπε Με ρίχνει που λέτε σε κάτι χωματόδρομους που ξεκίνησαν αρκετά ομαλά, οπότε λέω πάμε. Μετά από 200-300 μέτρα να'χει κάτι νεροσκαψίματα τεράστια, λέω γιατί μπήκα εδώ ενώ δεν οδηγώ RUBICON; Πως γίνεται να συμβαίνει πάντα αυτό. Έτσι την πατάω και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα