Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω για τα ασφαλιστικά μέτρα πρώτου συμβουλευτώ κάποιον δικηγόρο.

Ο διπλανός μου κάνει κομπρεσέρ σε ώρες μη κατάλληλες πχ 16:00.Έρχεται και δουλεύει ένας εργάτης του πολλές φορές και Κυριακές.

Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνει από λόγια και τώρα ψάχνομαι λίγο στο ίντερνετ.

Κάθε μέρα από τότε που μαλώσαμε κάνει για λίγη ώρα κομπρεσέρ μόνο και μόνο για να με ξυπνήσει.

Σύμφωνα με αυτά που διάβασα για τα ασφαλιστικά μέτρα είναι για ήχο.

Γνωρίζετε τίποτα πάνω στο θέμα πώς μπορώ να κινηθώ ; (Πρώτου το αναθέσω σε κάποιον δικηγόρο - αν και φίλος μου ,μου λέει ότι οι δικηγόροι κοιτάνε να τα συμβιβάσουν)

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ασφαλιστικά μέτρα βγαίνουν απ'όσο ξέρω ώστε να μη μπορεί να σε πλησιάσει ο άλλος σε κάποια απόσταση (100,500 μέτρα πχ) εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλοι λόγοι που συνήθως έχουν να κάνουν με τη σωματική ακεραιότητα. Δε νομίζω να μπορείς να βγάλεις ασφαλιστικά μέτρα σε κάποιον επειδή κάνει φασαρία...κάλεσε το 100 χωρίς να τον προειδοποιήσεις για να τον πιάσουν επ αυτοφώρω. Βέβαια αν δεν είναι σε ώρες κοινής ησυχίας πάλι δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι όσον αφορά το θόρυβο. Αν κάνει "παράνομες" εργασίες είναι άλλο κεφάλαιο. 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο.

Την ώρα που θα δουλευει το κομπρεσέρ, θα καλέσεις το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα  (όχι το 100 δεν είναι επείγον) για να αναφέρεις την διατάραξη κοινής ησυχίας.

Αν το δουλευει 4-5, και έρθουν, την πρώτη φορά θα του κάνουν μια σύσταση το πιθανότερο και θα καταγράψουν το περιστατικό.

Αν στο ξανακάνει, και τον πιάσουν να κάνει φασαρία, θα του κόψουν πρόστιμο.

Απλά πρόσεχε και εσυ μετά, να είσαι τυπικός , γιατι κάπως θα ψάχνει να στην φέρει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Δεν χρειάζεται να πας σε δικηγόρο.

Την ώρα που θα δουλευει το κομπρεσέρ, θα καλέσεις το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα  (όχι το 100 δεν είναι επείγον) για να αναφέρεις την διατάραξη κοινής ησυχίας.

Αν το δουλευει 4-5, και έρθουν, την πρώτη φορά θα του κάνουν μια σύσταση το πιθανότερο και θα καταγράψουν το περιστατικό.

Αν στο ξανακάνει, και τον πιάσουν να κάνει φασαρία, θα του κόψουν πρόστιμο.

Απλά πρόσεχε και εσυ μετά, να είσαι τυπικός , γιατι κάπως θα ψάχνει να στην φέρει.

Δεν κάνω κάτι παράνομο εγώ τώρα ναι όντως θα ψάχνει κάτι για να κάνει γιατί είναι ο τύπος του αυτός .

Δύσκολα να έρθουν στην ώρα τους 

Και την Κυριακή ακόμα θα τον κάνουν σύσταση ; υποτίθεται δεν πρέπει να δουλεύει Κυριακή 

Δημοσ.
Just now, Xarisze said:

Και την Κυριακή ακόμα θα τον κάνουν σύσταση ;

Ναι, για διατάραξη κοινής ησυχίας.

1 minute ago, Xarisze said:

υποτίθεται δεν πρέπει να δουλεύει Κυριακή

Εδώ πας επιθεώρηση εργασίας. Αλλά μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι φίλοι και βοηθάει αν είναι 1 άτομο. Αν είναι συνεργείο ολοκληρο, πρέπει να είναι δηλωμένοι.

2 minutes ago, Xarisze said:

Δύσκολα να έρθουν στην ώρα τους 

Αν δεν έχουν κάτι άλλο άμεσο, μια χαρά θα έρθουν. Απλά δεν θα 'κάτσουν' να ακούσουν θόρυβο. Αν τους δουν όμως με το κομπρεσέρ έξω, μπορουν να το καταγράψουν.

Συνεπώς, θέλεις να εξασφαλίσεις μια καταγεγραμμένη σύσταση που θα γίνει για το περιστατικό. Μετά προχωράς ανάλογα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το οποιο 100 αν το καλεσει στις 1600 θα ερθει στις 1800 και θα πει δεν ακουμε τιοποτα😂

Ακριβώς. Τραγικά πράγματα ..

Νόμιζα έστω και Κυριακή μπορεί να γίνει κάτι αλλά λέτε για "σύσταση"..

Τι να πούμε..

35 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Ναι, για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Εδώ πας επιθεώρηση εργασίας. Αλλά μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι φίλοι και βοηθάει αν είναι 1 άτομο. Αν είναι συνεργείο ολοκληρο, πρέπει να είναι δηλωμένοι.

Αν δεν έχουν κάτι άλλο άμεσο, μια χαρά θα έρθουν. Απλά δεν θα 'κάτσουν' να ακούσουν θόρυβο. Αν τους δουν όμως με το κομπρεσέρ έξω, μπορουν να το καταγράψουν.

Συνεπώς, θέλεις να εξασφαλίσεις μια καταγεγραμμένη σύσταση που θα γίνει για το περιστατικό. Μετά προχωράς ανάλογα.

Δεν ξέρω ΑΝ βγάλω βίντεο (είτε από κινητό είτε από κάμερα σπιτιού μου )πχ που λέει ώρα /μέρα αν γίνει δεκτό από τους αστυνομικούς ή για αργότερα από τα δικαστήρια 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, SilentVoice είπε

καλέσεις το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα  (όχι το 100 δεν είναι επείγον)

Πάντα το 100 καλούμε, ο τηλεφωνητής ανοίγει καρτέλα, την δίνει στον εκφωνητή και ο εκφωνητής την πασάρει σε όποιο περιπολικό είναι διαθέσιμο, είτε της ΑΔ, είτε του τοπικού ΑΤ ή αν δεν υπάρχει τότε γειτονικής περιοχής. 

Ο ΑΞΥΠ του τμήματος δεν έχει δικαιοδοσία να στείλει περιπολικό του τμήματός του σε περιστατικό  γιατί όλες οι περιπολίες είναι υπό τις διαταγές του Κέντρου Άμεσης Δράσης. 

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, Xarisze said:

Καλησπερα θα ήθελα να ρωτήσω για τα ασφαλιστικά μέτρα πρώτου συμβουλευτώ κάποιον δικηγόρο.

[…]

Και πολύ καλά κάνεις και ρωτάς εδώ. Προσωπικά, πριν από κάθε εγχείρηση ρωτάω πρώτα εδώ και μετά πάω στο γιατρό.

Άλλωστε, τι ξέρουν οι ειδικοί; Σάμπως σπουδάσανε;

Δημοσ.

Που είναι ο χρήστης που είναι ολίγον δικηγόρος του ινσομνια και ολίγον από το Google να σου απαντήσει?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paredwse είπε

Και πολύ καλά κάνεις και ρωτάς εδώ. Προσωπικά, πριν από κάθε εγχείρηση ρωτάω πρώτα εδώ και μετά πάω στο γιατρό.

Οι περισσότεροι δικηγόροι κοιτάνε να μην κάνουν δικές και να κλείσουν την υπόθεση χωρίς να γίνει η δίκη . Στην αρχή σου λένε "ναι δίκιο έχεις " και μετά γυρνάνε από κάποιο διάστημα και λένε  "ναι με αλλά"

Δημοσ.
6 ώρες πριν, paredwse είπε

Χάνει πελατάκια το φορουμ ετσι όπως τα λες😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...