Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτησω αν μπορούσα να συνδεσω κάμερα (πχ Tp-link , Xiaomi)

Θα μπορουσα να συνδεθω απομακρυσμένα και να χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή κατά προτίμηση open source και όχι την μαμισια της εκάστοτε εταιρίας για σύνδεση ; Τι θα χρειαστω ;

Να αναφέρω ότι υπάρχει κ ενα raspberry .

Δεν έχω καθόλου εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιες κάμερες έχουν υποστήριξη για αυτό, κάποιες θέλουν να το ενεργοποιήσεις,  άλλες όχι

Στο rasp μπορείς να βάλεις κάποιο πακέτο για κάμερες που να υποστηρίζει onvif  πχ,  υπάρχουν standalone, υπάρχουν σαν vm, σαν docker κλπ

Σε xiaomi πχ ίσως να χρειαστεί να κάνεις χρήση παλιότερης έκδοσης εφαρμογής για ενεργοποίηση πρόσβασης μέσω lan

Δημοσ.

Αν ξερεις την πορτα που "ακουει" η καμερα και ανοιξεις την πορτα αυτη στον router σου.
τοτε χρησιμοποιοντας την ip του router και μια υπηρεσια τυπου noip θεωρητικα θα μπορουσες να συνδεθεις...πρακτικα δεν ξερω αν γινεται.
Εγω παντως οσες φορες το προσπαθησα με εφαρμογες που δουλευουν για το καταγραφικο ποτε δεν μπηκα σε καμερα της tplink

Δημοσ.
On 30/06/2023 at 18:34, sdikr said:

Κάποιες κάμερες έχουν υποστήριξη για αυτό, κάποιες θέλουν να το ενεργοποιήσεις,  άλλες όχι

Στο rasp μπορείς να βάλεις κάποιο πακέτο για κάμερες που να υποστηρίζει onvif  πχ,  υπάρχουν standalone, υπάρχουν σαν vm, σαν docker κλπ

Σε xiaomi πχ ίσως να χρειαστεί να κάνεις χρήση παλιότερης έκδοσης εφαρμογής για ενεργοποίηση πρόσβασης μέσω lan

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,γνωρίζεις ποια μοντέλα το υποστηρίζουν αυτό;

On 01/07/2023 at 16:05, verylife78 said:

Αν ξερεις την πορτα που "ακουει" η καμερα και ανοιξεις την πορτα αυτη στον router σου.
τοτε χρησιμοποιοντας την ip του router και μια υπηρεσια τυπου noip θεωρητικα θα μπορουσες να συνδεθεις...πρακτικα δεν ξερω αν γινεται.
Εγω παντως οσες φορες το προσπαθησα με εφαρμογες που δουλευουν για το καταγραφικο ποτε δεν μπηκα σε καμερα της tplink

Αυτό δεν είναι παραμετροποιήσιμο; Μπορώ να στήσω ddns με το rasp και να το βλέπω απομακρυσμένα;

Δημοσ.
1 minute ago, Hasta La Vista said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση,γνωρίζεις ποια μοντέλα το υποστηρίζουν αυτό;

Νομίζω πιο σωστό είναι να μας πεις εσύ ποιες έχεις ή ποιες θέλεις να αγοράσεις

Την υποστήριξη onvif την διαφημίζουν

Δημοσ.
On 04/07/2023 at 13:28, sdikr said:

Νομίζω πιο σωστό είναι να μας πεις εσύ ποιες έχεις ή ποιες θέλεις να αγοράσεις

Την υποστήριξη onvif την διαφημίζουν

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Πχ

https://www.skroutz.gr/s/33395353/Xiaomi-Mi-Camera-2K-Magnetic-Mount-IP-Surveillance-Wi-Fi-Camera-4MP-Full-HD-with-Two-Way-Audio-White-BHR5255GL-MJSXJ03HL.html

https://www.skroutz.gr/s/20710957/TP-LINK-Tapo-C200-IP-Surveillance-Wi-Fi-Camera-1080p-Full-HD-with-Two-Way-Audio-White-Tapo-C200.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...