Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά δύο τηλεοράσεων απο τον Κωτσόβολο υποχρεωτικά, με budget 600 € και 800 € αντίστοιχα.

Παρακάτω η φόρμα:

Διαθέσιμο budget600 & 800 € 

Απόσταση και γωνία θέασης: 2.5m περίπου, ευθεία

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο Ταινίες & Σειρές από streaming platforms/TV/YouΤube, περιστασιακό gaming ( δεν είναι προτεραιότητα )

Προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 65'' 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: κανένας περιορισμός

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Έχω δει όλα τα μοντέλα στο εύρος των 2 budget, δεν έχω ιδέα ποια να προτιμήσω :)

Κατάστημα προτίμησης (υποχρεωτικά)Κωτσόβολος

Αναμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από sentoner
Δημοσ.
49 minutes ago, sentoner said:

Καλησπέρα σας,

Χρειάζομαι την βοήθεια σας για την αγορά δύο τηλεοράσεων απο τον Κωτσόβολο υποχρεωτικά, με budget 600 € και 800 € αντίστοιχα.

Παρακάτω η φόρμα:

Διαθέσιμο budget600 & 800 € 

Απόσταση και γωνία θέασης: 2.5m περίπου, ευθεία

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο Ταινίες & Σειρές από streaming platforms/TV/YouΤube, περιστασιακό gaming ( δεν είναι προτεραιότητα )

Προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 65'' 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: κανένας περιορισμός

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Έχω δει όλα τα μοντέλα στο εύρος των 2 budget, δεν έχω ιδέα ποια να προτιμήσω :)

Κατάστημα προτίμησης (υποχρεωτικά)Κοτσώβολος

Αναμένω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ πολύ!

Είναι απαραίτητο να είναι 600 και 800 ή μπορείς να σπάσεις και διαφορετικά τα 1400? 

Αν είναι στα 600: TCL QLED 65C635 

στα 800: Sony KD65X89J (προσφορά στα 700)  ίσως και την 65C645.(καλύτερη η sony). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexzorb είπε

Είναι απαραίτητο να είναι 600 και 800 ή μπορείς να σπάσεις και διαφορετικά τα 1400? 

Αν είναι στα 600: TCL QLED 65C635 

στα 800: Sony KD65X89J (προσφορά στα 700)  ίσως και την 65C645.(καλύτερη η sony). 

Δυστυχώς δεν σπάνε αλλιώς, πρέπει να είναι 600 & 800, πρόκειται για εταιρικές αγορές δύο διαφορετικών εταιριών.

Στα 600 είναι μονόδρομος η 65C635 απ' ότι καταλαβαίνω.

Η αγορά θα γίνει σε 5-10 μέρες, οπότε την Sony δεν νομίζω να την προλάβω.

Οι δύο TCL έχουν κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους;

Γιατί σκεφτόμαι μήπως πρόσθετα κάποια χρήματα στο budget των 600 (αν γίνεται, δεν γνωρίζω ακόμα) και έπαιρνα δύο 65C645 αν αξίζει τόσο.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από sentoner
Δημοσ.
9 minutes ago, sentoner said:

Οι δύο TCL έχουν κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ τους;

Γιατί σκεφτόμαι μήπως πρόσθετα κάποια χρήματα στο budget των 600 (αν γίνεται, δεν γνωρίζω ακόμα) και έπαιρνα δύο 65C645 αν αξίζει τόσο.

Όχι δεν αξίζει η διαφορά στις τιμές, αν ητάν 100€ ίσως . Λίγη φωτεινότητα κερδίζεις και freesync για gaming νομίζω, σχεδόν η ίδια με την περσινή. Η C745 έχει σημαντική διαφορά με την περσινή C735

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Λίγη φωτεινότητα κερδίζεις και freesync για gaming νομίζω, σχεδόν η ίδια με την περσινή. 

Ναι για αυτές τις διαφορές δεν νομίζω και εγώ ότι αξίζει, λογικά θα πάρω μία και μία.

Επεξ/σία από sentoner

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...