Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζω στο εξωτερικό. Είμαι σε καινούργιο σπίτι με τεράστια παράθυρα (το μεγαλύτερο είναι 3x2.5) και χωρίς κουρτίνες.

Ψάχνω εταιρεία για να μου εγκαταστήσει αλλά επειδή είναι περίοδος διακοπών θα πάρει εβδομάδες.

Τί θα προτείνατε για προσωρινή κάλυψη; Ψάχνω για μια ιδέα που να είναι:

Φθηνή, εύκολα εγκαταστάσιμη και να μπορεί να ανοιγοκλείνει ίσως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν δεν θες να τρυπίσεις/καρφώσεις,το μόνο φθηνό,εύκολο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το ρολό με φυσαλίδες που πολλοί βάζουν για έξτρα μόνωση σε ποιό παλιά τζάμια.... 

βρέχεις το τζάμι με σαπουνόνερο, το βάζεις επάνω και κολλάς τις άκρες γύρο γύρο με μια χαρτοταινία επειδή είναι μεγάλη η επιφάνεια..

είναι σχεδών διάφανο οπότε αφήνει φως να περνάει, και δεν μπορεί να δεί κάποιος απο έξω, εκτός απο σκιές και φιγούρες 

Cheap bubble wrap is effective way to insulate your windows and save heat without spending all day - YouTube

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.

Το προσωρινά δεν κατάλαβα εγω.

Τεσπα, υπάρχουν και ημιδιαφανείς μεμβράνες, δηλαδή είναι διαπερατές απο το φως αλλά οχι απο το ματι😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κουρτινόξυλο και κουρτίνες συσκότισης, αν πιάνουν τα χέρια σου.

Αλλιώς, πάτα 4 καρφιά στις γωνίες, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ, πάρε καμιά μεγάλη κούτα και κρέμαγέ την στα καρφιά.

ΥΓ1. Και γρήγορο και φθηνό (<1€ αν έχεις σφυρί)

ΥΓ2. Η κούτα από αυτές που έχουν για πέταμα, έτσι; Είπαμε, <1€ !!

Edit : Αν θες να μπαίνει φως χωρίς να φαίνεσαι ιδιαίτερα, πάρε μια 2η κούτα και κάνε τρύπες :D

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, csontheline είπε

Κουρτινόξυλο και κουρτίνες συσκότισης, αν πιάνουν τα χέρια σου.

Αλλιώς, πάτα 4 καρφιά στις γωνίες, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ, πάρε καμιά μεγάλη κούτα και κρέμαγέ την στα καρφιά.

ΥΓ1. Και γρήγορο και φθηνό (<1€ αν έχεις σφυρί)

ΥΓ2. Η κούτα από αυτές που έχουν για πέταμα, έτσι; Είπαμε, <1€ !!

Edit : Αν θες να μπαίνει φως χωρίς να φαίνεσαι ιδιαίτερα, πάρε μια 2η κούτα και κάνε τρύπες :D

Και κουρελου, παλια ήταν παλι της μόδας.

Δεν εχεις ακουσει που λενε "ρε κλείσε την πόρτα" κουρελου είχες σπιτι σου"😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους για τις ιδέες. Προσανατολίζομαι στις ημιδιαφανές μεμβράνες.

Εν τω μεταξύ πόσο κάνουν οι κάθετες υφασμάτινες περσίδες στην Ελλάδα. Η πρώτη προσφορά που πήρα είναι 3200 για 3 παράθυρα 2.5x2.5m. Με βλέπω να κρατάω μόνιμα το τσαντίρι style :)

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια λύση θα ήταν να αγοράσετε και να κρεμάσετε προσωρινά χρωματιστά σεντόνια με σχέδια (γεωμετρικά ή άλλα).

Έχουν την ιδιαιτερότητα πως αφήνουν φως να μπει στο δωμάτιο κανονικά, το οποίο όμως χρωματίζεται ανάλογα με το ίδιο το σεντόνι. Το αποτέλεσμα -σε μια περίπτωση πόρτας μπαλκονιού που είχα δει από κοντά- έμοιαζε με βιτρό!

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το προσωρινά δεν κατάλαβα εγω.

Λογω διακοπων,δεν υπαρχει καποιος να του βαλει κουρτινες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...