ilias78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μπορώ να συνδέσω ups πανω σε ταφ ή σε πολυμπριζο?
lneam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Ναι, απλα να προσεξεις την καταναλωση. Οσο για το θεμα της ηλεκτρικης συνδεσης, εγω θα απεφευγα το "ταφ"
ilias78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, lneam είπε Ναι, απλα να προσεξεις την καταναλωση. Οσο για το θεμα της ηλεκτρικης συνδεσης, εγω θα απεφευγα το "ταφ" Απο θέμα ασφάλειας?
lneam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, ilias78 είπε Απο θέμα ασφάλειας? ειναι πολυ γενικο αυτο. καλο θα ειναι να γινουν ολα αυτα απο τεχνικο. Πιο ειναι το προβλημα σου ?
ilias78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 37 λεπτά πριν, lneam είπε ειναι πολυ γενικο αυτο. καλο θα ειναι να γινουν ολα αυτα απο τεχνικο. Πιο ειναι το προβλημα σου ? Θέλω να συνδέσω ένα μίνι ups για το router. Στο σημείο όμως υπάρχει μόνο μία μπριζα κ με ταφ έχω συνδέσει κ 2 φωτιστικα
Λύση lneam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, ilias78 είπε Θέλω να συνδέσω ένα μίνι ups για το router. Στο σημείο όμως υπάρχει μόνο μία μπριζα κ με ταφ έχω συνδέσει κ 2 φωτιστικα αφου λοιπον οι καταναλωσεις εισοδου ειναι χαμηλες, ναι μπορεις και με ταφ. Προσπαθησε να ειναι καλης ποιοτητας, και τα βυσματα να μην "παιζουν" στις υποδοχες. Να ειναι αρκετα σφυκτα.
ilias78 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, lneam είπε αφου λοιπον οι καταναλωσεις εισοδου ειναι χαμηλες, ναι μπορεις και με ταφ. Προσπαθησε να ειναι καλης ποιοτητας, και τα βυσματα να μην "παιζουν" στις υποδοχες. Να ειναι αρκετα σφυκτα. Στην ουσία είναι 4 σποτάκια με συνολική κατανάλωση περίπου 10 watt.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα