Προς το περιεχόμενο

Ups σε ταφ - πολυμπριζο

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από lneam,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, απλα να προσεξεις την καταναλωση. Οσο για το θεμα της ηλεκτρικης συνδεσης, εγω θα απεφευγα το "ταφ"

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lneam είπε

Ναι, απλα να προσεξεις την καταναλωση. Οσο για το θεμα της ηλεκτρικης συνδεσης, εγω θα απεφευγα το "ταφ"

Απο θέμα ασφάλειας?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Απο θέμα ασφάλειας?

ειναι πολυ γενικο αυτο. καλο θα ειναι να γινουν ολα αυτα απο τεχνικο. Πιο ειναι το προβλημα σου ?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lneam είπε

ειναι πολυ γενικο αυτο. καλο θα ειναι να γινουν ολα αυτα απο τεχνικο. Πιο ειναι το προβλημα σου ?

Θέλω να συνδέσω ένα μίνι ups για το router. Στο σημείο όμως υπάρχει μόνο μία μπριζα κ με ταφ έχω συνδέσει κ 2 φωτιστικα 

• Λύση
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Θέλω να συνδέσω ένα μίνι ups για το router. Στο σημείο όμως υπάρχει μόνο μία μπριζα κ με ταφ έχω συνδέσει κ 2 φωτιστικα 

αφου λοιπον οι καταναλωσεις εισοδου ειναι χαμηλες, ναι μπορεις και με ταφ. Προσπαθησε να ειναι καλης ποιοτητας, και τα βυσματα να μην "παιζουν" στις υποδοχες. Να ειναι αρκετα σφυκτα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lneam είπε

αφου λοιπον οι καταναλωσεις εισοδου ειναι χαμηλες, ναι μπορεις και με ταφ. Προσπαθησε να ειναι καλης ποιοτητας, και τα βυσματα να μην "παιζουν" στις υποδοχες. Να ειναι αρκετα σφυκτα.

Στην ουσία είναι 4 σποτάκια με συνολική κατανάλωση περίπου 10 watt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...