dbrillis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 O τιτλος υπονοει οτι αξιζει. Το πρωτο σου σχολιο ομως ειναι ερωτηση. Τελικα αξιζει ή οχι;
manoslevendaki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, dbrillis είπε O τιτλος υπονοει οτι αξιζει. Το πρωτο σου σχολιο ομως ειναι ερωτηση. Τελικα αξιζει ή οχι; ερωτηση κανω
gorge18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, manoslevendaki είπε ερωτηση κανω Το γραφεις και μονος σου. "Επένδυση" Οπως πιθανόν γνωρίζεις, ολες οι επενδύσεις εχουν ρισκο. Αν εχεις χρηματα για "σκοτωμα" που δεν θα σε νοιαξει να τα χασεις τοτε go for it και ποτε δε ξερεις. Αν δεν σου περισσεύουν, γύρισε τρεχα και μη κοιτας πισω..
bloodraven Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Κοιτα το video τα λεει πολύ καλα ο κ. Μαρινάκης , μετα πιστεύω θα έχεις ολοες τις πληροφορίες για να αποφασίσεις 1
panagiotis54 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 η freedom ειναι πλατφορμα...θες να επενδυσεις μεσω της freedom ή στην ιδια την εταιρεια?! 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Λαθος ερωρηση εχεις κανει, σε τι θα επενδύσεις δεν μας λες
killer76 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Έχω γραφτεί και πιστοποιηθεί στην πλατφόρμα, πήρα και μια μετοχή δώρο των 30€. Δεν ξέρω να βγάλω τα μάτια μου όμως. Παρότι επενδύω αρκετά σε κρύπτο με αγοροπωλησίες κλπ, πίστευα οτί θα μου είναι οικείος και ο τρόπος εδώ. Δεν μπορώ όμως να κάνω ούτε τα βασικά (όχι λόγο freedom συγκεκριμένα αλλά λόγο αμάθειας περι χρηματιστηρίου).
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, killer76 είπε (όχι λόγο freedom συγκεκριμένα αλλά λόγο αμάθειας περι χρηματιστηρίου). Αυτη θα επρεπε να ειναι η ερωτηση σου και οχι η πλατφόρμα. Τα χρηματιστήρια ειναι για γερα νευρα και κυριως πρέπει να εχεις πολιτικο-οικονομική διαίσθηση.
chrisxkar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κοιτα γενικα δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο για να πεις ξεκαθαρα απατη.Αλλα εχουν καποια red flags ειδα οτι εχουν τεραστιο επιτοκιο καταθεσεων το οποιο ειναι ή απαρχη της απατης ponzi (δεν καθισα να διαβασω τα επιτοκια για να ειμαι σιγουρος αλλα απο ότι άκουσα και μπορεί να περασε κλεφτά καποιο διαφημιστικο αλλα δεν ήθελα να επικεντρωθω στα επιτόκια αλλα στο αν υπαρχουν αλλες αναφορές) Η εδρα της μητρικης ειναι στο καζακσταν o ιδρυτης εχει σχεσεις με ρωσια υπαρχουν κατηγοριες εναντιων τους οτι εμπλεκεται σε ξεπλημα μαυρου χρηματος και χρηματοδητησης ρωσικων οργανισμων και στην χωρα μας αρχισε ο ντορος μετα τον πολεμο κατι που εμενα με προβληματιζει Σε εκθεση https://www.sec.gov/ πως τα χρηματα στα διαθεσιμα της μεσα σε εναν χρονο αυξηθηκαν κατα 11 φορες και επισης πως οι προμηθειες απο τις θυγατρικες(καλη ωρα της κυππους) στην μητρικη καθε ετος αυξηθηκαν απο 56 σε 65%.Τα τελικα σχολια της εταιρειας ηταν "the Financial Market Regulation and Development Agency and the Financial Journalism Foundation have expressed their concerns regarding the opaque and non-transparent business practices of the organizations. These practices have been called into question by both organizations." https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/924805/000092480522000027/frhc-20220331.htm το σχημα της εταιρειας Εγω δεν θα επενδυα γιατι οι εγγυησεις που δινονται για καλυψη ποτε δεν ειναι στο 100% οποτε αν για τον χ - ψ λογο υπαρξει ενα ξαφνικο γεγονος δεν θα αποζημειωθεις για το 100% ουτε γνωριζω μεχρι πιο ποσο θα μπορεσει κανεις να ανακτησει. Τα σχολια μου αντιμετοπίστε τα με ευγενεια δεν εγραψα για να το παιξω εξυπνος εκανα μια παρα πολυ μικρη ερευνα με στοχο του να δω αν υπαρχουν αρνητικα η red flags και βρηκα αυτα χωρις ιδιαιτερη δυσκολια.Αν καποιος θελει να τα επιβεβαιωσει με λιγο κοπο θα καταφερει να βρει τις εκθεσεις και τα ευρυματα.Τωρα το greekconomics ενω το συμπαθω δεν ξερω για ποιο λογο δεν εκανε αναφορα σε κατι απο αυτα ισως γιατι ηθελε να την αντιμετοπίσει οχι σαν όμιλο αλλα σαν αυτοτελη υπαρξη το οποιο για εμενα ειναι λαθος καθως η μητρικη εχεί αμεση επίπτωση στην εταιρεία καθώς και σίγουρα εμμεση διοικηση δεν ξερω αν εχει και αμεση. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-08-13/how-a-mystery-hedge-fund-is-driving-a-500-return-on-a-curious-nasdaq-stock#xj4y7vzkg Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2023 από chrisxkar 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα