manoslevendaki Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 έχω δει πακέτα απο παραγγελίες που που τα δίνουν φθηνά 3
sdikr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 hour ago, manoslevendaki said: έχω δει πακέτα απο παραγγελίες που που τα δίνουν φθηνά Κάτι τέτοιο κάνει το amazon στην Αμερική, όχι ακυρωμένες, αλλά επιστροφές κλπ Δεν έχεις επιλογή τι θα πάρεις, αγοράζεις παλέτα και αν είσαι τυχερός θα βγάλεις κάτι, αν όχι.......
Nabuko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, manoslevendaki είπε έχω δει πακέτα απο παραγγελίες που που τα δίνουν φθηνά Μήπως εννοείς τα Amazon Liquidation Auctions?
StamTheMan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, sdikr είπε Δεν έχεις επιλογή τι θα πάρεις, αγοράζεις παλέτα και αν είσαι τυχερός θα βγάλεις κάτι, αν όχι....... Οντως πιστευεις οτι ειναι αληθινα αυτα; 1
sdikr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 4 hours ago, StamTheMan said: Οντως πιστευεις οτι ειναι αληθινα αυτα; Μα είναι
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μουφα να φάνε τα λεφτά ασχέτων ειναι. Πάμε παρακάτω.
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, sdikr είπε Μα είναι Θελω να πιστευω οτι τρολαρεις. Αλλιως,οχι, δεν ειναι.
sdikr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 11 hours ago, StamTheMan said: Θελω να πιστευω οτι τρολαρεις. Αλλιως,οχι, δεν ειναι. Έλα όμως που είναι και όχι δεν τρολάρω, για εσένα δεν είμαι σίγουρος
Skrobo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 1 hour ago, sdikr said: Έλα όμως που είναι και όχι δεν τρολάρω, για εσένα δεν είμαι σίγουρος Στα αλήθεια πιστευεις οτι κάποιοι άνθρωποι θα αγοράσουν παλέτες με εμπορεύματα απο το amazon, αλλα δεν θα ελέγξουν τι ειναι μέσα πριν στα πουλήσουν; Πιστευεις οτι και στις παιχνιδοσακούλες του 10 ευρου μπορει να βρείς μέσα 50 ευρώ καραμέλες; 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Θυμίζει εκείνο το αμερικάνικο reality στη τηλεόραση, που έβλεπα πριν δέκα χρόνια. Auction hunters λεγόταν ή κάπως έτσι.
sdikr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 13 minutes ago, Skrobo said: Στα αλήθεια πιστευεις οτι κάποιοι άνθρωποι θα αγοράσουν παλέτες με εμπορεύματα απο το amazon, αλλα δεν θα ελέγξουν τι ειναι μέσα πριν στα πουλήσουν; Πιστευεις οτι και στις παιχνιδοσακούλες του 10 ευρου μπορει να βρείς μέσα 50 ευρώ καραμέλες; Ποιος είπε δεν θα ελέγξουν τι έχει μέσα; παιδιά γιατί φαντάζεστε πράγματα; Γράφω : Δεν έχεις επιλογή τι θα πάρεις, αγοράζεις παλέτα και αν είσαι τυχερός θα βγάλεις κάτι, αν όχι....... Τα υπόλοιπα τα τρολλ με την παιχνιδοσακούλα στον καθρέφτη σου 1
Skrobo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 19 minutes ago, sdikr said: Ποιος είπε δεν θα ελέγξουν τι έχει μέσα; παιδιά γιατί φαντάζεστε πράγματα; Γράφω : Δεν έχεις επιλογή τι θα πάρεις, αγοράζεις παλέτα και αν είσαι τυχερός θα βγάλεις κάτι, αν όχι....... Τα υπόλοιπα τα τρολλ με την παιχνιδοσακούλα στον καθρέφτη σου Μα αν τα ελέγχουν, πως θα εισαι "τυχερός"; Φυσικα και θα σου πουλάνε οτιδήποτε δεν αξίζει να πουλήσουν σε συνάρτηση του κόπος-προς-έσοδα, τα άλλα θα τα κρατάνε / πουλάνε σαν είδος. Δεν θα βρείς ποτέ μια τηλεόραση των 1000 ευρώ σε μια παλέτα που αγόρασες 100 ευρώ. Η συντριπτική πλειοψηφία που αγοράζει τέτοια πράγματα ειναι γιατι νομίζει οτι θα πετύχει πολύ καλές προσφορές σε προιόντα τεχνολογίας. Το οποιο θα γίνει, ρεαλιστικά, μόνο απο λάθος, και άρα ειναι scam. Οι μειοψηφία αγοράζει γιατι θέλει τις φθηνές πλαστικές βλακίες απο Κίνα, για να τις μεταπωλήσουν στο e-shop τους, 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, sdikr είπε Ποιος είπε δεν θα ελέγξουν τι έχει μέσα; παιδιά γιατί φαντάζεστε πράγματα; 2 ώρες πριν, sdikr είπε Δεν έχεις επιλογή τι θα πάρεις, αγοράζεις παλέτα και αν είσαι τυχερός θα βγάλεις κάτι, αν όχι....... Δε βγαζεις νοημα μαν μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα