veronikiKat Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ποια θα προτείνατε και αν γνωρίζετε τα δίδακτρα. Ενδιαφέρομαι για διοίκηση επιχειρήσεων και πληροφορικη. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από veronikiKat
Dark_panel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Εκει Θεσσαλονικη έχετε μόνο ενα κολλεγιο που αξιζει, το City college, που ειναι franchise του αγγλικου πανεπιστημιου του York. Διδακτρα ακριβώς δεν ξερω αλλά νομίζω ειναι λιγο τσιμπημενα, σε σχέση με άλλα κολλεγια.
rain-man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δεν έχει νόημα να πληρώσεις για αυτές τις σχολές. Αν μου έλεγες Ιατρική, Φαρμακευτική (αν έχεις έτοιμο φαρμακείο), Οδοντιατρική θα σου έλεγα ναι.
Heykel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Προτείνω να φύγεις στην Αγγλία αν θέλεις χαρτί Αγγλικού Πανεπιστημίου! Για τα κολλέγια αν και δεν έχω καλή άποψη θα σου έλεγα να επισκεφθείς το ACT στη Θεσσαλονίκη ή το Deree στην Αθήνα! Γιατί εκεί ότι σπουδάσεις θα είναι στα Αγγλικά! Αυτά τα 2 έχουν ιστορία στο χώρο της εκπαίδευσης και πολύ καλές διασυνδέσεις στην αγορά εργασίας! Τι νόημα έχει να πάρεις ένα χαρτι απο Αγγλία αν δεν μπορέις να πεις ουτε την ώρα στα Αγγλικά! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από Heykel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα