TsoliasGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Συγνώμη για το ολίγο άκυρο του ερωτήματος αλλά έχω μια απορία. Είχαμε μια διαφωνία με μία φίλη χθες στο πόσους σεξουαλικούς συντρόφους "μπορεί" να έχει μια γυναίκα και να θεωρείται φυσιολογικό απο την κοινωνία. Να μην την λένε π... .... Η συγκεκριμένη ισχυρίζεται οτι 1 είναι το όριο αυτό ενώ εγώ της λέω οτι όπως οι άντρες μπορούν να έχουν στην διάρκεια της ζωής τους αρκετές συντρόφους έτσι και οι γυναίκες χωρίς περαιτέρω χαρακτηρισμούς. Η κοπέλα ειναι 44 ετών και έχει πάει μόνο με 1 αντρα στη ζωή της (ειναι παντρεμένη και μόνο με αυτόν έχει παει). Απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο και οπισθοδρομικό και λέω μηπως είμαι εγώ ο περίεργος....
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Άλλο αν είναι περίεργο και οπισθοδρομικό, άλλο το αν μπορεί, αν έχει το δικαίωμα, ή οτιδήποτε σχετικό, και άλλο το «τι θα πει η κοινωνία» (ή το χωριό, πιο παλιά). Το καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό πράγμα το καθένα, έτσι;
TsoliasGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, Haldol είπε Άλλο αν είναι περίεργο και οπισθοδρομικό, άλλο το αν μπορεί, αν έχει το δικαίωμα, ή οτιδήποτε σχετικό, και άλλο το «τι θα πει η κοινωνία» (ή το χωριό, πιο παλιά). Το καταλαβαίνεις ότι είναι διαφορετικό πράγμα το καθένα, έτσι; Nαι το καταλαβαίνω αλλα μιλάμε για άτομο που έχει ζησει ολη της τη ζωη στην Αθηνα.
basilis_k6 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 η λογική λεει οτι δεν εχει σημασια. οσους θελει. 1 η 50 δικο της θεμα. αλλα στην ελλαδα ειμαστε καρασυντηρητικη κοινωνία (για να μην πω τιποτα χειροτερο) οπότε δεν θα μου έκανε εντύπωση ακομη και οι γυναικες να λενε 1 η 2 το πολύ. 1
andreas1gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 22 λεπτά πριν, TsoliasGR είπε κοπέλα ετών 44 Σαν σενάριο ταινίας του Λογοθετίδη… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις