dtk-386 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δεν το χρησιμοποιώ γενικά απλά το έχω για καναδυό γκρουπ που με ενδιαφέρουν. Η ερώτηση: by default τα σχόλια τα έχει με το mode ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ. Πως μπορώ να το κάνω by default ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ? Βαρέθηκα να το αλλάζω συνεχώς. Επίσης στο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ μου εμφανίζει πρώτα τα παλιά και μετά τα καινούρια ενώ έπρεπε να κάνει το αντίθετο. Οτι να ναι δηλ. Γενικά είναι χαοτικός ο τρόπος με τα σχόλια για να παρακολουθήσεις μία συζήτηση. Δεν είναι όπως στα fora που είναι πιο τακτοποιημένα. 1
Λύση Titos301 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δεν το χρησιμοποιώ γενικά απλά το έχω για καναδυό γκρουπ που με ενδιαφέρουν. Η ερώτηση: by default τα σχόλια τα έχει με το mode ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ. Πως μπορώ να το κάνω by default ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ? Βαρέθηκα να το αλλάζω συνεχώς. Επίσης στο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ μου εμφανίζει πρώτα τα παλιά και μετά τα καινούρια ενώ έπρεπε να κάνει το αντίθετο. Οτι να ναι δηλ. Γενικά είναι χαοτικός ο τρόπος με τα σχόλια για να παρακολουθήσεις μία συζήτηση. Δεν είναι όπως στα fora που είναι πιο τακτοποιημένα. Για κατι τετοια το fb παει ολοταχως στο γκρεμο, αν εισαι απο κινητο, πατας να μπεις σε μια ομαδα, πανω αριστερα εχει 3 οριζοντιες γραμμες τις πατας, μετα επιλεγεις τις 3 τελειες οριζοντια που ειναι, μετα κατω κατω "ταξινομηση σχολιων" και μετα "ολα τα σχολια", δυστυχως αυτο δεν γινεται στις απλες σελιδες, δεν τους εκοψε να το βαλουν και εκει, μονο πρεπει να μας κανουν τη ζωη δυσκολη και σε αυτες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα