Tetrabitos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, ilias78 είπε . Βλέπουν τα παιδιά κάτι παιδικό στο YouTube κ μου πετάει ρε φίλε διαφήμιση video clip Ινδού τραγουδιαρη!!!!!!! Δηλαδή έλεος. Τώρα έκανες assume το gender και το race του, εν έτη 2023... 😡
butters Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Τώρα έκανες assume το gender και το race του, εν έτη 2023... 😡 Αφού είναι video clip, προφανώς το βλέπει.
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Παρακολουθώ πολλλλλά χρόνια youtube, από εποχής Ray William Johnson (2008). Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πραγματικά απάλευτο. Αντε Η/Υ έχουμε adblock για όσο μπορούμε και στο κινητό βλέπω μέσω Brave browser. Την πραγματικότητα την βιώνω μέσω της smart-tv (non android). Διαφημίσεις ανα 4-5 λεπτά στην κυριολεξία. Διαφημίσεις 5 λεπτών σε βίντεο 15 λεπτών! Ασχετες διαφημίσεις με αυτό που παρακολουθείς, εντελώς όμως. Αργεί να σταματήσει αυτό που βλέπεις τουλάχιστο στην τηλεόρασή μου (σε γραμμή 200αρα vdsl πάντως) αργεί να επανέλθει. Ενα δράμα που αν είναι να το ζω στον Η/Υ θα κόψω το YT. Δεν παλεύεται .... Αφού λέω ότι μου διαφημίζεται δεν πρόκειται να το αγοράσω. 🤬 ΥΓ. στο μόνο που δεν μου βγάζει ούτε 1 διαφήμιση είναι στο 3 στον αέρα του Insomnia. Aπόλαυση. 👌 1
filip123go Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 17 hours ago, magictoboggan said: Δεν μπορώ να σου αναφέρω συγκεκριμένα ποιες εταιρίες τα αγοράζουν και πως ακριβώς χρησιμοποιούνται αυτά τα δεδομένα. Ενδεχομένως να τα χρησιμοποιούν και για τα δικά τους προϊόντα και υπηρεσίες οι οποίες είναι επί πληρωμή η και τσάμπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι επειδή έγραψε σε ένα μια σελίδα της ότι δεν πουλάει τα δεδομένα σε τρίτους Spoiler Με άλλα λόγια, Source: Dude trust me.
magictoboggan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, filip123go said: Hide contents Με άλλα λόγια, Source: Dude trust me. Αυτά που είπα παραπάνω ισχύουν αν δεν έχεις google account. Αν έχεις φτιάξει google account συμφωνείς και με το privacy policy που είμαι σίγουρος κανείς δεν το έχει διαβάσει.
atypicalcoder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Ούτε cent σε μια υπηρεσία που δεν προσφέρει δικό του content. Όσον αφορά τους content creators εδώ και 2 χρόνια έχουν χάσει την εκτίμηση μου αφού ανεβάζουν συνέχεια click bait content του τύπου "Δεν θα πιστέψεις τι κάνει ένα Χ αν Υ" Μπορώ να πω πως είμαι περήφανος που έχω περιορίσει την χρήση του Youtube αυθόρμητα. 2
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μου αρέσει που λένε κάποιοι ότι δεν πειράζει γιατί έχει τόσο περιεχόμενο και τα αξίζει τα 8-10-15€. Όταν μετά από χ χρόνια όμως τα 10€ δε θα τους φτάνουν και πουν "ή 10€ και διαφημίσεις ή σουπερ πριμιουμ 15€ συνδρομή χωρίς" θα ξαναλέτε τα ίδια; Και μη ξεχνάμε πως λόγω του περιεχομένου από τους χρήστες του, το youtube είναι πρακτικά μονοπώλειο, που σημαίνει ότι δε μπορεί ούτε η άμαζον να φτιάξει ανταγωνιστή όπως γίνεται με τα streams ταινιών που υπογράφεις πέντε δυνατά συμβόλαια με κινηματογραφικά στούντιο και αυτόματα έχεις περιεχόμενο να ανταγωνιστείς τους άλλους παίκτες.
filip123go Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 10 minutes ago, SOADNICK said: Και μη ξεχνάμε πως λόγω του περιεχομένου από τους χρήστες του, το youtube είναι πρακτικά μονοπώλειο, που σημαίνει ότι δε μπορεί ούτε η άμαζον να φτιάξει ανταγωνιστή όπως γίνεται με τα streams ταινιών που υπογράφεις πέντε δυνατά συμβόλαια με κινηματογραφικά στούντιο και αυτόματα έχεις περιεχόμενο να ανταγωνιστείς τους άλλους παίκτες. Ας δώσει η αμαζον (και η κάθε αμαζον) περισσότερα λεφτά στους creators , και να δεις για το πότε έχουν φύγει από yt. 2
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Ας δώσει η αμαζον (και η κάθε αμαζον) περισσότερα λεφτά στους creators , και να δεις για το πότε έχουν φύγει από yt. Δεν είναι μόνο οι τωρινοί creators που δημιουργούν traffic όμως. Ούτε ασχολούνται όλοι με τους "creators". Το youtube έχει υλικό από το 2005, δεν αντικαθίσταται για πλάκα όλο αυτό.
Diavolos666 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποτε οι διαφημίσεις ήταν δίπλα στο βίντεο στο σημείο που έχει τα άλλα βίντεο σε κάθετη λίστα, τέρμα πάνω ήταν το κουτάκι με την διαφήμιση, δεν με ενόχλησε ποτέ. Άρχισε να γίνεται ενοχλητικό όταν η διαφήμιση δεν ήταν στατική αλλά είχε κινούμενη εικόνα! Μετά αποφάσισαν να το βάλουν μέσα στο βίντεο σε ένα μικρό κουτάκι στο κάτω μέρος (εκεί που είναι η μπάρα χρόνου του βίντεο), την οποία μπορούσες απλά να κλείσεις με το "Χ"... πάλι δεν με χαλούσε τόσο γιατί ήταν μία και πάντα στα 10 δευτερόλεπτα μέσα στο βίντεο και την έκλεινες αμέσως. Μάλιστα μερικές φορές σε βίντεο που μου άρεσαν πατούσα και την διαφήμιση ώστε να πάρουν χρήματα οι δημιουργοί του βίντεο. Μετά άρχισαν να βάζουν διαφημίσει που έπαιζαν μόνες τους σταματώντας εντελώς το βίντεο και αργότερα τις έκαναν να μην μπορείς να τις κλείσεις αμέσως αλλά με χρονόμετρο. Εδώ τράβηξα γραμμή και πλέον έχω μονίμως το uBlock. Στην ερώτηση "ΚαΙ ΠωΣ θΑ εΠιΒιΩσΕι Η εΤαΙρΙα"... η απάντησή μου είναι "να βάλουν λιγότερο επιθετικές και σπαστικές διαφημίσεις" για να μην τις αποκλείουμε. ~~ Edit: Μια μεγάλη μέρα θα κάτσω να δω πως να βάλω στην Android Xiaomi TV μου adblocker, απλά δεν βλέπω σχεδόν ποτέ youtube εκεί οπότε δεν με πολυ-νοιάζει. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Diavolos666
music_lover Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Αυτά τα θέματα είναι ωραία γιατί μαθαίνεις εύκολα και γρήγορα το αντίθετο πράγμα απο αυτό που λέει ο τίτλος τους πχ νέους τρόπους αντίδρασης στα AdBlock το θέμα, σχόλια για το τι να κάνεις για να αποφύγεις τις διαφημίσεις από κάτω 😂
aypnia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Κάποτε οι διαφημίσεις ήταν δίπλα στο βίντεο στο σημείο που έχει τα άλλα βίντεο σε κάθετη λίστα, τέρμα πάνω ήταν το κουτάκι με την διαφήμιση, δεν με ενόχλησε ποτέ. Άρχισε να γίνεται ενοχλητικό όταν η διαφήμιση δεν ήταν στατική αλλά είχε κινούμενη εικόνα! Μετά αποφάσισαν να το βάλουν μέσα στο βίντεο σε ένα μικρό κουτάκι στο κάτω μέρος (εκεί που είναι η μπάρα χρόνου του βίντεο), την οποία μπορούσες απλά να κλείσεις με το "Χ"... πάλι δεν με χαλούσε τόσο γιατί ήταν μία και πάντα στα 10 δευτερόλεπτα μέσα στο βίντεο και την έκλεινες αμέσως. Μάλιστα μερικές φορές σε βίντεο που μου άρεσαν πατούσα και την διαφήμιση ώστε να πάρουν χρήματα οι δημιουργοί του βίντεο. Μετά άρχισαν να βάζουν διαφημίσει που έπαιζαν μόνες τους σταματώντας εντελώς το βίντεο και αργότερα τις έκαναν να μην μπορείς να τις κλείσεις αμέσως αλλά με χρονόμετρο. Εδώ τράβηξα γραμμή και πλέον έχω μονίμως το uBlock. Στην ερώτηση "ΚαΙ ΠωΣ θΑ εΠιΒιΩσΕι Η εΤαΙρΙα"... η απάντησή μου είναι "να βάλουν λιγότερο επιθετικές και σπαστικές διαφημίσεις" για να μην τις αποκλείουμε. ~~ Edit: Μια μεγάλη μέρα θα κάτσω να δω πως να βάλω στην Android Xiaomi TV μου adblocker, απλά δεν βλέπω σχεδόν ποτέ youtube εκεί οπότε δεν με πολυ-νοιάζει. Δεν έχεις καταλάβει τι κάνουν μάλλον. Θα το πάνε στα άκρα με τις διαφημίσεις, θα τις αυξηθούν κι άλλο σε σημείο ανυπόφορο. Μετά ένα ωραίο πρωί θα μπλοκάρουν την αποφυγή τους με τρόπο που δεν θα μπορεί να "φτιάξει", είτε με drm ή με τεχνολογία σαν αυτή που δούλευε το stadia. Ταυτόχρονα θα μειώσουν τις διαφημίσεις σε όλους και θα βγουν και θα πουν ότι πλέον μπορούμε να τις μειώσουμε σε όλους γιατί οι κακοί δεν μπορούν να τις μπλοκάρουν πια. Ο μέσος χρήστης που δεν έχει adblockers θα είναι η ασπίδα τους γιατί τώρα θα έχουν λιγότερες από πριν και θα μπινελικώνουν παντού όσους διαμαρτύρονται ότι δεν δουλεύουν πια οι adblockers. Η Google είναι μανούλα σε κάτι τέτοια. Θέμα χρόνου είναι αυτό. Τώρα είναι στη φάση των "πειραμάτων" για να προετοιμάσουν το έδαφος μέχρι τη τελική λύση για αυτούς. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από aypnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα