Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να βάζουν τις διαφημίσεις πριν αρχίσει το βίντεο ή στο τέλος του βίντεο και να αφήνουν να αποφασίσει ο contect creator εάν θέλει να μπούνε διαφημίσεις στο βίντεο του.

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, aypnia said:

Δεν έχεις καταλάβει τι κάνουν μάλλον.

Θα το πάνε στα άκρα με τις διαφημίσεις, θα τις αυξηθούν κι άλλο σε σημείο ανυπόφορο.

Μετά ένα ωραίο πρωί θα μπλοκάρουν την αποφυγή τους με τρόπο που δεν θα μπορεί να "φτιάξει", είτε με drm ή με τεχνολογία σαν αυτή που δούλευε το stadia.

Ταυτόχρονα θα μειώσουν τις διαφημίσεις σε όλους και θα βγουν και θα πουν ότι πλέον μπορούμε να τις μειώσουμε σε όλους γιατί οι κακοί δεν μπορούν να τις μπλοκάρουν πια.

Ο μέσος χρήστης που δεν έχει adblockers θα είναι η ασπίδα τους γιατί τώρα θα έχουν λιγότερες από πριν και θα μπινελικώνουν παντού όσους διαμαρτύρονται ότι δεν δουλεύουν πια οι adblockers.

Η Google είναι μανούλα σε κάτι τέτοια. Θέμα χρόνου είναι αυτό. Τώρα είναι στη φάση των "πειραμάτων" για να προετοιμάσουν το έδαφος μέχρι τη τελική λύση για αυτούς.

Υπάρχουν τα downloaders όπως το 4Κ video downloader, θα κατεβάζει το βίντεο με ή χωρίς διαφημίσεις όσο το κατεβάζει ίσως "δει" το ίδιο τις διαφημίσεις, εγώ θα το δω τοπικά. Ο μόνος τρόπος να μην μπορείς να βγάλεις την διαφήμιση είναι να το βάλουν μέσα στο ίδιο το βίντεο αλλά εκεί μπορώ απλά να πάω την μπάρα μπροστά 10~30 δευτερόλεπτα και να μην το δω καν.

Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει φυσικά, θα δούμε πως θα το πάνε!

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ακουσα οτι δεν μπορεις να κανεις πλεον εκδοσεις Premium ταγιπ ερντογαν και λιονελ μεσσι...Ισχυει?

Πολλα λεφτα τα 8.5€ αν ειχε πακετο 3€ το μηνα το family μονο για τις διαφημισεις και ας μην ειχε τιποτα αλλο το εβαζα ανετα..

Μια καλη λυση ειναι να φτιαξει αυτο ακριβως tier premium...

Θες απλα να γλυτωνεις τις διαφημισεις 3€ το family, θες και το music ή ταινιες 6€ τα θες ολα η τιμη που εχει τωρα...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, sdikr είπε

Θα κλείσει και το youtube απο οτι φαίνεται.....

Ε τόσα έχουμε κλείσει στο ινσομνια. Να μην το κλείσουμε και αυτό? :D

8 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Ο μόνος τρόπος να μην μπορείς να βγάλεις την διαφήμιση είναι να το βάλουν μέσα στο ίδιο το βίντεο αλλά εκεί μπορώ απλά να πάω την μπάρα μπροστά 10~30 δευτερόλεπτα και να μην το δω καν.

Εκεί δεν ξέρω αν θα μπορεί να παρακάμψει όμως τις διαφημίσεις και για τους ίδιους τους premium members. Το μόνο που θα μπορούσα να φανταστώ είναι

• ή να φτιάχνει 2 version βίντεο, ένα με διαφημίσεις, ένα χωρίς, πράγμα ασύμφορο για πόρους, όγκο κλπ για λόγους που τους καταλαβαίνει και ένα 2χρονο παιδάκι
  • ή να έχει κάποιο σύστημα να πηγαίνει αυτόματα το βίντεο εκεί που τελειώνουν οι διαφημίσεις. Μπακαλίστικοι τρόποι που νομίζω όποιος στην alphabet θα το πρότεινε, την άλλη μέρα θα πήγαινε στον οαεδ της αμέρικα.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, aypnia said:

Δεν έχεις καταλάβει τι κάνουν μάλλον.

Θα το πάνε στα άκρα με τις διαφημίσεις, θα τις αυξηθούν κι άλλο σε σημείο ανυπόφορο.

Μετά ένα ωραίο πρωί θα μπλοκάρουν την αποφυγή τους με τρόπο που δεν θα μπορεί να "φτιάξει", είτε με drm ή με τεχνολογία σαν αυτή που δούλευε το stadia.

Ταυτόχρονα θα μειώσουν τις διαφημίσεις σε όλους και θα βγουν και θα πουν ότι πλέον μπορούμε να τις μειώσουμε σε όλους γιατί οι κακοί δεν μπορούν να τις μπλοκάρουν πια.

Ο μέσος χρήστης που δεν έχει adblockers θα είναι η ασπίδα τους γιατί τώρα θα έχουν λιγότερες από πριν και θα μπινελικώνουν παντού όσους διαμαρτύρονται ότι δεν δουλεύουν πια οι adblockers.

Η Google είναι μανούλα σε κάτι τέτοια. Θέμα χρόνου είναι αυτό. Τώρα είναι στη φάση των "πειραμάτων" για να προετοιμάσουν το έδαφος μέχρι τη τελική λύση για αυτούς.

Όσο το βίντεο και οι διαφημίσεις είναι δύο διαφορετικά data streams θα γίνεται διαχωρισμός εύκολα. Προφανώς θα είναι διαφορετικά αλλιώς οι διαφημίσεις θα είναι στατικές και θα έπρεπε για να αλλάξουν να κάνουν νέο βίντεο render έστω σε εκείνο το σημείο των διαφημίσεων.

Το καλύτερο που θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη είναι να έρχεται η διαφήμιση, να φαίνεται πως έπαιξε απλά ο browser να μην μου την δείχνει. Το αν έπαιξε η διαφήμιση ή όχι μπορούν να το δουν με trackers, cookies, ακόμα και με pixel check σαν να βλέπουν την οθόνη σου, αλλά και πάλι ο κώδικα που θα στείλει το "ΟΚ παίχτηκε η διαφήμιση" είναι κώδικας, ας κάνουν ένα addon που να μην τις μπλοκάρει απλά να μην τις "ζωγραφίζει" στην οθόνη μου ένα πράγμα. Ας κάνει και μόνο του κλικς αν θέλει.

Αλλιώς αν γίνουν τόσο επιθετικοί θα ξεκινήσουμε ένα κίνημα κλικάρω ότι βρω, θα μπαίνω στον υπολογιστή και θα κλικάρω όλες τις διαφημίσεις αβέρτα, θα βάλω και clicker αν χρειαστεί. Αυτό θα τους δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Thanks 1
Δημοσ.
48 minutes ago, Diavolos666 said:

Όσο το βίντεο και οι διαφημίσεις είναι δύο διαφορετικά data streams θα γίνεται διαχωρισμός εύκολα. Προφανώς θα είναι διαφορετικά αλλιώς οι διαφημίσεις θα είναι στατικές και θα έπρεπε για να αλλάξουν να κάνουν νέο βίντεο render έστω σε εκείνο το σημείο των διαφημίσεων.

Το καλύτερο που θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη είναι να έρχεται η διαφήμιση, να φαίνεται πως έπαιξε απλά ο browser να μην μου την δείχνει. Το αν έπαιξε η διαφήμιση ή όχι μπορούν να το δουν με trackers, cookies, ακόμα και με pixel check σαν να βλέπουν την οθόνη σου, αλλά και πάλι ο κώδικα που θα στείλει το "ΟΚ παίχτηκε η διαφήμιση" είναι κώδικας, ας κάνουν ένα addon που να μην τις μπλοκάρει απλά να μην τις "ζωγραφίζει" στην οθόνη μου ένα πράγμα. Ας κάνει και μόνο του κλικς αν θέλει.

Αλλιώς αν γίνουν τόσο επιθετικοί θα ξεκινήσουμε ένα κίνημα κλικάρω ότι βρω, θα μπαίνω στον υπολογιστή και θα κλικάρω όλες τις διαφημίσεις αβέρτα, θα βάλω και clicker αν χρειαστεί. Αυτό θα τους δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.

Αυτόν που θα κάνει αυτό το addon και θα το συντηρεί θα τον πληρώνεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sdikr said:

Αυτόν που θα κάνει αυτό το addon και θα το συντηρεί θα τον πληρώνεις; 

Τα addon είναι δωρεάν και σου κάνουν προτροπή να κάνεις μία δωρεά ότι ποσό θέλεις.

Έχω κάνει δωρεά ήδη και στο AdBlock που πλέον δεν χρησιμοποιώ γιατί πουλήθηκαν αρκετά, επίσης σε κάποια φάση ή δεν ασχολιόταν ή το έκαναν επίτηδες, σε αρκετά γνωστά site επέτρεπαν να βγάζει το μήνυμα ότι βρήκαν ad blocker και δεν σου επέτρεπε την είσοδο η σελίδα. Δεν μετανιώνω γιατί όταν έκανα το donate έκανε την δουλειά που ήθελα.

Το uBlock δεν με έχει αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο και δεν έχει καμία από τις παθογένειες το AdBlock (μέχρι τώρα τουλάχιστον). Πολύ ευχαρίστως να έκανα donate αλλά οι ίδιοι οι δημιουργοί αρνούνται donations. Μάλιστα λένε να κάνουμε donate σε άτομα που διατηρούν τις έτοιμες λίστες, χάρη στους οποίους δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς παραπάνω δουλειά.

image.png.8fecb4df9da02bd25019912878f0b1cc.png

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
7 minutes ago, Diavolos666 said:

Τα addon είναι δωρεάν και σου κάνουν προτροπή να κάνεις μία δωρεά ότι ποσό θέλεις.

Έχω κάνει δωρεά ήδη και στο AdBlock που πλέον δεν χρησιμοποιώ γιατί πουλήθηκαν αρκετά, επίσης σε κάποια φάση ή δεν ασχολιόταν ή το έκαναν επίτηδες, σε αρκετά γνωστά site επέτρεπαν να βγάζει το μήνυμα ότι βρήκαν ad blocker και δεν σου επέτρεπε την είσοδο η σελίδα. Δεν μετανιώνω γιατί όταν έκανα το donate έκανε την δουλειά που ήθελα.

Το uBlock δεν με έχει αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο και δεν έχει καμία από τις παθογένειες το AdBlock (μέχρι τώρα τουλάχιστον). Πολύ ευχαρίστως να έκανα donate αλλά οι ίδιοι οι δημιουργοί αρνούνται donations. Μάλιστα λένε να κάνουμε donate σε άτομα που διατηρούν τις έτοιμες λίστες, χάρη στους οποίους δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς παραπάνω δουλειά.

image.png.8fecb4df9da02bd25019912878f0b1cc.png

Ενα addon Που να κάνει αυτό που λες δύσκολα θα το συντηρήσει κάποιος, σε ρωτάω λοιπόν αν αρχίσει και ζητάει συνδρομή θα το πληρώνεις;

Δημοσ.

Άσχετα με τη γνώμη μου βλέπω πολλά κουβαρντόπαιδα στα σχόλια. Να υποθέσω ότι έχουν αγορασμένα και γνήσια τα πάντα, από Windows μέχρι κάθε λογής συνδρομή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, grgz είπε

Άσχετα με τη γνώμη μου βλέπω πολλά κουβαρντόπαιδα στα σχόλια. Να υποθέσω ότι έχουν αγορασμένα και γνήσια τα πάντα, από Windows μέχρι κάθε λογής συνδρομή. 

Κοίτα ο καθένας που έχει μια υπηρεσία τη πουλάει όσο θέλει, και αν θες αγοράζεις αν θες όχι. Δεν είναι δικαιολογία ότι μια υπηρεσία δεν είναι φθηνή ή έχει πολλές διαφημίσεις άρα δικαιουμε να "κλέβω" με τον α ή β τρόπο. Απλά μη την χρησιμοποιείς ώστε να λειτουργήσει σαν μοχλός πίεσης.  Εν το μεταξύ ψάξε κάτι άλλο.

Αν υπάρχει κάτι που δεν βρίσκεις σωστό σε αυτό που γράφω μάλλον λειτουργείς εγωιστικά γιατί φαντάζομαι και εσύ για τις υπηρεσίες σου θες να πληρώνεσαι και αν κάποιος τις βρίσκει ακριβές δεν θα ήθελες να βρίσκει τρόπο να τις κλέβει. Θα προτιμούσες μάλλον να μην την χρησιμοποιείς.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, grgz said:

Εντάξει με αυτό το επιχείρημα πρέπει να κλείσει το νήμα!

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, grgz said:

Να υποθέσω ότι έχουν αγορασμένα και γνήσια τα πάντα, από Windows μέχρι κάθε λογής συνδρομή.

Αραγε υπαρχει κατι πιο παρανοικο να θελεις, εν ετει 2023 μΧ, γνησιο το main OS σου; Δλδ ρε φιλε τι θα παθεις με κρακαρισμενα Windows; Θα σου κλεψουν τιποτα κωδικους e-banking; Μερικοι ανθρωπες ειναι απλα κοταρες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Clytoceyx είπε

Αραγε υπαρχει κατι πιο παρανοικο να θελεις, εν ετει 2023 μΧ, γνησιο το main OS σου; Δλδ ρε φιλε τι θα παθεις με κρακαρισμενα Windows; Θα σου κλεψουν τιποτα κωδικους e-banking; Μερικοι ανθρωπες ειναι απλα κοταρες. 

Ή δεν είναι κλέφτες.

Παρανοϊκό λέει να το έχεις γνήσιο και φυσιολογικό να το κλέψεις.

Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά θα είχε πλάκα να σε κλέβανε γιατί θα ήταν παρανοϊκό να σε πληρώνουν.

Επεξ/σία από Retromaniac

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...