Προς το περιεχόμενο

Ο επικεφαλής του PlayStation της Sony λέει ότι οι εκδότες μισούν το Xbox Game Pass

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Τα single player exclusives των 20 ωρών ειναι απλά ενα μικρο κερασακι. 

Στο ragnarok εριξα 50κατι ωρες, στα 2 horizon επισης πανω απο 50, στο demons souls 80κατι, κτλ κτλ κτλ. Κατα τ'αλλα, 20 ωρες gameplay. Τι να κανουμε, δεν ειναι ολα σαν το redfail. 

image.png.974cecba7f46e6997933377caac4baa0.png

• Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 minutes ago, SabotazNic said:

Στο ragnarok εριξα 50κατι ωρες, στα 2 horizon επισης πανω απο 50, στο demons souls 80κατι, κτλ κτλ κτλ. Κατα τ'αλλα, 20 ωρες gameplay. Τι να κανουμε, δεν ειναι ολα σαν το redfail. 

Καλά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από σένα.

• Thanks 2

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Φαντάσου να μην είχαν χρηματοδοτήσει το FFXVI πόσο χάλι μαύρο θα ήταν...

Αν κρίνουμε από το 15 αλλά και το forspoken μπορεί και να ήταν 

1 hour ago, Bourdoulas said:

Βέβαια οι αριθμοί δεν υποστηρίζουν αυτό που αναφέρεις. Είναι περισσότερο μια πεποίθηση και τίποτα άλλο. 

Μιλάω καθαρά από προσωπική εμπειρία φίλε. Ps5 αγόρασα για το GOW Ragnarok και switch για τα Zelda. Αλλιώς σιγά μην αγόραζα τις κονσόλες. Απλά θα τα έπαιζα στο pc .

21 λεπτά πριν, primeragt είπε

Καλά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από σένα.

Ξερεις οτι κερδιζεις μια δαφωνια οταν ο συνομιλητης σου γυρναει την συζητηση πανω στον αλλο.

Bye Bye Peace GIF by Cappa Video Productions

59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο την αλλη, εγω και ο δικος μου κυκλος πηραμε το ps4/pro/5 επειδη θελουμε να παιξουμε gow, spiderman, death stranding κτλ χωρις την αναμονη. Για τα υπολοιπα.... εχουμε το pc

αυτό με τον... κύκλο του καθενός, θυμίζει ατάκες "όλοι όσοι ξέρω θα ψηφισουν τον Αλ6, 42% θα πάρει!" που έλεγαν πρόσφατα μερικοί.

Κοινώς στερείται στατιστικής αναφοράς το προσωπικό δείγμα. 

• Like 1

22 minutes ago, filip123go said:

Μιλάω καθαρά από προσωπική εμπειρία φίλε. Ps5 αγόρασα για το GOW Ragnarok και switch για τα Zelda. Αλλιώς σιγά μην αγόραζα τις κονσόλες. Απλά θα τα έπαιζα στο pc .

Δεν διαφωνώ ότι είναι προσωπική σου εμπειρία. Και εγώ αυτό τονίζω. Ισχύει σε σένα αλλά γενικά δεν ισχύει.

• Like 1

59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

5 Push ups συνεχόμενα μπορείς να κάνεις;

Σε κόβω βαρβατο gamer!

• Confused 1

Μόλις τώρα, rodosf1 είπε

αυτό με τον... κύκλο του καθενός, θυμίζει ατάκες "όλοι όσοι ξέρω θα ψηφισουν τον Αλ6, 42% θα πάρει!" που έλεγαν πρόσφατα μερικοί.

Κοινώς στερείται στατιστικής αναφοράς το προσωπικό δείγμα. 

Γιατι το λες μονο σε εμενα, αλλα οχι στον @Chocobo? Εκεινο το προσωπικο δειγμα, ξαφνικα δεν στερειται στατιστικης αναφορας?

1 hour ago, panther_512 said:

Ναί, αλλά κάποιοι τρώμε μόνο κεράσια..

1 hour ago, SabotazNic said:

Και καλά κάνετε. Τα 1st party της sony κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα τους. Η διαφωνία μου είναι στην ψύχωση κάποιων ότι είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει στο gaming και ότι το playstation πουλάει κυρίως λόγω αυτων. Που δεν ισχύει γιατί περισσότεροι από το 80% των κατόχων PS δεν τα αγοράζει. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Τα 1st party της sony κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα τους.

Μα, σχολιασες την διαρκεια τους, η οποια δεν ειναι αληθης.

21 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Η διαφωνία μου είναι στην ψύχωση κάποιων ότι είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει στο gaming και ότι το playstation πουλάει κυρίως λόγω αυτων. Που δεν ισχύει γιατί περισσότεροι από το 80% των κατόχων PS δεν τα αγοράζει. 

1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Ξεσκιστηκαν στο God of war πάλι.

https://game20.gr/sony-1-mil-players-only-call-of-duty/

Αρα αυτη η πηγη δεν ειναι αληθης? Αν παιζει μονο το 1 εκ cod, τι κανουν οι υπολοιποι 140εκ κατοχοι ps? Το οτι το ΚΑΘΕ exclusive δεν πουλαει απο 60εκ copies, δεν σημαινει οτι ο καθε κατοχος δεν εχει και ενα συγκεκριμενο exclusive που υποστηριζει (+τα οποια mp παιζει στο μεταξυ). 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Απο την αλλη, εγω και ο δικος μου κυκλος πηραμε το ps4/pro/5 επειδη θελουμε να παιξουμε gow, spiderman, death stranding κτλ χωρις την αναμονη. Για τα υπολοιπα.... εχουμε το pc

Στατιστικά όμως ο δικός σου κύκλος είναι η μειοψηφία.
Οσο για τα παιχνίδια που αναφέρεις προσωπικά τα βρίσκω απο κακά-μέτρια ως καλά.

Ειχα το ps5 μου (μπορείς να το δεις και στις αγγελίες που το έδωσα πριν μια βδομάδα) είχα και ps plus extra και γενικά επειδή δεν μου αρέσει να γκρινιάζω χωρίς να δοκιμάσω , έχω παίξει ολα τα τρομερά Sony exclusives.Για μένα δεν αξίζουν το hype.Μερικά είναι καλά αλλά ως εκεί.

Ετσι λοιπόν έδωσα το ένδοξο ps5 και το switch πριν καιρό και γύρισα στο παλιό ορθόδοξο PC.Τα καλύτερα παιχνίδια για μένα όπως Witcher , Elden Ring , Control , RedDead , Mass Effect κλπ κλπ και ολα τα Nintendo exclusives τα παίζω εκεί και καλύτερα και απο τις 2 κονσόλες.Οπότε πρέπει να κάνει κάποιο θαύμα η Sony για να με ξαναδεί πελάτη.

υ.γ έχω αγοράσει κάθε κονσόλα της πλην το ps3

• Like 1

Δηλαδή το ~20% των ps5, παίζουν κατά 70% cod (άρα περίπου το 14% παίζει σχεδόν μόνο cod)? Το συμπέρασμα ποιο είναι και πάλι? Παίζουν, ή δεν παίζουν exclusive ή γενικά αλλά games?

Btw, πέρα από sales δεν έχουμε κανένα νούμερο για το πόσοι έχουν παίξει τα exclusive που έχουν δωθεί με τον καιρό από τα δωρεάν του μήνα ή με ps5 collection. Προσωπικά έπαιξα GoW 2018 και ratchet and clank ετσι, αλλα τα ragnarok και rift apart τα αγόρασα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...