Προς το περιεχόμενο

Google Nest Hub συμβατότητα με Xiaomi camera 360

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από heavyrain,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα..

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάποιο μοντέλο Google Nest Hub, αν μπορεί να δει live κάμερα της Xiaomi 360.. παλιότερα δεν ήταν συμβατά που το είχα ψάξει, όμως τώρα το google home από το κινητό android παίζει την κάμερα live..

Επίσης, έχει καθυστέρηση? Προσπάθησα να τη βάλω σε tablet full screen από την εφαρμογή της Xiaomi και έφτασα σε ένα σημείο να έχει 5' καθυστερηση..

Δεν θέλω πλέον να βλέπω από το κινητό, μου τρώει την μπαταρία.. θέλω να βάζω την κάμερα σε μια οθόνη, όπως το Google Nest Hub και να παρακολουθώ..

Αν δεν υποστηρίζει, μήπως έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε? 

Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από Ermhs88
  • Λύση
Δημοσ.

εχει κανονιkά συμβατότητα το θέμα ειναι οτι δουλευει ελάχιστες φορες ή έχει μεγαλη καθυστέρηση, buffαρει πολυ.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, heavyrain είπε

εχει κανονιkά συμβατότητα το θέμα ειναι οτι δουλευει ελάχιστες φορες ή έχει μεγαλη καθυστέρηση, buffαρει πολυ.

Κατάλαβα.. τα ίδια με το tablet δηλαδή.. κρίμα.. αυτό φαντάζομαι έχει να κάνει με την εφαρμογή της Xiaomi? Γιατί αν έχω καταλάβει καλά, συνδέεται με την εφαρμογή της και από εκεί μέσα δείχνει live camera.. αν είναι έτσι, ότι και να βάλω, μάλλον πάλι θα έχει καθυστερηση..

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχει αλλάξει κάτι για την συμβατότητα;

μου κανει τα ίδια με την κάμερα της Sonoff.

Ποια κάμερα παίζει κανονικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...