Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 29/6/2023 στις 9:35 ΜΜ, Haldol είπε

Έλα υπάρχουν και χειρότερα. Αθήνα, τι'ναι αυτά; Στη γνωστή κίτρινη τράπεζα, μέχρι πρόπερσι μ' εξυπηρετούσε κατάστημα στο Ηράκλειο (πρόσεξε, όχι στο Νέο Ηράκλειο). Μέσω ebanking δε μπορώ να αλλάξω το κατάστημα εξυπηρέτησης, πρέπει να κλείσω ραντεβού σε κάποιο κατάστημα. Κι εγώ ο αφελής υπέθεσα σε οποιοδήποτε. Σε ένα κοντινό κατάστημα που είχα πάει πριν λίγο καιρό yolo χωρίς ραντεβού, δε μπορούσαν να το κάνουν, έπρεπε να πάω στο «δικό μου» κατάστημα. Κοινώς, τους φάνηκε λογικό να μου προτείνουν να διασχίσω όλο το Αιγαίο.

Ναι ρε φιλε κ εμενα μου γραφε να παω στη Πατρα που χα ανοιξει λογαριασμό τοτε! Δεν χρησιμοποιώ πια τον λογαριασμό και αφου σου δινει δυνατότητα να τον κλείσεις online τον έκλεισα κι αντε γεια!!!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 hours ago, Macosj said:

Δημόσιοι κοπρίτες! Όταν γίνουν ιδιωτικές οι ελληνικές τράπεζες τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.! ( έτσι μας έλεγαν οι νεοφιλελερες) 

Από τότε που τις πήραν οι ιδιώτες έχουν γίνει πολύ χειρότερες, ακόμα και οι προμήθειες είναι τεράστιες. Δεν είναι δυνατόν η προμήθεια από revolut να είναι 0 ευρώ που είναι στην Λιθουανία, και η προμήθεια από την μία ελληνική τράπεζα στην άλλη να είναι 3-4 ευρώ. Τρελά πράγματα. Η εξυπηρέτηση φυσικά είναι αισχρή. 

Ελεύθερη αγορά λέει ο λερας, αλλά με αναγκάζει να είμαι πελάτης στις 4 ιδιωτικές τράπεζες ώστε να έχω αφορολόγητο, διαφορετικά μόνο με revolut θα ήμουν 

Οι προμήθειες ήταν μεγαλύτερες παλιότερα ειδικά όταν δεν υπήρχε το iban.

Προμήθειες έχουν και άλλες τράπεζες στην ΕΕ και στον κόσμο,  σε καμία χώρα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα καμιά τράπεζα.

Προμήθεια για μεταφορές  πχ εδώ δεν έχει η viva για εισερχόμενα που είναι και αυτή ηλεκτρονική

Δημοσ.
Στις 30/6/2023 στις 12:24 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Εδώ που τα λέμε. Πήγαινε σε Revolut. Γράψε ότι θες στο ποσό των αποδείξεων κι ας έχουν υποχρέωση την χρήση κάρτας από ελληνικές τράπεζες για το  αφορολόγητο κτλ, αυτό το έχουνε κάνει κάποια άτομα που ξέρω. Δεν το ελέγχουν καθόλου από ότι είδα, βέβαια η πιθανότητα ελέγχου και προστιμου πάντα υπάρχει και δεν είναι μηδενική. 

εγω ειχα διαβασει πολλες περιπτωσεις δεσμευσης των λογαριασμων και μπαναρισματος χωρις να βγαινει ακρη, για χαζους λογους. αν γινονται αυτα, δε λεει

Δημοσ.
Στις 1/7/2023 στις 12:29 ΠΜ, sdikr είπε

Οι προμήθειες ήταν μεγαλύτερες παλιότερα ειδικά όταν δεν υπήρχε το iban.

Προμήθειες έχουν και άλλες τράπεζες στην ΕΕ και στον κόσμο,  σε καμία χώρα δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα καμιά τράπεζα.

Προμήθεια για μεταφορές  πχ εδώ δεν έχει η viva για εισερχόμενα που είναι και αυτή ηλεκτρονική

Καμια ξένη τράπεζα δεν έχει έξοδα για πληρωμή τιμολογίου στο εξωτερικό shared 12€. Καμια δεν έχει προμήθεια εισερχομένων εμβασματων 3&4€ από τράπεζα της ίδιας χώρας. Προμήθεια για πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών; 

Δημοσ.
1 hour ago, james01gr said:

Καμια ξένη τράπεζα δεν έχει έξοδα για πληρωμή τιμολογίου στο εξωτερικό shared 12€. Καμια δεν έχει προμήθεια εισερχομένων εμβασματων 3&4€ από τράπεζα της ίδιας χώρας. Προμήθεια για πληρωμές ασφαλιστικών εισφορών; 

Αν σου φέρω μια δηλαδή θα είναι όλη η πρόταση σου άκυρη έτσι;

Το παίζεις στοίχημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sdikr είπε

Αν σου φέρω μια δηλαδή θα είναι όλη η πρόταση σου άκυρη έτσι;

Το παίζεις στοίχημα;

Μιλαμε για πληρωμή τιμολογίου και όχι απλή μεταφορά στο εξωτερικό. Και τα έξοδα πάνε κυμαινόμενα ανάλογα με το ύψος του ποσού που πληρώνεις. Και άνω των 15κ είναι στην άλφα 12€.κατω από αυτό είναι 8€. Και μιλάμε χωρίς να πας καν στο κατάστημα, ενδοκοινοτικη μεταφορά. 

Εδώ σε χρεώνουν την έκδοση κάρτας, τις έχουν κάνει με λήξη στα 3 χρόνια. Θες να πας για επίκαιρο ποίηση στοιχείων (ή εθνικη για κάποιον λόγο δεν δουλεύει μέσω taxis) 

Επεξ/σία από james01gr
Δημοσ.
10 minutes ago, james01gr said:

Μιλαμε για πληρωμή τιμολογίου και όχι απλή μεταφορά στο εξωτερικό. Και τα έξοδα πάνε κυμαινόμενα ανάλογα με το ύψος του ποσού που πληρώνεις. Και άνω των 15κ είναι στην άλφα 12€.κατω από αυτό είναι 8€. Και μιλάμε χωρίς να πας καν στο κατάστημα, ενδοκοινοτικη μεταφορά. 

Εδώ σε χρεώνουν την έκδοση κάρτας, τις έχουν κάνει με λήξη στα 3 χρόνια. Θες να πας για επίκαιρο ποίηση στοιχείων (ή εθνικη για κάποιον λόγο δεν δουλεύει μέσω taxis) 

Το  στοίχημα δεν σε βλέπω να πας,  φοβάσαι; δεν είσαι σίγουρος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...