The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Haldol είπε Έλα υπάρχουν και χειρότερα. Αθήνα, τι'ναι αυτά; Στη γνωστή κίτρινη τράπεζα, μέχρι πρόπερσι μ' εξυπηρετούσε κατάστημα στο Ηράκλειο (πρόσεξε, όχι στο Νέο Ηράκλειο). Μέσω ebanking δε μπορώ να αλλάξω το κατάστημα εξυπηρέτησης, πρέπει να κλείσω ραντεβού σε κάποιο κατάστημα. Κι εγώ ο αφελής υπέθεσα σε οποιοδήποτε. Σε ένα κοντινό κατάστημα που είχα πάει πριν λίγο καιρό yolo χωρίς ραντεβού, δε μπορούσαν να το κάνουν, έπρεπε να πάω στο «δικό μου» κατάστημα. Κοινώς, τους φάνηκε λογικό να μου προτείνουν να διασχίσω όλο το Αιγαίο. και μένα με είχαν διώξει γιατί δεν πήγα στο σωστό κατάστημα... στην ίδια πόλη τουλάχιστον ήμουν πιο τυχερός. πλέον έχω μεταφέρει τα πάντα σε αλλη τράπεζα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από The_Judas
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 8 minutes ago, Witcher1st said: Αλλα σε ερωτηση που ειχα κανει, η αλλαγη δεν ειναι τοσο ευκολη οσο νομιζα, πρεπει να εξοφληθουν πρωτα οι δοσεις ή κατι τετοιο.. Δε θυμαμαι ακριβως τι μου ειχαν πει. Θεωρητικά, εφόσον ζητήσεις την ακύρωση της κάρτας θα γίνει άμεση «ωρίμανση» των δόσεων. Δηλαδή, αν υπολείπονται δόσεις 3Χ 100€, 5Χ 50€ και 10Χ 35€, το υπόλοιπό σου θα πάει +900€ από όσο είχες πριν. Δε δίνουν τέτοια δυνατότητα;
andreaspA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Η Eurobank ειναι η πιο γελοια τραπεζα απο τις 4. Οχι οτι οι αλλες ειναι της προκοπής, αλλα νομιζω οτι η Eurobank τους ξεπερναει! Σημερα δε, διαπίστωσα οτι αρχισαν τις ιδιες παλιες μαλακιες! Με πηραν τηλεφωνο να μου πουνε οτι υπαρχει προεγκεκριμενο ενα δανειο 6000€ στο ονομα μου. Εντωμεταξυ με την eurobank εχω τα λιγοτερα νταραβερια απο ολους. Ουτε με ξερουν. 2000€ εχω εκει και πληρωνεται με παγια εντολη μια θεση παργκινκ 50€ τον μηνα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από andreaspA
Rebelos2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Κλείσε πολλά ραντεβού σε διαφορετικές τράπεζες, κάποιο από όλα θα έχει κοντά στις μέρες που θες. Έτσι έκανα στη eurobank τον Μάιο και βρήκα ραντεβού σε μία μέρα
haris_216 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μετά το ράλυυ που υπήρξε στο παρελθόν για να έχουν υποκαταστήματα παντού, μικρά ή μεγάλα, πλέον έχουν περάσει στην αντίπερα όχθη που κλείνουν τα πάντα. Όλες οι τράπεζες. Και αυτά που λειτουργούν φυσικά είναι υποστελεχωμένα και με "περίεργες" απόψεις για το σε τι θα εξυπηρετήσουν και τι όχι. Αρωγός στις παραπάνω συμπεριφορές η πανδημία (βολική δικαιολογία) και η υποχρεωτικότητα του να γίνονται τα πάντα μέσω τραπεζικών καναλιών. Κατά συνέπεια τους έχουμε ανάγκη και αυτοί όχι. Οπότε πλέον, αν κι έχουν ελαχιστοποιήσει τα λειτουργικά τους κόστη, χρεώνουν τα πάντα (πιο πάντα δεν γίνεται) και σε "μαλώνουν" και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη αν ζητήσεις/χρειαστείς το οτιδήποτε θα τους απασχολήσει στο ελάχιστο. 1
Charismo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 10 hours ago, andreaspA said: Η Eurobank ειναι η πιο γελοια τραπεζα απο τις 4. Οχι οτι οι αλλες ειναι της προκοπής, αλλα νομιζω οτι η Eurobank τους ξεπερναει! Σημερα δεν, διαπίστωσα οτι αρχισαν τις ιδιες παλιες μαλακιες! Με πηραν τηλεφωνο να μου πουνε οτι υπαρχει προεγκεκριμενο ενα δανειο 6000€ στο ονομα μου. Εντωμεταξυ με την eurobank εχω τα λιγοτερα νταραβερια απο ολους. Ουτε με ξερουν. 2000€ εχω εκει και πληρωνεται με παγια εντολη μια θεση παργκινκ 50€ τον μηνα. Η Eurobank απορώ πώς υπάρχει ακόμα. Έχουν μείνει δυο δεκαετίες πίσω οι άνθρωποι. Έχουμε εταιρικούς λογαριασμούς σε όλες τις συστημικές τράπεζες και ενώ όλες έχουν τα στραβά τους, στη Eurobank δεν μπορώ να βρω έστω ένα σημείο στο οποίο να μην πάσχει. Αν δεν είχαν πελάτες μας Eurobank για να τους διευκολύνουμε με τα εμβάσματα και τα τραπεζικά έξοδα, ούτε κλικ στο site τους δεν θα έκανα. 1
darkmatinee Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, αλλά η Alpha έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης των προσωπικών στοιχείων...
Jts Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Witcher1st είπε Για την ιδια τραπεζα μιλαμε. Το σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω, εξαλλου την πιστωτικη εχω εκει, και δινω και 30 ευρω το χρονο συνδρομη.. Αλλα σε ερωτηση που ειχα κανει, η αλλαγη δεν ειναι τοσο ευκολη οσο νομιζα, πρεπει να εξοφληθουν πρωτα οι δοσεις ή κατι τετοιο.. Δε θυμαμαι ακριβως τι μου ειχαν πει. Εγώ πάντως στην Πειραιώς είχα κάνει επικαιροποίηση στοιχείων μέσω ίντερνετ. Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία αλλά σε παρεπεμπε σε σάιτ του δημοσίου προφανώς. Και εμένα την παλιά ταυτότητα νομίζω είχαν. 12 ώρες πριν, Witcher1st είπε Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Jts
Macosj Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δημόσιοι κοπρίτες! Όταν γίνουν ιδιωτικές οι ελληνικές τράπεζες τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.! ( έτσι μας έλεγαν οι νεοφιλελερες) Από τότε που τις πήραν οι ιδιώτες έχουν γίνει πολύ χειρότερες, ακόμα και οι προμήθειες είναι τεράστιες. Δεν είναι δυνατόν η προμήθεια από revolut να είναι 0 ευρώ που είναι στην Λιθουανία, και η προμήθεια από την μία ελληνική τράπεζα στην άλλη να είναι 3-4 ευρώ. Τρελά πράγματα. Η εξυπηρέτηση φυσικά είναι αισχρή. Ελεύθερη αγορά λέει ο λερας, αλλά με αναγκάζει να είμαι πελάτης στις 4 ιδιωτικές τράπεζες ώστε να έχω αφορολόγητο, διαφορετικά μόνο με revolut θα ήμουν Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από Macosj 2
rus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, LouCi4er είπε Αλλαξε?Κοντα στα Χριστουγεννα που αλλαξα ταυτοτητα,εκανα επικαιροποιηση μεσω της εφαρμογης και στην Πειραιως και στην Εθνικη.Ποια τραπεζα ειναι? Πειραιως. Και στη προηγ. επικ/ση που ειχα κανει εκει, παλι ελεγαν ταυτοτητα αυτοπροσωπως Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από rus
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Macosj είπε Δημόσιοι κοπρίτες! Όταν γίνουν ιδιωτικές οι ελληνικές τράπεζες τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.! ( έτσι μας έλεγαν οι νεοφιλελερες) Από τότε που τις πήραν οι ιδιώτες έχουν γίνει πολύ χειρότερες, ακόμα και οι προμήθειες είναι τεράστιες. Δεν είναι δυνατόν η προμήθεια από revolut να είναι 0 ευρώ που είναι στην Λιθουανία, και η προμήθεια από την μία ελληνική τράπεζα στην άλλη να είναι 3-4 ευρώ. Τρελά πράγματα. Η εξυπηρέτηση φυσικά είναι αισχρή. Ελεύθερη αγορά λέει ο λερας, αλλά με αναγκάζει να είμαι πελάτης στις 4 ιδιωτικές τράπεζες ώστε να έχω αφορολόγητο, διαφορετικά μόνο με revolut θα ήμουν Εδώ που τα λέμε. Πήγαινε σε Revolut. Γράψε ότι θες στο ποσό των αποδείξεων κι ας έχουν υποχρέωση την χρήση κάρτας από ελληνικές τράπεζες για το αφορολόγητο κτλ, αυτό το έχουνε κάνει κάποια άτομα που ξέρω. Δεν το ελέγχουν καθόλου από ότι είδα, βέβαια η πιθανότητα ελέγχου και προστιμου πάντα υπάρχει και δεν είναι μηδενική.
lnwolfgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Macosj είπε Δημόσιοι κοπρίτες! Όταν γίνουν ιδιωτικές οι ελληνικές τράπεζες τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.! ( έτσι μας έλεγαν οι νεοφιλελερες) Από τότε που τις πήραν οι ιδιώτες έχουν γίνει πολύ χειρότερες, ακόμα και οι προμήθειες είναι τεράστιες. Δεν είναι δυνατόν η προμήθεια από revolut να είναι 0 ευρώ που είναι στην Λιθουανία, και η προμήθεια από την μία ελληνική τράπεζα στην άλλη να είναι 3-4 ευρώ. Τρελά πράγματα. Η εξυπηρέτηση φυσικά είναι αισχρή. Ελεύθερη αγορά λέει ο λερας, αλλά με αναγκάζει να είμαι πελάτης στις 4 ιδιωτικές τράπεζες ώστε να έχω αφορολόγητο, διαφορετικά μόνο με revolut θα ήμουν Δεν υπάρχει ελεύθερη αγορά, μόνο καρτέλ σχεδόν παντού 1
ifollowrivers Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δηλαδή γίνεται να μη χρησιμοποιώ τη κάρτα για το αφορολόγητο αρκεί να έχω έτοιμες αποδείξεις, αν χρειαστούν; 1
TitanX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 12 hours ago, Macosj said: Δημόσιοι κοπρίτες! Όταν γίνουν ιδιωτικές οι ελληνικές τράπεζες τότε θα γίνουν όλα πιο εύκολα.! ( έτσι μας έλεγαν οι νεοφιλελερες) Από τότε που τις πήραν οι ιδιώτες έχουν γίνει πολύ χειρότερες, ακόμα και οι προμήθειες είναι τεράστιες. Δεν είναι δυνατόν η προμήθεια από revolut να είναι 0 ευρώ που είναι στην Λιθουανία, και η προμήθεια από την μία ελληνική τράπεζα στην άλλη να είναι 3-4 ευρώ. Τρελά πράγματα. Η εξυπηρέτηση φυσικά είναι αισχρή. Ελεύθερη αγορά λέει ο λερας, αλλά με αναγκάζει να είμαι πελάτης στις 4 ιδιωτικές τράπεζες ώστε να έχω αφορολόγητο, διαφορετικά μόνο με revolut θα ήμουν Η revolut έχει υποκαταστήματα; Τι πάγια έξοδα έχει; Οι τράπεζες με φυσική παρουσία έχουν πολύ μεγάλα κοστοι εξού και οι προμήθειες. Αλλά αφού συγκρίνεις τη revolut γιατί δεν τα κανείς όλα με αυτήν και γκρινιάζεις για 3 euro? Προσωπικά όλα τα κάνω μέσω e-banking και οι προμήθειες είναι αστείες.
sdikr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 11 hours ago, ifollowrivers said: Δηλαδή γίνεται να μη χρησιμοποιώ τη κάρτα για το αφορολόγητο αρκεί να έχω έτοιμες αποδείξεις, αν χρειαστούν; Αν είσαι πάνω απο κάποια ηλικία δεν έχεις υποχρέωση να κάνεις ηλεκτρονικές συναλλαγές με την κάρτα/τράπεζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα