Witcher1st Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Θα ληξει η πιστωτικη μου καρτα και θελω να ανανεωσω την διευθυνση μου επειδη εχω μετακομισει. Δεν γινεται ηλεκτρονικα, γιατι εχω αλλαξει και ταυτοτητα και δεν την δεχεται. Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει οτι το επομενο διαθεσιμο ραντεβου ειναι στις 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ;
vagos789 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Σε ποια τραπεζα; Εγω πηγα προ μηνων στην Εθνικη, αυτος που θα επρεπε να ειναι εκει... δεν ηταν εκει,με ανελαβε ενας που εκανε ταυτοχρονα και τον θυρωρο, τα εκανε ολα σωστα και επιτυχως ο ανθρωπος
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) τραγικοί είναι πλέον. πάρε και ένα τηλέφωνο καλύτερα να ρωτήσεις. επικαιροποιηση στοιχείων έκανες ηλεκτρονικα;; Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από The_Judas
tasanton Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Πάρε τηλ σε κατάστημα και κλείσε μαζί τους ραντεβού για να καταλάβουν το επείγον. Μερικές φορές, η απλή πραγματικότητα ξεπερνά τις φηφιακές ευκολίες 1
geomrk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 αλλαξε καταστημα, εγω για αυξηση πιστωτικου οριου βρηκα διαθεσιμο ραντεβου εντος λιγων ημερων σε εθνικη 2 δημους πιο διπλα 1
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Θα ληξει η πιστωτικη μου καρτα και θελω να ανανεωσω την διευθυνση μου επειδη εχω μετακομισει. Δεν γινεται ηλεκτρονικα, γιατι εχω αλλαξει και ταυτοτητα και δεν την δεχεται. Τι εννοει ο ποιητης οταν λεει οτι το επομενο διαθεσιμο ραντεβου ειναι στις 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ; Πότε, άλλαξες ταυτότητα? 1
rus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, The_Judas είπε τραγικοί είναι πλέον. πάρε και ένα τηλέφωνο καλύτερα να ρωτήσεις. επικαιροποιηση στοιχείων έκανες ηλεκτρονικα;; η ταυτοτητα λεει μονο αυτοπροσωπως
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, The_Judas είπε τραγικοί είναι πλέον. πάρε και ένα τηλέφωνο καλύτερα να ρωτήσεις. επικαιροποιηση στοιχείων έκανες ηλεκτρονικα;; Οχι μόνο τραγικοί. Κλείνουν τα υποκαταστηματα που έχουνε και μετά αν θες μια δουλειά όπως αυτές που αναφέρθηκαν πρέπει να εξυπηρετήσουν περισσότερο κόσμο σε ένα κατάστημα, δηλαδή αύξηση σειράς αναμονής.
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, rus είπε η ταυτοτητα λεει μονο αυτοπροσωπως Αλλαξε?Κοντα στα Χριστουγεννα που αλλαξα ταυτοτητα,εκανα επικαιροποιηση μεσω της εφαρμογης και στην Πειραιως και στην Εθνικη.Ποια τραπεζα ειναι?
GREGORYMO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, rus είπε η ταυτοτητα λεει μονο αυτοπροσωπως Εννοείται. Για λόγους ασφαλείας
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 42 minutes ago, GREGORYMO said: Εννοείται. Για λόγους ασφαλείας Τι εννοείται, αλλά και ποια ασφάλεια; Η ηλεκτρονική επικαιροποίηση γίνεται με KYC, τα στοιχεία τα δίνει το κράτος. Δε σκανάρεις ταυτότητα να τη στείλεις εσύ ώστε να υπάρχει σενάριο να γίνει κάτι στραβό. 3
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δεν με αφηνει να κανω επικαιροποιηση την ταυτοτητα, πρεπει να παω απο το καταστημα. Επισης καταστημα δεν με αφηνει να αλλαξω, εχω αυτο που εμενα στο παλιο σπιτι! Δλδ πρεπει να ταξιδεψω και την μιση Αθηνα! Μαλλον θα παρω ενα τηλεφωνο..
Haldol Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, Witcher1st said: Επισης καταστημα δεν με αφηνει να αλλαξω, εχω αυτο που εμενα στο παλιο σπιτι! Δλδ πρεπει να ταξιδεψω και την μιση Αθηνα! Έλα υπάρχουν και χειρότερα. Αθήνα, τι'ναι αυτά; Στη γνωστή κίτρινη τράπεζα, μέχρι πρόπερσι μ' εξυπηρετούσε κατάστημα στο Ηράκλειο (πρόσεξε, όχι στο Νέο Ηράκλειο). Μέσω ebanking δε μπορώ να αλλάξω το κατάστημα εξυπηρέτησης, πρέπει να κλείσω ραντεβού σε κάποιο κατάστημα. Κι εγώ ο αφελής υπέθεσα σε οποιοδήποτε. Σε ένα κοντινό κατάστημα που είχα πάει πριν λίγο καιρό yolo χωρίς ραντεβού, δε μπορούσαν να το κάνουν, έπρεπε να πάω στο «δικό μου» κατάστημα. Κοινώς, τους φάνηκε λογικό να μου προτείνουν να διασχίσω όλο το Αιγαίο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από Haldol 1 1
Witcher1st Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 22 minutes ago, Haldol said: Έλα υπάρχουν και χειρότερα. Αθήνα, τι'ναι αυτά; Στη γνωστή κίτρινη τράπεζα, μέχρι πρόπερσι μ' εξυπηρετούσε κατάστημα στο Ηράκλειο (πρόσεξε, όχι στο Νέο Ηράκλειο). Μέσω ebanking δε μπορώ να αλλάξω το κατάστημα εξυπηρέτησης, πρέπει να κλείσω ραντεβού σε κάποιο κατάστημα. Κι εγώ ο αφελής υπέθεσα σε οποιοδήποτε. Σε ένα κοντινό κατάστημα που είχα πάει πριν λίγο καιρό yolo χωρίς ραντεβού, δε μπορούσαν να το κάνουν, έπρεπε να πάω στο «δικό μου» κατάστημα. Κοινώς, τους φάνηκε λογικό να μου προτείνουν να διασχίσω όλο το Αιγαίο. Για την ιδια τραπεζα μιλαμε. Το σκεφτομαι σοβαρα να αλλαξω, εξαλλου την πιστωτικη εχω εκει, και δινω και 30 ευρω το χρονο συνδρομη.. Αλλα σε ερωτηση που ειχα κανει, η αλλαγη δεν ειναι τοσο ευκολη οσο νομιζα, πρεπει να εξοφληθουν πρωτα οι δοσεις ή κατι τετοιο.. Δε θυμαμαι ακριβως τι μου ειχαν πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα