Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο πρόβλημα με ISDN....Μια βοήθεια ρε παιδιά. :(

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.

Έχω το εξής απίστευτο πρόβλημα.

Έχω ISDN σύνδεση και τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζω τα εξής κουφά:

Όταν λειτουργεί κανονικά η γραμμή τότε όταν πάρω τηλέφωνο ή όταν με καλέσουν, η γραμμή κόβεται μετά από λίγα λεπτά ομιλίας.

Ξανακαλώ, μιλάω πάλι για λιγα λεπτά και πάλι κόβεται η γραμμή.

Αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια.

Φανταστήτε όταν θέλω να μπώ ίντερνετ τί γίνεται. :(:(

Κάθε Σαββατοκύριακο η γραμμή ΔΕΝ λειτουργεί καθόλου. :shock:

Δηλαδή είτε η γραμμή είναι νεκρή (απλά ακούγεται μια ηχώ αλλά χωρίς σήμα) είτε όταν σηκώνω το ακουστικό μετά από μερικά δευτερόλεπτα έρχεται σήμα κατελημένο.

Στο Netmod απλά αναβοσβήνει το R.P. ενώ πολλές φορές σβήνει και επανέρχεται μετά από λίγα λεπτά.

Έχω καλέσει τις βλάβες τουλάχιστον 6 φορές.

Έχουν έρθει, μου έχουν αλλάξει το netmod, έχουν τσεκάρει την γραμμή, έχουν ψάξει ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο.

Μου λένε πάντα ότι το πρόβλημα είναι στο κέντρο και θα το ελέγξουν από εκεί.....ΑΛΛΑ τα ίδια πάντα :( :(

Τί άλλο μπορώ να κάνω;;;;;

Ξέρει κανείς να με βοηθήσει;;;;

Τι να τους ζητήσω να κάνουν, π.χ. αλλαγή κέντρου μπορεί να γίνει;;;;

Βοηθήστε γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

dpolal2, eixa antimetopisei akrivos to idio provlima...milaga sto thl kai meta apo liga lepta tsoup.....kovotan...episis otan shkwna to akoustiko argousa na akousw to shma...!

phra ston ote tous to eipa...kai me phran meta apo ligh wra kai mou eipan poses syskeues exw syndemenes sto spiti mou...htan arketes apo oso thimamai....afisa mono 2...kai frontisa na einai kai kales...kai ws dia magias ola lythikan... :D

dokimase na afiseis mia syskeuh se mia mpriza tou spitiou sou pou na einai konta sto kentro sou

Καλημέρα σε όλους.

Έχω το εξής απίστευτο πρόβλημα.

Έχω ISDN σύνδεση και τον τελευταίο μήνα αντιμετωπίζω τα εξής κουφά:

Όταν λειτουργεί κανονικά η γραμμή τότε όταν πάρω τηλέφωνο ή όταν με καλέσουν' date=' η γραμμή κόβεται μετά από λίγα λεπτά ομιλίας.

Ξανακαλώ, μιλάω πάλι για λιγα λεπτά και πάλι κόβεται η γραμμή.

Αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια.

Φανταστήτε όταν θέλω να μπώ ίντερνετ τί γίνεται. :(:(

Κάθε Σαββατοκύριακο η γραμμή ΔΕΝ λειτουργεί καθόλου. :shock:

Δηλαδή είτε η γραμμή είναι νεκρή (απλά ακούγεται μια ηχώ αλλά χωρίς σήμα) είτε όταν σηκώνω το ακουστικό μετά από μερικά δευτερόλεπτα έρχεται σήμα κατελημένο.

Στο Netmod απλά αναβοσβήνει το R.P. ενώ πολλές φορές σβήνει και επανέρχεται μετά από λίγα λεπτά.

[b']Έχω καλέσει τις βλάβες τουλάχιστον 6 φορές.

Έχουν έρθει, μου έχουν αλλάξει το netmod, έχουν τσεκάρει την γραμμή, έχουν ψάξει ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο.

Μου λένε πάντα ότι το πρόβλημα είναι στο κέντρο και θα το ελέγξουν από εκεί.....ΑΛΛΑ τα ίδια πάντα :( :( [/b]

Τί άλλο μπορώ να κάνω;;;;;

Ξέρει κανείς να με βοηθήσει;;;;

Τι να τους ζητήσω να κάνουν, π.χ. αλλαγή κέντρου μπορεί να γίνει;;;;

Βοηθήστε γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου.

Ευχαριστώ.

to oti anabosbhnei to r.p pantos na xeris oti DEN eina provlima. Ayto simbenei apo tis anabathmisis firmware an den apatomai 3.77 i 3.80 kai ano,nomizo tis 3.77

me hardware 2.0.Opote gia ti lixnia mi dinis bash an anabosbhnei ine ok!

Se merika netmod ine statherh,kai pali ok.

Sigoura ine provlima kentrou opote piese tous arketa. Dokimase omos kai tis siskeues pou ipe o filos.

Prosoxi !!! Sto NetMod den prepei na exoume se mia analogiki thyra RJ-11 parapanw apo 1 tilefoniki syskeui. Synolika mporoume na exoume 2 analogikes. Mia sto B1 kai tin alli sto B2. Auto logo tou trofodotikou tou NetMod opou einai etsi sxediasmeno gia na dinei polli liga mA se kathe analogiki porta akrivos osa thelei mia syskeui gia na leitourgisi.

Παιδιά ευχαριστώ για τις οδηγίες...

Καταρχήν να πώ όσο αφορά τις συσκευές ότι έχω συνολικά 3 τηλέφωνα και ένα αναλογικό modem που είναι μοιρασμένα ανά δύο πάνω στις αναλογικές θύρες του netmod.

Από την αρχή, σχεδόν 2 χρόνια τώρα, έτσι ήταν και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, θα δοκιμάσω πάντως να αποσυνδέσω κάποιες και βλέπουμε.

Τώρα όπως μου εξήγησε και ένας τεχνικός που είχε έρθει το πρόβλημα είναι στο κέντρο...

Αναγκαστικά περιμένω λοιπόν και βλέπουμε. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...