OnePlusLeader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 καλησπέρα θα ήθελα απόψεις για αγορά μεταχειρισμένο Fiat Panda 1.3 Diesel ξέρει κανείς αν ειν αξιόπιστα η κάποια προβλήματα;δν γνωρίζω από Fiat Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 χρονολογια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OnePlusLeader Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 είναι μοντέλο του 05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) ο κινητηρας δεν εχει θεμα αν εξαιρεσεις τις θερμοκρασιες (ελλατωματικος αισθητηρας/βαλβιδα θερμοκρασιας ψυκτικου υγρου οπως το λεει η φιατ). Αν πας να δεις το αμαξι βαλε μπροστα και δες τπτ λαμπακια για θερμοκρασια που μενουν αναμενα ή σφαλμα και γενικα ασε οσο μπορεις το κινητηρα ανοικτο μπας και ανεβασει θερμοκρασια και δουλεψει ορθα το συστημα. Στο ιστορικο δες οποσδηποτε αν εχει γινει καποια αλλαγη/επισκευη στο συστημα διευθυνσης (τιμονι) μια και επισης το λεγομενο city συστημα βοηθησης ειναι γενικα #@να. Αν οχι στανταρ θα σου βγαλει τη ζημια. Απο εκει και περα ειναι αξιοπιστο με χαμηλη καταναλωση και σχετικα φθηνα ανταλλακτικα (μοιραζονται ιδιους κωδικους ανταλλακτικων με punto) Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 8 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε είναι μοντέλο του 05 είναι απο τα πρώτα με dpf ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barimagas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έχω και έχω πληρώσει άπειρα για βλάβες. Δυο φορές καδένα, egr, αισθητήρες τα παίζουν, κολάρα τρυπάνε, το σασμάν έσπασε, διακοπτες χαλάνε, γενικά μάπα. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2023 από barimagas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Το είχε φίλος 1ο χέρι, του έβγαλε προβλήματα, αλλά του είχε πιει και το αίμα στα βουνά. Κάποια στιγμή που είχε μείνει από τουρμπίνα (από μ#ακία του μάστορα) του δάνεισα το δικό μου (1,2 βενζίνη του '04) για ταξίδι 500 χλμ. Είδε την κατανάλωση και έβριζε που είχε μπλέξει με το diesel αντί να πάρει το απλό δικό μου. Από κινητήρα, ο FIRE (βενζίνης) είναι διαμάντι - από το ΄11 που το έχω 2ο χέρι, έχω αλλάξει θερμοστάτη και, λόγω ηλικίας, πού και πού θέλει καμιά τσιμούχα κλπ. Τώρα είναι να αλλάξω κάποια στιγμή μπουζοκαλώδια και, ίσως, πολλαπλασιαστή. Σημειώνω, είναι με υγραέριο από το '18 χωρίς θέματα. Από κει και πέρα, πιο πολύ παίζει ρόλο αυτό που ισχύει για όλα τα μτχ - ποιός το είχε και πώς το είχε. Και, εννοείται, σε αυτοκίνητο σχεδόν 20ετίας όλο και κάτι θα βγαίνει - πχ πέρσι μου κόπηκε η ντίζα γκαζιού. Πέρα από τον κινητήρα, αυτά που λέει ο @vamvakoolas παραπάνω. Με το τιμόνι ήμουν τυχερός και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Από τις "ακριβές" ζημιές, έχω αλλάξει μια κρεμαγιέρα και 3 αντλίες βενζίνης (1 ήρθε η ώρα της, μία από νοθευμένο καύσιμο, στην τελευταία ο μηχανικός το απέδωσε σε πολυκαιρισμένη βενζίνη λόγω του υγραερίου). Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα