Προς το περιεχόμενο

Nova + Cosmote TV πακέτο σε διαφορετικα δωματια

valekgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε ολους.

Κανω ανακαινιση το σπίτι μου και ηθελα να ρωτησω το εξης.

Ενδιαφέρομαι να έχω και τα δυο πακετα της Nova και Cosmote για την τηλεοραση, επειδη θα εχω 3 διαφορετικα δωματια, και θελω να παιζουν και στους 3 χωρους τα καναλια, πως γίνεται αυτο;

Μπορει εγω να βλεπω ποδοσφαιρο στη Nova και η δικια μου NovaCinema την ιδια στιγμη;

Θα πρεπει να μεταφερω απο δωματιο σε δωματιο τον αντίστοιχο αποδικωποιητη; Τα δωματια βρισκονται σε διαφορετικους οροφους, και εχουν προσβαση σε τοπικο δικτυο.

Μπορω να εχω σε ενα σημειο τους αποδικωποιητες , εκει π θα εχω και το κεντρικο ρουτερ του σπιτιου; Πρεπει να τραβηξω πχ καποιο εξτρα καλωδιο εκει που θα βρισκονται οι τηλεορασεις; για να τα εχω ολα κρυφα τα καλωδια το λεω, να προβλεψω να κανω.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/6/2023 στις 12:52 ΜΜ, valekgr είπε

Καλησπέρα σε ολους.

Κανω ανακαινιση το σπίτι μου και ηθελα να ρωτησω το εξης.

Ενδιαφέρομαι να έχω και τα δυο πακετα της Nova και Cosmote για την τηλεοραση, επειδη θα εχω 3 διαφορετικα δωματια, και θελω να παιζουν και στους 3 χωρους τα καναλια, πως γίνεται αυτο;

Μπορει εγω να βλεπω ποδοσφαιρο στη Nova και η δικια μου NovaCinema την ιδια στιγμη;

Θα πρεπει να μεταφερω απο δωματιο σε δωματιο τον αντίστοιχο αποδικωποιητη; Τα δωματια βρισκονται σε διαφορετικους οροφους, και εχουν προσβαση σε τοπικο δικτυο.

Μπορω να εχω σε ενα σημειο τους αποδικωποιητες , εκει π θα εχω και το κεντρικο ρουτερ του σπιτιου; Πρεπει να τραβηξω πχ καποιο εξτρα καλωδιο εκει που θα βρισκονται οι τηλεορασεις; για να τα εχω ολα κρυφα τα καλωδια το λεω, να προβλεψω να κανω.

Ευχαριστω

αυτό που έχω δοκιμάσει και μπορώ να απαντήσω με σιγουριά, είναι ότι μπορείς μέσω του Cosmote box να βάλω και να βλέπω ΕΟΝ, όπως και το αντίστροφο (αν και με κάποια επιφύλαξη). Είχα αποκωδικοποιητές Cosmote tv από παλαιότερο συμβόλαιο και έβαλα 2 σε δυο δωμάτια, πότε δούλευα με Cosmote TV, πότε άνοιγα την εφαρμογή της ΕΟΝ. Δεν έμπλεξα καν με ΕΟΝ box. Στο τρίτο θα έβαζα το ΕΟΝ box.

ως προς τα υπόλοιπα, είναι θέμα πρόσθετων συσκευών και πόσες επιτρέπει για ταυτόχρονη θεάση το αντίστοιχο πρόγραμμα στο οποίο βρίσκεσαι.

Επεξ/σία από valadsk

Μου ειπε ενας φίλος επισης , πως αν η τηλεοραση ειναι τελευταιας τεχνολογίας, εχει ενσωματοποιημενες εφαρμογες ΕΟΝ κ COSMOTE και δε χρειαζεται καν αποδικωποιητης.

Ισχυει κατι τετοιο;

6 ώρες πριν, valekgr είπε

Μου ειπε ενας φίλος επισης , πως αν η τηλεοραση ειναι τελευταιας τεχνολογίας, εχει ενσωματοποιημενες εφαρμογες ΕΟΝ κ COSMOTE και δε χρειαζεται καν αποδικωποιητης.

Ισχυει κατι τετοιο;

Προφανως και μπορεις να χρησιμοποιησεις ειτε τις εφαρμογες, ειτε τους αποκωδικοποιητες. Στην cosmote υπαρχει οριο 1/ατομο στο βασικο κομματι. Μπορεις να ζητησεις στο τσατ και 2ο ατομο. Ισως σου δωσουν. Εγω το πηρα επειδη το ζητησα συγκεκριμενα με την ανανεωση του σταθερου. Πρεπει να δεις αν ισχυει κατι τετοιο και στην nova

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...