liakinen Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Βρε τι σχέση έχει πότε άλλαξε ο φίλος μας, ο θείος μας και πάει λέγοντας. Το που οδηγάει και πως αλλάζει ταχύτητες ο καθένας μας είναι κριτήριο. Αν ο άλλος δεν απομονώνει σωστά μπορεί και σε 50.000 χλμ και λιγότερα να πάει για αλλαγή. Επίσης άλλο ένα αυτοκίνητο που κινείται σε εθνική ή σε επαρχία και άλλο ένα μέσα στην κίνηση μεγαλούπολης που είναι συνέχεια φανάρι - στοπ - πρώτη - δευτέρα. Στην Ascona C του 1987 δεν έχω αλλάξει ποτέ (είναι σκληρός ο συμπλέκτης τα τελευταία 10 χρόνια) και έχω ξεχάσει και πόσες εκατοντάδες χιλιάδες χλμ έχει. Το αυτοκίνητο γράφει χλμ σπίτι - δουλειά - χωριό - αμπέλι - σπίτι αλλά σταματάει σε δύο φανάρια και δύο στοπ μόνο. 2
Xvipes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Για να δώσω feedback δε το πήγα τελικά και θα περιμένω μετά τον Σεπτέμβρη και αν καταλάβω πως χειροτερεύει το θέμα θα το πάω να το ξαναδούν σε άλλο συνεργείο, κάποιο από αυτά που μου προτείνατε εδώ. Έτσι όπως το καταλαβαίνω δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή δίσκου οπότε το αφήνω και βλέπουμε 🙈
Fordakias7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, kokos23 είπε από τα από πάνω λεγόμενα, θα έλεγα και γω να πας σε άλλο μαγαζί... φίλος έχει κάνει πάνω από 400.000 με τον μαμά δίσκο...εγώ είμαι στα 180...άλλος άνω των 200 με μαμά... δεν έχω ακούσει για αλλαγή δίσκου σε αυτά τα χιλ που λες, σπάνιο φαινόμενο... Είναι αναλόγως και τον τρόπο οδήγησης σε μοντεο 1.8 άλλαξα στα 57κ. 1 2
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Στις 5/7/2023 στις 2:35 ΜΜ, Fordakias7 είπε Είναι αναλόγως και τον τρόπο οδήγησης σε μοντεο 1.8 άλλαξα στα 57κ. Πατιναρε ή τα ελατηρια τρανταζοταν στο ξεκινημα?
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 On 05/07/2023 at 14:35, Fordakias7 said: Είναι αναλόγως και τον τρόπο οδήγησης σε μοντεο 1.8 άλλαξα στα 57κ. στην πιστα το έβγαζες?
PLACEBO_89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Black Demis είπε στην πιστα το έβγαζες? Του 2001-07 1.8 125hp εχει ωραια ροπη 1,2,3η και αν θες να βγαζεις τα γουστα σου σε συνδιασμο με την βαρια καροτσα ευκολα τον φθειρεις..
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 5 minutes ago, PLACEBO_89 said: Του 2001-07 1.8 125hp εχει ωραια ροπη 1,2,3η και αν θες να βγαζεις τα γουστα σου σε συνδιασμο με την βαρια καροτσα ευκολα τον φθειρεις.. γούστα που? εχουμ 50 χιλομετρα ωρα στην πολη 90 στον επαρχιακό και 130 εθνική... εκτός και αν ξεκινάς σε κάθε φανάρι με τέρμα γκάζι
Fordakias7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Σαν πιτσιρικάς του έπινα το αίμα,σπινιαρισματα παντού πρώτες αφού μου είχε φθαρεί ο μπιλιοφορος και ήθελε αλλαγή,δεν το ένιωθα ότι πατιναρει πήγαινε μια χαρά το αμάξι απλά το πήρε βόλτα ο μηχανικός στην αντιπροσωπεία της Φορντ και λέει πατιναρει την 5η,του λέω ε άλλαξε το χωρίς να ρωτήσω τιμή και μου βγάζει κουστούμι 700€ δίσκο πλατό ρουλεμάν γνήσια με βαλβολινες,νιώθω ότι με κλέψανε 6 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Του 2001-07 1.8 125hp εχει ωραια ροπη 1,2,3η και αν θες να βγαζεις τα γουστα σου σε συνδιασμο με την βαρια καροτσα ευκολα τον φθειρεις.. Νταξει η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δύναμη 17.5 κιλά.ροπη έβγαλε στο δυναμομετρο και 128 άλογα με φίλτρο ελευθέρας και τελικό που το έχω,δεν ειναι δυνατό του λείπει ένα σαλιγκάρι δυστυχώς,καίει και δεν πάει μόνο για ταξίδια εθνικές και μεγάλους δρόμους είναι καλό αμάξι αλλά και εκεί καμιά φορά δυσανασχετείς με την δύναμη του θες το κάτι παραπάνω
andreaspA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Στις 5/7/2023 στις 2:35 ΜΜ, Fordakias7 είπε Είναι αναλόγως και τον τρόπο οδήγησης σε μοντεο 1.8 άλλαξα στα 57κ. Και αναλογως το αμαξι φυσικα. Συγκρίνεις Honda με Ford ? Αμαρτια! σε focus αλλαξα συμπλεκτη στις 80.000χλμ και τακάκια μπροστινα στα 4000χλμ. Τα αναλωσιμα της ford , μαλλον λιωνουν και παρκαρισμενο που ειναι.
Fordakias7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, andreaspA είπε Και αναλογως το αμαξι φυσικα. Συγκρίνεις Honda με Ford ? Αμαρτια! σε focus αλλαξα συμπλεκτη στις 80.000χλμ και τακάκια μπροστινα στα 4000χλμ. Τα αναλωσιμα της ford , μαλλον λιωνουν και παρκαρισμενο που ειναι. Κοίταξε να δεις δεν νομίζω ότι είναι ο κανόνας αυτός,έχω πολλούς φίλους με το ίδιο αμάξι καθώς είμαι στο Hellenic club και έχουν αλλάξει δίσκο μετά τα 120..σίγουρα τα χοντα είναι πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα αλλά και τα Φορντ είναι αρκετά αξιόπιστα από την εμπειρία μου. (Γιαπωνέζικα δεν είναι) αλλά για ευρωπαϊκά είναι αξιόπιστα. Το δικό μου στα 89.000 χιλιόμετρα που έχει τα περισσότερα είναι βίαια του πίνω το αίμα έχει βγάλει: δίσκο πλατό,μπιλιοφορο από δικές μ μ@κακιες. Τρόμπα βενζίνης (ίσως φταίνε και οι βενζίνες της χώρας μας) Πολλαπλασιαστή τον οποίο έχει μόνο έναν άρα 100€ κόστος για γνήσιο Μοτέρ υαλοκαθαριστήρα (ξεμπερδεψα με 25€ ημιτασιον το οποίο δουλεύει κανονικα). Και φυσιολογικές φθορές αναλώσιμα δίσκους τακάκια,αμορτισέρ Δεν έχει πάθει τίποτε άλλο πραγματικά,ο κολλητός μου μπέμπα 46αρα του έχει βγάλει ψυγείο αντλία νερού,καδένα και πολλά άλλα εμένα τίποτα σοβαρό πραγματικά μην το ματιασω.
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Στις 9/7/2023 στις 10:30 ΜΜ, Fordakias7 είπε Σαν πιτσιρικάς του έπινα το αίμα,σπινιαρισματα παντού πρώτες αφού μου είχε φθαρεί ο μπιλιοφορος και ήθελε αλλαγή,δεν το ένιωθα ότι πατιναρει πήγαινε μια χαρά το αμάξι απλά το πήρε βόλτα ο μηχανικός στην αντιπροσωπεία της Φορντ και λέει πατιναρει την 5η,του λέω ε άλλαξε το χωρίς να ρωτήσω τιμή και μου βγάζει κουστούμι 700€ δίσκο πλατό ρουλεμάν γνήσια με βαλβολινες,νιώθω ότι με κλέψανε Νταξει η αλήθεια είναι ότι δεν έχει δύναμη 17.5 κιλά.ροπη έβγαλε στο δυναμομετρο και 128 άλογα με φίλτρο ελευθέρας και τελικό που το έχω,δεν ειναι δυνατό του λείπει ένα σαλιγκάρι δυστυχώς,καίει και δεν πάει μόνο για ταξίδια εθνικές και μεγάλους δρόμους είναι καλό αμάξι αλλά και εκεί καμιά φορά δυσανασχετείς με την δύναμη του θες το κάτι παραπάνω Ειχα μπει τοτε στα τελευταια που ειχε βγαλει 07. Το αμαξι καινουργιο με πολυ λιγα χλμ φορτωμενος με ατομα και πηγαινε παααρα πολυ καλα μεχρι τα 100χλμ! Ο κινητηρας ζωηρος σε ολο το φασμα των στροφων! Σε σχεση με alfa romeo 156 1.6 ροπιαζει πολυ πιο ωραια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα