kp1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα πρόκειται να πάρω ένα iPhone 12 μεταχειρισμένο με 86% μπαταρία στα 300€..τι να προσέξω για να μην έχω μετά θέματα;(δεν έχω ιδέα για αυτό βοηθήστε τι κοιτάμε?)Για face id + truetone έχω ακούσει και να κάνει αποσύνδεση από τον λογαριασμό του για να μην ζητάει μετά κωδικούς και ένα παραστατικό αγοράς κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολυ
Bomber-21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Προφανώς απόδειξη και πριν στο δώσει να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αποσύνδεση από το account του ώστε να το πάρεις σαν να το έπαιρνες από το κατάστημα. Αν το πάρεις από τις αγγελίες του ινσόμνια, το σημαντικότερο είναι ο πωλητής να έχει αρκετές θετικές αξιολογήσεις. Τώρα για το 86% της μπαταρίας, ε δεν ειναι και το ιδανικότερο αλλά το γνωρίζεις.
kp1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 13 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Προφανώς απόδειξη και πριν στο δώσει να κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αποσύνδεση από το account του ώστε να το πάρεις σαν να το έπαιρνες από το κατάστημα. Αν το πάρεις από τις αγγελίες του ινσόμνια, το σημαντικότερο είναι ο πωλητής να έχει αρκετές θετικές αξιολογήσεις. Τώρα για το 86% της μπαταρίας, ε δεν ειναι και το ιδανικότερο αλλά το γνωρίζεις. Αυτός που θα το πάρω δεν έχει καθόλου αξιολογήσεις τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;το ελέγχω και προχωράω ή όχι; Μπορω με έλεγχο να είμαι καλυμμένος;Ευχαριστώ
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 αν το πάτε σε κατάστημα που ξέρει να κάνει έλεγχο προχωρά αν σου πουν οκ για μένα είναι ακριβο
kp1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν το πάτε σε κατάστημα που ξέρει να κάνει έλεγχο προχωρά αν σου πουν οκ για μένα είναι ακριβο Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ να το πάω σε μαγαζί που έχει φίλος μου για έλεγχο...Πόσο θεωρείς είναι μια καλή τιμή για iPhone 12 64gb?Γιατι αν δεις αγγελίες πουλάνε το iphone 11 στα 280€ .. Ευχαριστώ
aces Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 - Face ID check - αποσύνδεση από iCloud κ επαναφορά - ελεγχος ηχου ηχείων κλπ - ελεγχος κλησεων - τυχον φθορές εξωτερικα - κουτι καλώδιο
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 300 ευρω το 12 αρι ειναι τρομεερη τιμη ,και χωρις αξιολογησεις ο φιλος,θελει καλο τσεκ βαλε και μια σιμ μεσα να δεεις αν εχει σημα παιρνει κλησεις,εεπισης γενικα ρυθμισεις αν πεταει καποιο μηνυμα για αλλαγμενη μπαταρια η οθονη
koutsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kp1 said: Καλησπέρα πρόκειται να πάρω ένα iPhone 12 μεταχειρισμένο με 86% μπαταρία στα 300€..τι να προσέξω για να μην έχω μετά θέματα;(δεν έχω ιδέα για αυτό βοηθήστε τι κοιτάμε?)Για face id + truetone έχω ακούσει και να κάνει αποσύνδεση από τον λογαριασμό του για να μην ζητάει μετά κωδικούς και ένα παραστατικό αγοράς κάτι άλλο; Ευχαριστώ πολυ Ελέγχεις : Imei σε κουτί και συσκευή στο Apple coverage για να είσαι σίγουρος ότι είναι αυθεντικό. Κάμερα, face id να δουλεύουν σωστά. Μικρόφωνο, ακουστικό, ηχείο και κάρτα sim να δουλεύουν σωστά. Βάλε κάρτα και κάνε μια κλήση. Μπαταρία δες το ποσοστό από κοντά. Εννοείται φυσική κατάσταση, να μην έχει γρατζουνιες ή οθόνη και χτυπήματα οπουδήποτε αλλού! Αυτά αν όλα είναι οκ προχώρα.... Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από koutsis 1
giorgosaero Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Ότι σου είπαν τα παιδιά να τσεκάρεις και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα για τον φίλο που λέει ότι είναι ακριβό αν έχει κάποιο 12αρι σε χαμηλότερη τιμή να μου στείλει dm να το πάρω....🤪
koutsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 2 minutes ago, giorgosaero said: Ότι σου είπαν τα παιδιά να τσεκάρεις και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα για τον φίλο που λέει ότι είναι ακριβό αν έχει κάποιο 12αρι σε χαμηλότερη τιμή να μου στείλει dm να το πάρω....🤪 Δεν είναι ακριβό. Μια χαρά είναι τα 300 αν φυσικά είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει γρατζουνιες κτλ. 1
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 55 minutes ago, giorgosaero said: Ότι σου είπαν τα παιδιά να τσεκάρεις και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τώρα για τον φίλο που λέει ότι είναι ακριβό αν έχει κάποιο 12αρι σε χαμηλότερη τιμή να μου στείλει dm να το πάρω....🤪 επειδη μπαινω σε Αpple store καταστημα συχνα οπου κανουν και trade in τα παλια τους βλεπω χαμηλες τιμες και εχω κακομαθει...καινουργιο σημερα 600 μεταχειρισμενα 200ευρω...η apple τα παιρνει 120-150 ..αυτα Αυστραλια δεν εχω 12αρι αλλα οπως ειπωθηκε ενα μεταχειρισμενο θελει καλο ελεγχο ....3 χρονια κλεινει σε λιγο με μπαταρια στο 86% ...και με οτι αλλη φθορα μπορει να εχει 1
Bomber-21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, kp1 είπε Αυτός που θα το πάρω δεν έχει καθόλου αξιολογήσεις τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;το ελέγχω και προχωράω ή όχι; Μπορω με έλεγχο να είμαι καλυμμένος;Ευχαριστώ Εγώ από χρήστη χωρίς καμιά αξιολόγηση δεν θα το αγόραζα. 1
Fotia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Και αξιολογηση να έχει , και ρίξει εσένα ,με δικαιολογίες φταίς εσυ ,πάλι είναι ρίσκο . Αν δεν μπορείς να ελέγξεις ,πάντα αγορα από κατάστημα με παραστατικό και σχετική γραπτή εγγύηση.
aces Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, kp1 είπε Αυτός που θα το πάρω δεν έχει καθόλου αξιολογήσεις τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;το ελέγχω και προχωράω ή όχι; Μπορω με έλεγχο να είμαι καλυμμένος;Ευχαριστώ Σίγουρα όχι απομακρυσμένη συναλλαγή μόνο δια ζώσης από κοντά για έλεγχο συσκευής το ελαχίστο. βέβαια το καθόλου αξιολογήσεις & η χαμηλή τιμή για το 12 ίσως είναι κ locked η συσκευή….. 1
koutsis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 19 hours ago, Fotia said: Και αξιολογηση να έχει , και ρίξει εσένα ,με δικαιολογίες φταίς εσυ ,πάλι είναι ρίσκο . Αν δεν μπορείς να ελέγξεις ,πάντα αγορα από κατάστημα με παραστατικό και σχετική γραπτή εγγύηση. 12 hours ago, aces said: Σίγουρα όχι απομακρυσμένη συναλλαγή μόνο δια ζώσης από κοντά για έλεγχο συσκευής το ελαχίστο. βέβαια το καθόλου αξιολογήσεις & η χαμηλή τιμή για το 12 ίσως είναι κ locked η συσκευή….. Καλά εννοείται πάντα αγορά από κοντά. Αλλιώς πως θα γίνουν όλοι οι έλεγχοι που λέμε παραπάνω? Τώρα αν κάποιος δεν μπορεί από κοντά επειδή είναι σε κανένα νησί κτλ. μόνο απο άτομο με πολλές αξιολογήσεις και αυτό πάλι δεν είναι 100% σίγουρο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα