vs_skg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 1 hour ago, manolis940 said: Ποιος ο λόγος να της κάνει; Κοινή λογική! Δεν είμαι ενημερωμένος γι αυτό, όμως αν όντως γίνεται αυτό δεν θα έπρεπε κάθε φορά να σου δίνουν έστω και ένα μειωμένο παραστατικό; Επειδή πάντως έχω δει συνεργεία να τα κάνουν τα παραπάνω θα με ενδιέφερε έστω και το πως ονομάζεται το παραπάνω βιβλίο και θα βρω τα υπόλοιπα καθώς μου έχουν κάνει πολύ πρόσφατα τέτοια μπουγάδα σε συνεργεία. Πάντως δεν μπορεί σε αυτό το βιβλίο να γράψει ο μάστορας άλλη πινακίδα δηλαδή αυτή του επαγγελματικού οχήματος; Και κάποιοι απ' τον Μπομπ Σφουγκαράκη και το Coyote γι αυτό και την τρώνε στα αυτιά. Στο παράδειγμα που έδωσα παραπάνω με το συναγερμό έχω δει αντίστοιχα να γίνονται σε καταστήματα που δεν έχουν συναγερμό. Φυσικά ο ελεγκτής δεν θα κάτσει να ελέγξει αν η παγίδα είναι Sigma, Cowmon ,Focus ή Simens. Πιθανών να μην μπορεί να καταλάβει καν την διαφορά μιας ασύρματης με ενσύρματης. Αλλά πολύ δύσκολο να είναι τέρμα ζώον και να μην καταλάβει ότι δεν έχεις συναγερμό καθόλου και έκανες επισκευή. δεν με κατάλαβες, συμφωνώ με το πνεύμα όσων λες. Αν δεν είδες υπάρχουν κάποιοι ανίδεοι στο νήμα που νομίζουν ότι οι εφοριακοί θα πάρουν το συνεργείο να ρωτήσουν σε ποιο συναγερμό έγινε το σέρβις πχ. Σε αυτούς απευθυνόταν το μήνυμα. 44 minutes ago, StamTheMan said: Οπως το ειπες,αλλα οχι ακριβως οπως νομιζεις . Ευχαριστούμε που καλέσατε, επόμενη γραμμή 1
nikos121 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Skrobo είπε Υπάρχουν και άλλες διατάξεις που πρέπει να ακολουθούνται, πχ για παροχές σε είδος, για πραγματική ανάγκη, περιορισμοι σε ιδικές κατηγορίες (καυσιμα / διαφήμιση) "Καυσιμα" δηλαδη;
AristidisZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Πάντως έχω αρχίσει και αγχώνομαι που έκοψα ένα ζευγάρι παπούτσια εργασίας τιμολόγιο 😂
manolis940 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Τα Adidas Stan Smith παίρνεις και εσύ για την δουλειά; Εμένα πάντως στο χωράφι με έχουν βολέψει πάρα πολύ και έχω κόψει σε τιμολόγιο ίσα και με 5 ζευγάρια
soteras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, nikos121 είπε "Καυσιμα" δηλαδη; Στα εταιρικά οχήματα βενζινες / αεριο κλπ
nikos121 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 10 λεπτά πριν, soteras είπε Στα εταιρικά οχήματα βενζινες / αεριο κλπ Ναι οι περιορισμοι που ανεφερε ποιοι ειναι;
james01gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, maniacos93 είπε Η συγκεκριμένη ανάρτηση μου θυμίζει ένα παλικάρι, από μια ομάδα στο fb περί Nintendo, όπου επέμενε και συμβούλευε κιόλας τα υπόλοιπα μέλη να αγοράσουν Nintendo Switch με τιμολόγιο γιατί πολύ απλά ''μπορούν''. Και δεν άλλαζε και γνώμη όσο και αν τον λέγαμε αρκετοί ότι είναι παράνομο διότι δεν έχει καμία σχέση το Switch με το είδος της επιχείρησης. Γενικά θέλει πολύ προσοχή τι κόβετε σαν έξοδα. Μια φορά θα γίνει η στραβή και μετά θα ψάχνετε ''καλό δικηγόρο'' και ''καλό λογιστή'' άσχετα αν σας συμβούλευε από πιο νωρίς τι πρέπει να κάνετε. Έμαθε και η κουτσή Μαρία το άρθρο 39α και κόβει τα πάντα με τιμολόγιο. Ας πούμε πως έχεις κατάστημα με παπούτσια. Έχεις δικαίωμα, αντί να περιμένουν οι πελάτες, να έχεις τα switch να περνάνε τον χρονο τους μέχρι να εξυπηρετηθουν. Μπορεί να τα έχεις απλά στην βιτρίνα. Μπορεί να θέλεις να βάλεις 20 οθόνες τηλεόρασης μέσα που να κοστίζει 5κ η καθεμία. Όμως σε περίπτωση ελέγχου αυτά πρέπει να βρίσκονται στο κατάστημα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καύσιμα μετακίνησης περνάνε κανονικά, σε πολλούς ΚΑΔ και με απλό ΙΧ. Αυτό που δεν έχει κατανοήσει ο κόσμος είναι ότι λογίζεται καταρχήν ως έξοδο και σε κάποιες περιπτώσεις, περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ (επαγγελματικά οχήματα κ.λπ.). Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από MauroPaltoudias 1
Ducatista Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Μια χαρα μπορείς είναι ρούχα που χρησιμοποιείς για την δουλειά σου και τελείωσε.. όμως και οι 2 λογιστές σχου δίκιο ο καθενας από την μεριά του
Maurikycli Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vs_skg είπε Ευχαριστούμε που καλέσατε, επόμενη γραμμή Είναι πασοκτζης ο κύριος 🫤 https://youtu.be/ji2Xt-Dvp0w Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2023 από Maurikycli
AristidisZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 4 hours ago, manolis940 said: Τα Adidas Stan Smith παίρνεις και εσύ για την δουλειά; Εμένα πάντως στο χωράφι με έχουν βολέψει πάρα πολύ και έχω κόψει σε τιμολόγιο ίσα και με 5 ζευγάρια Μπα όχι, τα παρακάτω πήρα https://stop.gr/el/mpotaki-asfaleias-saxo-s3-415097.html?select_color_id=2709 1
Vlad27 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Αν ο πελατης-επιχειρηματίας ειναι κολλημένος του λες οκ και περνας στα βιβλια αυτο που θελει και μετα το βγαζεις αναμορφωση. Ολοι ευχαριστημενοι και κυριως ασφαλεις. 2
Ducatista Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, james01gr είπε Ας πούμε πως έχεις κατάστημα με παπούτσια. Έχεις δικαίωμα, αντί να περιμένουν οι πελάτες, να έχεις τα switch να περνάνε τον χρονο τους μέχρι να εξυπηρετηθουν. Μπορεί να τα έχεις απλά στην βιτρίνα. Μπορεί να θέλεις να βάλεις 20 οθόνες τηλεόρασης μέσα που να κοστίζει 5κ η καθεμία. Όμως σε περίπτωση ελέγχου αυτά πρέπει να βρίσκονται στο κατάστημα. Και εγω πήρα μια 85"με τιμολόγιο πριν 2 χρονια προφανώς την πηρα για το σπίτι αν έρθουν για έλεγχο θα πω χάλασε και την πέταξα... νταξει παιδιά μην τα κάνουμε δύσκολα μακαρι όλα τα άλλα σε μια επιχείρηση να ειναι εντάξει και για 2 κινητά που κόπηκαν και 3 λαπτοπ δεν χάθηκε ο κόσμος
manolis940 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, Ducatista είπε Και εγω πήρα μια 85"με τιμολόγιο πριν 2 χρονια προφανώς την πηρα για το σπίτι αν έρθουν για έλεγχο θα πω χάλασε και την πέταξα... νταξει παιδιά μην τα κάνουμε δύσκολα μακαρι όλα τα άλλα σε μια επιχείρηση να ειναι εντάξει και για 2 κινητά που κόπηκαν και 3 λαπτοπ δεν χάθηκε ο κόσμος Θες να μου δώσεις μια κατάσταση των Παγίων σου;
james01gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Ducatista είπε Και εγω πήρα μια 85"με τιμολόγιο πριν 2 χρονια προφανώς την πηρα για το σπίτι αν έρθουν για έλεγχο θα πω χάλασε και την πέταξα... νταξει παιδιά μην τα κάνουμε δύσκολα μακαρι όλα τα άλλα σε μια επιχείρηση να ειναι εντάξει και για 2 κινητά που κόπηκαν και 3 λαπτοπ δεν χάθηκε ο κόσμος Ξέρεις τι γινεται; εάν η επιχείρηση σου ειναι κερδοφορα και αγοράζεις κάτι έως 1κ τότε μπορείς να το αποσβεσεις στον ίδιο χρόνο. Το οποίο σημαίνει πως μπορείς ανά πάσα στιγμή να το βγάλεις από τα πάγια σου σε έναν χρονο. Οπότε... Το θέμα είναι τα πόσα λαπτοπ παίρνεις τον χρόνο, πόσα τηλέφωνα το χρόνο. Εκεί ειναι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα